Mėgstančiom sveikai maitintis, vienas recepčiukas : į šaltą troškintuvą (galima ir į puodą, bet ten bus labai storai) sluoksniuoju atšildytą žuvį( menkė, jūrų lydeka ir t.t.), smulkintus svogūnus, pjaustytus grybus, tarkuotas morkas, tarkuotą sūrį sumaišytą su česnaku ir majonezu. Tarp sluoksnių barstau druską, pipirus, galima žuvies prieskonius(bet man tie rūgštūs - neskanu). Statome puodą ant ugnies ir neatidenginėjant !!! laukiam kol rodyklė pakils iki žalio laukelio vidurio, tada ma-žinam ugnį, pakeliam rodyklę iki raudono laukelio ir išjungiam. Neatidengtą puodą palieku dar pusei valandos. Vandens pilti nereikia nes žuvis pakankamai šlapias produktas

. Valgom mes šitą apkepą su skrudinta balta duona

Parašiau sudėtį, kokią pati gaminu, o variantų gali būti n. Vietoj žuvies - mėsa, daržoves irgi galima naudoti kokias mėgstat

Jei kas gaminsit, skanaus