Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 13:07)

nuotrauka ne tik kad konkurso temos neatitinka, bet net ir fotkinta ne atostogų metu  doh.gif

o gal mergvakaris per atostogas buvo mastau.gif
Atsakyti
šiaip neįmanoma gi patikrinti kuri kur nuotrauka daryta, per atostogas ar dar kur nors.
atostogos tai relaxas, atsipalaidavimas, smagumai, ir nuotykiai patiriami tik per atostogas, linksmi ir nepakartojami.

todėl visos nuotraukos turi bent kažką iš to, ką suminėjau wink.gif

nes ir pačias atostogas mes suprantame skirtingai.vieniem tai šienas ir virtos bulvės su rūgpieniu kaime, kitam - kalnai Everestai, dar kažkam kojų mirkymas ežere ar jūroje wink.gif, o gal paprasčiausias pasivaikščiojimas miške...
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 07 05, 13:24)
tai puse nuotrauku galima iskart isbraukti. Kur garantija, kad foto kur ant karuseliu nedaryta ne per atostogu, o koki paprasta vakara mieste atrakcionu parke. Ant medzio - kokiam parke, ant ezero - paprasta savaitgali ir t.t. doh.gif
Papildyta:

tai gal ir galima, tik bent jau kitose foto matosi kad yra relaksas, nu bet šioj jokio relakso neįžvelgiu schmoll.gif
Atsakyti
Kiekvienas relaxuoja savaip. mirksiukas.gif Ne kiekviena patinka guleti, relax gali buti ir toks aktyvus. Bet apie tai jau buvo rasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 10:42)
nu šita tai super  lotuliukas.gif  linksma labai  thumbup.gif

Man tai ji visai nesusijus su atostogom unsure.gif
Atsakyti
Šrekinė foto tai susijusi su atostogomis: juk fone palapinių miestelis. Bet manęs ji nežavi. Iš naujų fotkių man šita labai user posted image thumbup.gif atostoginė, ir graži ir linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 16:21)
Šrekinė foto tai susijusi su atostogomis: juk fone palapinių miestelis. Bet manęs ji nežavi. Iš naujų fotkių man šita labai user posted image  thumbup.gif atostoginė, ir graži ir linksma  thumbup.gif

tai kad ji ne is nauju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 07 05, 16:28)
tai kad ji ne is nauju  unsure.gif

aš ją tik šiandien pamačiau, nes anksčiau buvo kita tongue.gif šita man labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 16:29)
aš ją tik šiandien pamačiau, nes anksčiau buvo kita  tongue.gif šita man labai graži  bigsmile.gif

nu kad net pavadinimas tas pats doh.gif

ir jau ji buvo uzkliuvusi cia, kad kita mamyte savo fotke prie juros pavadinima beveik nukopino nuo sios "pasaka Nidoje" g.gif

kazka praleidai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 07 05, 16:40)
nu kad net pavadinimas tas pats  doh.gif

ir jau ji buvo uzkliuvusi cia, kad kita mamyte savo fotke prie juros pavadinima beveik nukopino nuo sios "pasaka Nidoje"  g.gif

kazka praleidai tongue.gif

visks su ta fotke gerai, įsižiūrėk geriau biggrin.gif
Atsakyti
na dabar jau matau, kad pakeista ax.gif
tavo gal super duper turbo kompas greiciau veza lotuliukas.gif
ir sakyciau, labiau tinkama, nebe eiline mirksiukas.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 07 05, 16:07)
Man tai ji visai nesusijus su atostogom unsure.gif

kazin ar kasdien palapinej nakvojam mastau.gif man palapinė tik per atostogas tongue.gif
Atsakyti