Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 07, 22:56)
Labai persiprašau ale nesupratau, ar čia fotkių konkursas ar rašinėlių "Kaip aš praleidau vasarą"  blink.gif

... Ką tik lietus nusibraukė varvančią kaktą atbula ranka, rūko skraistės draiskanos palengva leidžiasi ant šlapių spyglių, barzdoti kalnai sunkiai atsidūsta, trūkinėjantys akmeniniai skruostai dar giliau įdumba – ir vėl išdykėliai kriokliai pasišvilpaudami rieda švelnia žole, dainuodami siautulingą vasaros gaivą...

... Begalinė tyla apgaubia mus savo aksominiame glėby... Kaip lengva kvėpuoti... Ar myli tu? ... Kaip visada... Kalnai – tau, tu- man... Tik aidas manyje... Aš čia, tu čia, mes čia... Amžinai, kol vienas kitą myluos dangus, žemė, žolė ir akmuo, ir klajojančios širdys...

jo, as irgi ka tik sita pamaciau. Reikia pripazint - rasliava neeiline. Lenkiu galva autorei, tikrai grazu. Bet... Romantiskiausio gyvenimo vakaro konkursui - gal but, kuo cia detos issvajotos atostogos - nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2007 07 07, 12:47)
nu tai prašom įdėt tikrai vertą dėmesio foto  lotuliukas.gif  blink.gif

o gal ash ir idejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2007 07 07, 22:34)
Kiek daug gažių nuotraukų, taip ir norisi pakeliaut  uper
ir šita man labai įdomi
user posted image

labai labai ekstremali foto. Kitokia, todėl graži. thumbup.gif Atostogas kas kaip nori, tas taip supranta...
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 07 07, 13:10)
Šiais laikais gyvenimo tempai ne tie,nebent babkių sočiai yra.O kiek tokių šeimų,kur galą su galu sunkiai suduria doh.gif  Kartais atostogos gali trukti tik vieną dieną ir ne kiekvienas turi galimybę aplankyt svajonių šalį... Atokvėpis nuo vaikų,nuo darbų,nuo kasdienybės manau jau yra šiokios tokios atostogos.

prie ko cia babkes? g.gif ash nesneku, kad atostogos turi butinai buti uzsienio salyje doh.gif bet vat kokias atostogas rodo sita http://www.supermama...p...&phid=13102
foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 07 07, 23:13)
prie ko cia babkes?  g.gif ash nesneku, kad atostogos turi butinai buti uzsienio salyje  doh.gif  bet vat kokias atostogas rodo sita http://www.supermama...p...&phid=13102
foto? g.gif

Pavadinimas manau daug ką paaiškina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 07, 22:54)
nea, geru ir nuotaikingu emociju sita nuotrauka tikrai nekelia schmoll.gif
Kas cia per atostogos, jei norisi gala pasidaryti g.gif
Tarkim, tai menas. Bet prie ko cia atostogos? Atsotogos ant gelezinkelio, ar kaip? Kelione traukiniu? Kelione i dangu? g.gif

drinks_cheers.gif
man irgi kažkaip labai teigiamų emocijų nesukelia. kažkaip per didelis akcentas metalinio bėgio gabalui tongue.gif

P.S. Džinės įkelta antroji fotkė man daug maloniau žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.E. Aistė&Julijonas: 07 liepos 2007 - 22:43
ir šita man labai įdomi
user posted image

hihihi.gif
Atsakyti
Kiek daug gažių nuotraukų, taip ir norisi pakeliaut  uper
ir šita man labai įdomi
user posted image

Gal nuotrauka ir įdomi, bet man išsvajotom atostogom visai nekvepia schmoll.gif Nebent su amžinom atostogom blink.gif
Atsakyti
Is nauju man patiko sita http://www.supermama...p...&phid=13267 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 08 liepos 2007 - 15:46
QUOTE(Indrushka @ 2007 07 07, 23:13)
prie ko cia babkes?  g.gif ash nesneku, kad atostogos turi butinai buti uzsienio salyje  doh.gif  bet vat kokias atostogas rodo sita http://www.supermama...p...&phid=13102
foto? g.gif

Ką aš žinau,nemanau kad darbe taip vaikšto lotuliukas.gif mirksiukas.gif Matyt atostogavo žmogus. biggrin.gif Atostogos juk gali būti ir prie puodų ir darže ir su knyga rankoj,ar tiesiog televizorių žiūrint doh.gif Nu čia mano nuomonė tokia.Viskas priklauso nuo žmogaus pomėgių ir kiek laiko turim atsiduot tiems pomėgiams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 07 07, 14:10)
Šiais laikais gyvenimo tempai ne tie,nebent babkių sočiai yra.O kiek tokių šeimų,kur galą su galu sunkiai suduria doh.gif  Kartais atostogos gali trukti tik vieną dieną ir ne kiekvienas turi galimybę aplankyt svajonių šalį... Atokvėpis nuo vaikų,nuo darbų,nuo kasdienybės manau jau yra šiokios tokios atostogos.

puikiai pasakyta drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 08 liepos 2007 - 15:47
Man si nuotrauka pati paciausia,ta kuri tiesiogiai,visu suprantamoms svajonems apibrezia tas Isvajotas atostogas thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Sita neiprasta

user posted image
Atsakyti