Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Mes irgi ruosiames geguzes menesi i Paryziu skristi, ir pabandem per LODGIS agentura butuka issinuomoti. Jie atsiunte sutarti, kurioje rasoma, kad uzstatas bus grazintas per 8 dienas po raktu grazinimo. Ar kas nors su tuo susidure? Ar tikrai nebuvo kokiu nesusipratimu? Neramu kazkaip, visgi 1000 Lt - nemazi pinigai blink.gif
Labai lauksiu skubaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2008 01 11, 22:54)
Mes irgi ruosiames geguzes menesi i Paryziu skristi, ir pabandem per LODGIS agentura butuka issinuomoti. Jie atsiunte sutarti, kurioje rasoma, kad uzstatas bus grazintas per 8 dienas po raktu grazinimo. Ar kas nors su tuo susidure? Ar tikrai nebuvo kokiu nesusipratimu? Neramu kazkaip, visgi 1000 Lt - nemazi pinigai  blink.gif
Labai lauksiu skubaus atsakymo  4u.gif

Čia tai geras schmoll.gif ,einu sutartį dar kartą perskaitysiu.

sutartyje ir pas mane taip parašyta,bet buto šeimininkas parašė,kad užstatą grąžins išvykstant,tikiuosi taip ir bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulione: 12 sausio 2008 - 00:35
As kaip tik dabar turiu sutarti su LODGIS pasirasineti, ir labai idomu pasidare, kaip kitiems sekesi su sia agentura, ar ju sutartyse irgi buvo parasyta, kad uzstata grazins per 8 dienas po raktu atidavimo g.gif Ir kaip yra is tikruju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2008 01 11, 21:07)
Kokiose rajonuose pasiūlytumėte ieškotis gyvenamosios vietos,kad nebūtų labai brangu,bet atitiktų kokybę. Kažkaip nesinori daug mokėti,nes ten tik miegosim,geriau tuos pinigus skirti muziejams,ar šiaip pramogai.(bet tie jaunimo namai,ar kaip jie ten vadinasi, nedomina).

Kimine, mes esam užsisakę viešbutuką pačioj širdy, Lotynų kvartale, už labai prieinamą kainą. Už dvivietį su dušu 4 paroms mokėsim 240eurų. Panašios kainos kai kurių jaunimo namų gerokai toliau nuo centro. Kaip miesto centrui, manau, tikrai nebloga kaina. Tik tiek, kad internete apie tą viešbutį yra ir labai gerų, ir nekokių atsiliepimų, tai žiūrėsim patys savo kailiu. Parašysiu, kai grįšim. Ten tik ne visi kambariai dušus turi, kur be dušų, tai eini naudotis bendru ir moki po du eurus kaskart, tai mes nusprendem sumoket truputį daugiau su kambariu už dušą.
Atsakyti
Pienių jūra,

kodel nusprendet nuomotis viesbucio kambari, o ne butuka? Ar del to, kad LODGIS sutartis tokia gudri? As vat laukiu atsiliepimu apie tas LODGIS sutartis, bet nieko nesulaukiu, ir man kazkaip baisu del to uzstato unsure.gif
O vis tik butukas mane labiau traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2008 01 12, 12:24)
Pienių jūra,

kodel nusprendet nuomotis viesbucio kambari, o ne butuka? Ar del to, kad LODGIS sutartis tokia gudri? As vat laukiu atsiliepimu apie tas LODGIS sutartis, bet nieko nesulaukiu, ir man kazkaip baisu del to uzstato  unsure.gif
O vis tik butukas mane labiau traukia  ax.gif

Nebijokite dėl užstatų. Normali praktika pas juos. Gąžins rolleyes.gif

Idomi ten sistema gyvenantiems (neaktualu turistams) bet kaip paguodos žodis:
Norint išsinuomoti už tave turi laiduoti įmonė/šeima/draugai (t.y. jei tu tapsi nemokus ar pan. iš jų pinigų prašys). Laidavimas, ar užstatas yra visiškai normalu. 4u.gif
Atsakyti
Norinčioms pamatyti apsnigusį Paryžių teks nusivilti .. dabar va pati laukiu "Snieguotos žiemos" čia Lietuvoje, kad draugus galėčiau iš ten pakviesti. biggrin.gif

Lotynų kvartalas man asmeniškai schmoll.gif ten 2 gatves į kairę ir pamatysit "bjaurų Paryžių). Gi kažkur šalia Naujininkų nuomotis nenorėtume .. (Naujininkai irgi "prie centro")

Metro žemėlapį informacijos centre duos jums bet kuris oro uostas, vis viena patarčiau įsigyti "Eyewitness travel PARIS" už en versiją mokėjau ~60lt, lt kalba bus apie 80lt. Bet patogumas neišsakytas, pasižiūri "kur esi" atsiverti kvartalo pavadinimą ir žinai ką "aplink" galima apžiūrėti thumbup.gif metro stoteles sužymėtos ir žemėlapiuose ir atskiras metro žemėlapis yra.

Iš nepatogių dalykų: dauguma jaunimo šneka angliškai, tik akcentas ir jų nenoras tą akcentą demonstruoti lotuliukas.gif Tikrai kitaip situacija susiklostys jei pats bandai su jais prancūziškai pradėti šnekėti, net jei su klaidomis mirksiukas.gif Bandžiau aš jiems išaškinti, jog noriu paragauti "prancūziškų" cigarečių, ir dar mėtinių, ir dar ne daugiau kaip 4g negerybes pakelyje. Pardavėja po to man pasakė kaip "korektiškai" to paprašyti prancūzų kalba thumbup.gif ir tokia laiminga buvo jog aš prancūziškai/angliškai su ja susikalbėti bandžiau. Tiesa sakius nesutikau tų "pasikėlusių" ir piktų paryžiečių, šypsena ir juos nuginkluoja.. beja lietuvaitės aukštos blondinės pas juos reta - irgi pliusas drinks_cheers.gif

Ah dar trumpas pasiūlymas del specifinio sezono: metro yra karšta, išeinant iš jo - skersvėjai, tai turėkit kažką ką įlipę į jį galėtumėt atsisegti, o išlipę užsimūturiuot, jei nenorit pajusti "metro vedinimo" arba tiesiog plaukus savo turėti prigludusius o ne besiblaškančius kaip šuns ausys jam iškišus galvą pro mašinos langą, stenkitės įsėsti į pirmus/paskutinius metro vagonus, jokiu būdu ne vidurinius (galit pabandyti palyginimui) lotuliukas.gif Nesinori gi gripo kokio kelionės metu ...
Restoranuose taip pat karšta, geriau po megztiniu turėti gražią bliuskę, nes didelė tikimybė kad "iki jos" teks išsirengti 4u.gif

Kiek pinigų imti pavalgyti tai aišku irgi sunku atsakyti, kaip jūs valgot ir kur apsistoję.
Aš kiekvieną rytą sažiningai ėjau crasonų pirkti ar šiaip kokių šiltų bandelių 0,7 eu už vieną, parduotuvės nedirba savaitgaliais normaliai, taigi susiraskit aplinkui iki kada pas jus jos dirba. Bus šokas parduotuvėse "brandų" tų pačių neturim, taigi ką rinktis praktiškai tik iš kainos ir įpakavimo galima spręsti mirksiukas.gif Kokias 15min ieškojau majonezo ... pavadinimas pas juos kitas .. iš "parduotuvinio" maisto siūlyčiau paragauti tepamo sūrio/varškės su agurkais (daaaaug geriau nei mūsiškės "ramos").
Kavinėse maistas tai kaip lietuvoj tik eurais (mesgabalis bus kokie 15eu prie elizejaus "lauku"). Porcijos didelės, aš salotų iki galo kartais neįveikdavau, taigi pirmas+antras+desertas = tikrai neįmanoma. Pasirinkti maitinimo įstaigą geriausia pagal kriterijų "nėra turistų", buvau palyginimui į turistinį restoraną nuėjus - ne tas pats schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristn: 12 sausio 2008 - 12:53
Sinistra, mes ta viešbutį užsirezervavom dar spalio mėnesį, apie LODGIS nieko nežinojau. Butuką susiradau tik šią savaitę, visai netoli to viešbučio, bet jie man sutartį ruošė visą parą, o paskui dar dėl to užstato nieko neatrašė, tai ir nusprendėm likt prie pradinio varianto. Mat jei dar būtume sutartį pasirašę, o paskui šeimininkas būtų tempęs su patvirtinimu, galėjo tekt mokėt baudą viešbutėliui, nes yra data, iki kurios gali atsisakyt rezervacijos be baudos. O jei suvėluoji rezervaciją atšaukt, tai tada jau turi sumokėt už vieną naktį, net jei persigalvojai ir pas juos negyvenai. Jei būtume LODGIS atradę anksčiau, gal ir būtų pavykę viską suderint, nes butukas labai patiko ir kaina tik vos vos didesnė nei viešbučio, bet taip jau išėjo šįkart. jei kas turit laiko, tai aiškinkitės su tais užstatais ir gal tikrai jokios bėdos, tiesiog mus laikas spaudė, o agentė per daug neskubėjo į klausimus atsakinėt.
Atsakyti
Dar pamiršau pridėti:

http://infos-trafic-...r/index.php?n=1

čia webcamai paryžiaus "kamščių" - kiek dabar matoma, salėta ir jokių debesėlių (gal padės susidėti rūbus į čemodanus). Taip pat gali būti naudinga renkantis vietą wink.gif
Atsakyti
na va...grizom mes is Paryziaus, kuris tiesa sakant man nesudare ispudzio tokio...na kaip tarkim Pietu Prancuzija...zmones visiskai ne tokie, nors ir toje pacioje salyje atrodo...man netgi Londonas daug labiau patinka. Turbut nedaug tokiu atsirastu, kuriems sis miestas neypatingai patiko, bet stai as viena is ju...aisku nekalbu apie Eifel Tower,Luvra, Triumfo Arka, pasakiskus Kaledinius papuosimus...bet tai tiesiog ne mano miestas, matomai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai tau pasisiekė biggrin.gif Aš tai bijau, kad užkibsiu. Šiuo metu esu prisiekus Prahos gerbėja - buvau tris kartus, noriu atgal ir visada labai gerai ten jaučiuos. Bet vat kas buvo Paryžiuj, sako, kad atmosfera kažkuo panaši. Tai ir bijau, kad užsikrėsiu, o į Paryčių vizitai daaaaug brangesni... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
YA-HAA-HOOOO!!! clap.gif Turim bilietus į brodvėjaus Liūtą Karalių Paryžiaus Mogador teatre thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jėga clap.gif jau ne vienus metus mano svajonė buvo pamatyt šį miuziklą wub.gif , bet kur?.. Čia labiau buvo viena iš tų svajonių, kuriai nelemta išsipildyt, o čia naršau naršau sau internetą ir žiū - kaip tik tom dienom, kai būsim Paryžiuj! Žodžiu, jau aišku, kur praleisim vieną lietingą vakarą Paryžiuje. Tik dabar neužteks su džinsiukais nuvažiuot, reiks ką padoresnio įsimest, nors ten pagal nuotraukas tai normalios vakarinės suknios reiktų tokiam teatre...
Nu va, išliejau savo laimę blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 12 sausio 2008 - 15:33