Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

QUOTE(melana @ 2007 06 26, 18:22)
Mūsų abiejų vardai lietuviški tai nieko nerado  verysad.gif

drinks_cheers.gif mums tas pats
Atsakyti
Aš užrašiau mūsų vardus, tik be galūnių, tai mano sūnus turėjo būt Kris arba Calvin lotuliukas.gif Nu Kris - kažkiek panašu į Vakaris hihihi.gif mes su sese būtumėm buvusios abi Karolinos biggrin.gif O MB - Frnaciskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Linksmas žaidimukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 18 rugsėjo 2008 - 11:05
Pas mane tai Duke ir Layla blink.gif
Atsakyti
O man visai neblogus " išmetė"-mergaitė Liusinda, berniukas Maxs.Sakyčiau pakenčiami.
Atsakyti
Pasižaidžiau lotuliukas.gif
Pasiūlė mergytei - Natalie, berniukui - Leo.
Pabandžiau įvesti tarptautinius mūsų vardų variantus, tai mergytei - Karon, berniukui - Fritz schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitei-Nikki, berniukui-Luke.
O as tureciau buti Roseanne pagal tevu vardus doh.gif Gerai, kad tevai nezaide to zaidimo pries man gimstant hihihi.gif
Atsakyti
blink.gif mano usimas sunelis butu Pierce, o mergaiciuke - Cadence doh.gif doh.gif mega_shok.gif reik eit MB pakeist.. hihihi.gif hihihi.gif liezuvis.gif
Atsakyti
mano sunaus vardas turetu but lincoln'as... biggrin.gif o mergytes Natalie... smile.gif visai neblogai kas liecia mergyte.. biggrin.gif nu jau savo sunui tokio vardo tai nedeciau... blink.gif
Atsakyti
pagal lietuviškus vardus nerado nieko, o įvedus mano ir vyro vardus angliškai išaiškėjo, kad maniškė Laurytė turėtų būti Estera. Neblogas vardas. smile.gif jei planuotume berniuką, turėtų būti Markusas. Šis man nelabai. smile.gif
Atsakyti
As taippat pazaidziau.
Berniukas jei gimtu,turetu buti Chris unsure.gif .
Viena is dukru-Lisa doh.gif
Atsakyti
Musu Viktorija butu Yasmine wub.gif
Atsakyti
pagal mane ir mano vaikina mergyte turi buti Annalise doh.gif o berniukas Liucijus doh.gif
Atsakyti