Kaip tik norėjau tokią temą atidaryt
Nes pas pačią buvo likę "brokuotų" vafliukų, sutrupėjusių tokių. Tai sudėjau į indą, užpyliau žele ir apdėliojau uogom, labai fain pyragas gavosi. Nors vyrui nepatiko, bet man kaip tik, lengvas toks.
Paskui labai skanu buvo kepto kalakuto likučius su blenderiu sutrinti, pridėjus svogūniukų, garstyčių lašelį ir majonezo. Pats skaniausias paštetas. taip bet kokios mėsos likučius galima suvartoti, priedus keičiant ir skonį kitokį gauti.
O autorei - iš picos tešlos labai skanų desertą galima padaryt, tokią perlenktą picą su vaisiais ir šokoladu viduj. O jei paplotis pas tave, o ne gabalas, tai suktinukų kokių su prieskoniais ir sūriu, arba tiesiog picą vien iš aštrių prieskonių ir sūrio, prie alaus skanu.
Virtas bulves reikia sugrūsti, įmušt kiaušinį ir miltų truputį, ir gaminti arba žemaičių blynus, arba "šiūškes". Dar galima nedėt miltų, o dėt aštresnio kepeninio pašteto ir tą masę į orkaitę - skani užkepėlė gaunasi.
O kaip galima sunaudot surūgusį pieną? Blynus kept, o ką dar?