Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Guda @ 2008 02 26, 13:01)
Sveikos, norėčiau Jūsų užklausti, gal kas buvote Paryžiūje per velykų savaitgalį, kokios ir kur ten mugės vyksta, ar dirba muziejai ir panašiai?
Išanksto dėkoju.

Man irgi tai aktualu. Pasidarė įdomu, ar dirbs parduotuvės per šventes, ir apskrtai, kas vyks...
Atsakyti
kaip pas tikrus europiečius manau per šventes niekas nedirba .... čia tik LT gali būti Maximose išpardavimas per pačias Velykas. Nebet kokios eitynės , paradas.
Atsakyti
QUOTE(Guda @ 2008 02 26, 14:01)
Sveikos, norėčiau Jūsų užklausti, gal kas buvote Paryžiūje per velykų savaitgalį, kokios ir kur ten mugės vyksta, ar dirba muziejai ir panašiai?
Išanksto dėkoju.

Mes i Paryziu atvykome antra Kaledu diena - tai kiek ta diena mateme objektu (ar ejome pro sali) - visi dirbo. Tai buvo Paryziaus katedra, Luvras, Eifelio bokstas. O siaip tai galetum paieskoti internte, daugelio objektu darbo grafikai yra skelbiami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 27, 08:09)
Mes i Paryziu atvykome antra Kaledu diena - tai kiek ta diena mateme objektu (ar ejome pro sali) - visi dirbo. Tai buvo Paryziaus katedra, Luvras, Eifelio bokstas. O siaip tai galetum paieskoti internte, daugelio objektu darbo grafikai yra skelbiami.  4u.gif

as bilietus turiu spalio 6-10 d.Kainavo 366 Lt (+30Lt uz bagaza).Pirkdama isivaizdavau, kad gal gi visai nebrangu?....Aisku, buvimas ten kainuos gerokai daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 02 28, 15:31)
as bilietus turiu spalio 6-10 d.Kainavo 366 Lt (+30Lt uz bagaza).Pirkdama isivaizdavau, kad gal gi visai nebrangu?....Aisku, buvimas ten kainuos gerokai daugiau:)

Tai tikrai nebrangu, mes zymai brangiau mokejome. Kaip supratau skrendi su AirBaltic. Mes tai su Flylal skridome. Tiesa dabar Flylal padare reisa i Paryziu ir pirmadieniais. Anksciau tai tik treciadieniais ir sekmadieniais buvo, bet labai daug norinciu- tai teko didinti reisu skaiciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 28, 15:35)
Tai tikrai nebrangu, mes zymai brangiau mokejome. Kaip supratau skrendi su AirBaltic. Mes tai su Flylal skridome. Tiesa dabar Flylal padare reisa i Paryziu ir pirmadieniais. Anksciau tai tik treciadieniais ir sekmadieniais buvo, bet labai daug norinciu- tai teko didinti reisu skaiciu. 4u.gif

taip, su Airbaltic.
Laiko dar daug, bet pasiskaityti cia, manau, sveika.Esu buvusi paryziuje pries daug metu, tai truputi maziau vietu lieka aplankymui, nrs, kita vertus, vel norisi viska is naujo pamatyti....
Atsakyti

Gal kas žino, prieš kiek laiko reikia registruotis išskrendant iš Vilniaus į Paryžių ir skrendant iš Paryžiaus į Vilnių (naudosimės FLYLAL paslaugomis biggrin.gif )?
Nerandu tokios info jų puslapyje... g.gif
Atsakyti
Prieš valandą. Standartinis laikas, tinkantis bet kur ir bet kada.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 03, 11:22)
Prieš valandą. Standartinis laikas, tinkantis bet kur ir bet kada.

ačiū. o jei atvyksti vėliau? ką, neįleidžia? esu mačiusi, kad kai kurie veikėjai prisiregistruoja ir likus 15-20 min iki skrydžio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 03 03, 09:52)
ačiū. o jei atvyksti vėliau? ką, neįleidžia? esu mačiusi, kad kai kurie veikėjai prisiregistruoja ir likus 15-20 min iki skrydžio...  g.gif

O jums kažkokios svarbios priežastys neleidžia anksčiau atvykti į oro uostą ar tik šiaip mėgstate sau nervus pakutenti?
Atsakyti
Beje neatmetama galimybė, kad skrydžiui parduota daugiau bilietų nei yra vietų, tai kas pirmas registruojasi - skrenda, likęs už borto šokdina aviakompanijos atstovus ir su kitu skrydžiu skrenda vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 03, 12:05)
O jums kažkokios svarbios priežastys neleidžia anksčiau atvykti į oro uostą ar tik šiaip mėgstate sau nervus pakutenti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man labiau nervus kutentų nežinojimas, ar mane priims i lėktuvą, jei kažkas netyčia nutiks (nenumatyti kamščiai, trauma ir kt.)... lotuliukas.gif
bet kokiu atveju, ačiū. Supratau - valanda mirksiukas.gif
Atsakyti