Tikrai ne
Tai isduok paslapti kuriam mieste ir kokioi parduotuveje perki? labai jau grazuos o ir matyt kazkaip neuzkliuvo.
Merginos ko taip forumas nejuda niekas nesidalija darbais?
Merginos ko taip forumas nejuda niekas nesidalija darbais?
As turejau omenyje, kad tikrai ne Lietuvoj perku
, JAV.
QUOTE(erosi @ 2008 03 18, 13:39)
labutis!
tik ka gavau mazyciu mergyciu drabuzeliu iskarpas. nuo gimimo iki 18 men. tuoj pabandysiu sukelt nuotraukas.
noretusi kaip nors su jumis pasidalinti situo geriu tik kazi kaip.

tikiuos matysit.
tik ka gavau mazyciu mergyciu drabuzeliu iskarpas. nuo gimimo iki 18 men. tuoj pabandysiu sukelt nuotraukas.
noretusi kaip nors su jumis pasidalinti situo geriu tik kazi kaip.

tikiuos matysit.
Jei gerai supratau, tai ir iškarpas turi suknučių? Gal galetum pasidalinti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 27, 14:41)
Ir aš labai būčiau pamaloninta...
turiu ir iskarpas.tik mamkos patarkit kaip ta lobi jum ikelti?
gal bandyti skanuoti?
QUOTE(erosi @ 2008 03 30, 17:35)
turiu ir iskarpas.tik mamkos patarkit kaip ta lobi jum ikelti?
gal bandyti skanuoti?
Aš manau, kad tai būtų vienas iš prieinamų būdų... kitas būdas - iš kokio jūs miesto, gal būtų galima kažkaip sutarti, pasiskolinti... o gal dar kas turi geresnį pasiūlymą?
QUOTE(regido @ 2008 03 30, 20:40)
Aš manau, kad tai būtų vienas iš prieinamų būdų... kitas būdas - iš kokio jūs miesto, gal būtų galima kažkaip sutarti, pasiskolinti... o gal dar kas turi geresnį pasiūlymą?

Na aš tai nieko gudriau negaliu pasiūlyti
Bet iskarpeles tik mergaitems
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 13, 15:03)
Man tinka ir mergaitėms, tai tik reikėtų kažkaip tai suorganizuoti...Gal galėtumėte parašyti až, kurioje vietoje Kaune jus galima būtų sutikti, tada sutartume, jei pasitikėtumėte, kad aš persibraižyčiau ir grąžinčiau, tai netruktų ilgiau 3 dienų (visas procesas).
QUOTE(regido @ 2008 04 14, 06:20)
Man tinka ir mergaitėms, tai tik reikėtų kažkaip tai suorganizuoti...Gal galėtumėte parašyti až, kurioje vietoje Kaune jus galima būtų sutikti, tada sutartume, jei pasitikėtumėte, kad aš persibraižyčiau ir grąžinčiau, tai netruktų ilgiau 3 dienų (visas procesas).
Tai ne mane, cia Erosi iskarpeliu zurnala rode