Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 11:57)
noriu pasitarti ar bus gera tokia mano ideja sakau reikia sortukus pasiuti ir prie ju uodegyte pritvirtinti lemena tokia pat pasiuti ir kepuriuka su ausytem pasiuti kaip manot g.gif

manau tikrai bus gerai , tik man šortukai gal nelabai, daryčiau bridžus čiut žemiau kelių, nes man apskritai berniukui trumpi šortai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 12:06)
manau tikrai bus gerai , tik man šortukai gal nelabai, daryčiau bridžus čiut žemiau kelių, nes man apskritai berniukui trumpi šortai nepatinka

taip taip netrupus darysiu o zemiau keliu sakiau gal platesnius daryti o po keliukais apacioj iverti gumutr kad aptrauktu ir biski jie pasipute butu g.gif
ne pernai kai siuvau kaledom bitutes kostiuma tai ir tokius sortukus dariau tai visai sauniai atrode galiu imesti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 12:15)
taip taip netrupus darysiu o zemiau keliu sakiau gal platesnius daryti o po keliukais apacioj iverti gumutr kad aptrauktu ir biski jie pasipute butu g.gif
ne pernai kai siuvau kaledom bitutes kostiuma tai ir tokius sortukus dariau tai visai sauniai atrode galiu imesti foto mirksiukas.gif

jei audinys tankesnis gali ir parukti, turėtų gražiai pasipūsti, o bitutė visai kas kita mirksiukas.gif , davai įmesk bitutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 12:22)
jei audinys tankesnis gali ir parukti, turėtų gražiai pasipūsti, o bitutė visai kas kita  mirksiukas.gif , davai įmesk bitutę  bigsmile.gif

foto labai nekokibiska bet matosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 08:20)
labas rytukas mamytes reikia pagalbos help.gif
reikia vaikui pasiuti suniuko kauke i darzeli sake bus rudenelio svente tai jie vaidins gal kas turi kokiu minciu ar pavizdeli nuo ko pradeti ir kaip pasiuti ta suniuko kostiumeli 4u.gif

Va čia pažiūrėk jeigu skaitai rusiškai
http://www.solnet.ee...lery/knk01.html

O mano mergina per šventę bus kriaušė, tai niekaip nesugalvoju kaip ją kriauše padaryti g.gif . Gal kas turite idėjų?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 10 04, 18:05)

O mano mergina per šventę bus kriaušė, tai niekaip nesugalvoju kaip ją kriauše padaryti  g.gif . Gal kas turite idėjų?

dabar pirma mintis, kepurė su koteliu, ir suknelė į apačią tokia pūsta ir uženkta g.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 10 04, 18:05)

O mano mergina per šventę bus kriaušė, tai niekaip nesugalvoju kaip ją kriauše padaryti  g.gif . Gal kas turite idėjų?

aciu pasiuvau bet is galvos savo tai panasiai i tavo nurodita tik liemene siuvau ie sortukus po keliukais tai gavosi gana normaliai siandien pozavo bet nenorejo fotkintis tai gal kita kart prikalbinsiu ir imesiu foto mirksiukas.gif
o del kriauses tai as sakyciau daryk kazka panasaus kaip naktibalda sake 4u.gif
Atsakyti
Nu va sijoną gal ir pasiūčiau, bet suknelės tai niekaip tikriausiai, bo dar nesu siuvėja. Ant galvos galvoju dėti kotelį iš kartono. Būtų labai gerai iš kur nors iškarpas gauti, bet nežinau kur ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 10 04, 21:40)
Nu va sijoną gal ir pasiūčiau, bet suknelės tai niekaip tikriausiai, bo dar nesu siuvėja. Ant galvos galvoju dėti kotelį iš kartono. Būtų labai gerai iš kur nors iškarpas gauti, bet nežinau kur ieškoti.

nu tai gali sarafaną, palaidinę kokią uždėsi, o sarafanas tai tas pats sijonas tik petnešėlės dar prisideda, koks ūgis merginos ir krūtinės išmatavimai g.gif , padėsim susikurpti gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 13:32)
foto labai nekokibiska bet matosi
user posted image

kaip gražu wub.gif Tik ko anksčiau neįmetei, būčiau aš nesukus galvos, nes maniškis rytoj irgi bitute bus doh.gif
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif tai kad kazkaip net nepagalvojau imesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 05 spalio 2008 - 21:10
Kaip cia viskas grazu ir idomu.... thumbup.gif
Atsakyti