QUOTE(DiaDi @ 2011 01 11, 14:32)
Regna, ar gali tikslesnį receptą parašyti?
ačiū
DiaDI,
atsakau,čia labai paprastas receptukas.
lieka ryžių{jie turėtų būti nepervirę}
Į ryžius įmušu kiaušinį ,įberiu prieskonių,dž.krapų,pipirų,saldžios paprikos miltelių{kas kam patinka}
Gerai viską išmaišau.
Pasiruošiu įdarą ,sutarkuoju smulke trintuve fermentinį sūrį,įtarkuoju česnako.
Iš ryžių masės darau paplotelius{kai kotletus iš faršo}į vidų dedu a.š. įdaro gerai apspaudžiu.
Dedu į keptuvę,kurioje ištirpinu sviestą,apkepu iš abiejų pusių.
Valgau su pamidorų padažu su daržovėmis{ruošiu pati}
Man skanu.
Ta patį galima paruošti ir su likusia virta manų koše,tik jjos paplotelius reikia apvolioti džiuvėsėliuose.