Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo ir "naujas" vaikas

QUOTE(BituteJ @ 2014 01 31, 17:44)
Mano kudykeliui 1 menesiukas su trupuciu. Savo du suniukus, vidutinio dydzio misrunus, buvome apgyvendine pas tevus. Paprasciausiai nebuvo kam vedzioti 3 kartus. Jie dar nemate vieni kitu. Siandien vakare suniukus turi parvesti. Gal kas pasidalinsite savo patirtimi ar patarimais? Kaip juos pristatyti vienus kitiem. Augintiniai musu palepinti, elgemes su jais kaip su savo vaikais, miegojo kartu..aisku dabar kol maitinu apie tai ne kalbos negali buti

Oi kaip blogai padarėt, kad išvežėt. Ne dėl to, kad šunims nuo to kažkas atsitiko ir tai parodo jūsų nemeilę jiems ar kažką, o dėl to, kad dabar bus labai sunku supažindint juos, manau. Visą nėštumo periodą šunis reikėjo tam paruošti. Supažindinti su atsirandančiais daiktais, kiti net būna lėlytes kokias deda ant žemės, kad šuo suprastų, jog kažkada čia ropos kūdikis. Grįžus iš ligoninės kažkas su vaiku turėtų luktelti už durų, o kažkuris kitas nueitų pasidžiaugti su šunimis. Kad nebūtų taip, jog šunys įprastai pradeda džiaugtis, šokinėti, o jūs staiga jiems tai draudžiate. Vėliau įnešate vaiką, duodate apuostyti, ir viskas vyksta palaipsniui. Už gerą elgesį skatinate, blogą elgesį baudžiat. O dabar - nežinau. Mėginkit parsivesti šunis ir duoti pauostyt, palaipsniui apsiprasti. Nieko čia neprirekomenduosi per daug turbūt g.gif jei šunys teisingose hierarchijos pozicijose ir stabilios psichikos, turėtų būti viskas gerai.
Atsakyti
dėl supažindinimo nieko negaliu patart, pas mus pirma vaikai, paskui šuo.

o čia pavyzdys, kaip suderint šuns išvedimą su pypliu namie:

user posted image
user posted image

bute gyvendamas vežimo neprisitampysi, o ir šiaip rankos laisvos pavadžiui. Galima nešiot ir žiemą po striuke, yra nešioklių (kengūrų nerekomenduoju), tinkamų nuo gimimo.
Atsakyti
Gime man dukra,mano suniu vokieciu dogui amzius apie 2 metus .Suo isaukletas,praejas visus mokimo kursus kokius galima buvo gauti 1973 metais,kada buvau nescia jis jau suauges suo negalejo visai uzlipti ant keliu,tai sesdavau i foteli ir jis galva padedavo man ant pilvo,taip buvo visa nestuma.Kaip gime dukra pirma diena isvysciau kudiki ir leidau visa kuneli islaizyti,po to atsigule po lovyte ir taip augo suo ir dukra kartu.Po to laikiau am.stafa,rotveilrrius----jie augo jau su anuku,jokiu problemu ,Bet viena saliga suo turi buti deramai isaukletas,jus savo suniui turit pasitiketi ,kaip sau. :4u:Jau daugelis rase ----jus turit buti vadas seimoj,paklusnumas idealus,jei to nera ,geriau suni atgal namo neimti g.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 01, 11:22)
Gime man dukra,mano suniu vokieciu dogui amzius apie 2 metus .Suo isaukletas,praejas visus mokimo kursus kokius galima buvo gauti 1973 metais,kada buvau nescia jis jau suauges suo negalejo visai uzlipti ant keliu,tai sesdavau i foteli ir jis galva padedavo man ant pilvo,taip buvo visa nestuma.Kaip gime dukra  pirma diena isvysciau kudiki ir leidau visa  kuneli islaizyti,po to atsigule po lovyte ir taip augo suo ir dukra kartu.Po to laikiau am.stafa,rotveilrrius----jie augo jau su anuku,jokiu problemu ,Bet viena saliga suo turi buti deramai isaukletas,jus savo suniui turit pasitiketi ,kaip sau.  :4u:Jau  daugelis rase ----jus turit buti vadas seimoj,paklusnumas idealus,jei to nera ,geriau suni atgal namo neimti g.gif

Gal i tema noriu paklausti,as Lpetuvoje negivenau tuo laiku ,bet skaiciau apie suni ,sudraskusi najagimi ,berods Ciau Ciau?
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 01, 11:31)
Gal i tema noriu paklausti,as Lpetuvoje negivenau tuo laiku ,bet skaiciau apie suni ,sudraskusi najagimi ,berods Ciau Ciau?
Jei kalba eina apie tą patį. Jei gerai pamenu, tada tėvai pasakojo, kad čiau-čiau kalytė tuo metų šuniukų turėjo. Ir greičiausiai kūdiki kaip šuniuką į guoli nusinešti norėjo.
T.y. ne iš agresyvumo, o iš perdėto rūpestingumo mirtinai sužeidė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 01 vasario 2014 - 11:41
Na susipazino vakar vakare mano kleckas su kitais dviem musu keturkojais draugais. is sunu puses susidomejimas buvo didziulis, visa isuoste, rankutes aplaize, bande ir veida neleidau biggrin.gif syryt vyresnysis suo, apie 7 metu amziaus pas mus, atnese ir padejo prie vaiko savo kamuoliuka! taip juokemes! biggrin.gif ir dar jie kazkodel abu vorele labai susidomeje sekioja ir stebi kai pampersus keiciames..vienu zodziu visa seima pagaliau susitiko! Guli dabar is abieju pusiu netoli vaiko.
Del vaikstynes tai dekui uz patarima! 4u.gif Turiu, taip ir darysiu kai tik atsils, kol kas per tokius salcius net su vezimeliu negaliu iseiti. Tiesa maciau pas mus viena moteris su vezimeliu ir dviem taksiukais vaiksciojo. Susitvarko reiskias zmones ir su dviem!
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 01, 01:01)
Oi kaip blogai padarėt, kad išvežėt. Ne dėl to, kad šunims nuo to kažkas atsitiko ir tai parodo jūsų nemeilę jiems ar kažką, o dėl to, kad dabar bus labai sunku supažindint juos, manau. Visą nėštumo periodą šunis reikėjo tam paruošti. Supažindinti su atsirandančiais daiktais, kiti net būna lėlytes kokias deda ant žemės, kad šuo suprastų, jog kažkada čia ropos kūdikis. Grįžus iš ligoninės kažkas su vaiku turėtų luktelti už durų, o kažkuris kitas nueitų pasidžiaugti su šunimis. Kad nebūtų taip, jog šunys įprastai pradeda džiaugtis, šokinėti, o jūs staiga jiems tai draudžiate. Vėliau įnešate vaiką, duodate apuostyti, ir viskas vyksta palaipsniui. Už gerą elgesį skatinate, blogą elgesį baudžiat. O dabar - nežinau. Mėginkit parsivesti šunis ir duoti pauostyt, palaipsniui apsiprasti. Nieko čia neprirekomenduosi per daug turbūt  g.gif  jei šunys teisingose hierarchijos pozicijose ir stabilios psichikos, turėtų būti viskas gerai.

Tarp kitko manau, kad gerai, kad vaikas atsirado namie kai ju nebuvo. Dabar jie ant lovos net nebando sokti, sudrausminau tik karta ir i kambari nakti nesirauna. Eldesi kol kas kukliai lyg jie i svecius butu atvaziave. Isivaizduoju, kaip butu stauge, jei butu buve atvirksciai ir staiga kambario durys uzdarytos ir nebegalima i lova. Siaip jie pas mus gerai isaukleti, klauso. Kai tik paememe is prieglaudos (abu ememe paaugusius skirtingu laiku is skirtingu prieglaudu) visko buvo, teko ir labai grieztai i vieta statyti.
Atsakyti
Paskaita apie vaikus ir šunis.

http://www.mesirsuny...aikus-ir-sunis/
Atsakyti
Nuotraukos. Argi ne miela? wub.gif

http://ofigenno.cc/d...o-oni-zhivotnye
Atsakyti