Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Florestina @ 2008 04 15, 21:23)
Mano sesuo dažniausiai skraido su Liufthansa ir Čekais. Sakė, kad tai pačios geriausios oro linijos. Ir su bagažu jokių problemų netutėjo. Paskutiniai duomenys rodo, kad dažiausiai bagažas dingsta Londone, Amsterdame ir Paryžiuje (jei skrendi tranzitu).  4u.gif

Tada viskas aišku. Ačiū! Vadinasi, teisinga sprendimą priėmėm - skrisim su Lufthansa bigsmile.gif
Atsakyti
Cha! doh.gif Visgi su Lufthansa nebeskrisim turbūt doh.gif Jie per naktį sugebėjo pakelti mums reikalingų datų bilietus plius 400 LTL doh.gif pra-va-las... už 907 LTL tikrai neskrisim - neverta... doh.gif jau maniau, radau ir ramu...
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 04 16, 08:47)
Cha! doh.gif Visgi su Lufthansa nebeskrisim turbūt doh.gif Jie per naktį sugebėjo pakelti mums reikalingų datų bilietus plius 400 LTL doh.gif pra-va-las... už 907 LTL tikrai neskrisim - neverta...  doh.gif jau maniau, radau ir ramu...

Jei tai kaina abiem pirmyn- atgal, labai puiku, manau. Aišku, jei prieš tai buvo 500, kitas reikalas, nebesinori brangesnių pirkt.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 16, 11:05)
Jei tai kaina abiem pirmyn- atgal, labai puiku, manau. Aišku, jei prieš tai buvo 500, kitas reikalas, nebesinori brangesnių pirkt.

Kaina 907 LTL pirmyn-atgal 1 žmogeliui doh.gif O dviems tai įsivaizduok, kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2008 04 15, 13:53)
Ziuriu vis nuotraukas ir galvoju, gakl neziureti, viska savom akim pamatysiu  rolleyes.gif Vaziuojam birzeli, kazin koks ten oras menesio pradzioje?

Mes irgi birželį turim bilietus:))) tik vidury menesio...o oras turetū būti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vasara visgi:)))
Atsakyti
Sveikutes man paryzius ir turi savita trauka. o dabar kai gyvenam visai salia tai retkarciais vis ten pasokam savaitgaliam smile.gif

jei ka domina parodos muziejuos tai galiu pasidalint informacija, kad kiekviena pirma menesio sekmadieni visi muziejai nemokami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 04 16, 09:10)
Kaina 907 LTL pirmyn-atgal 1 žmogeliui doh.gif O dviems tai įsivaizduok, kokia biggrin.gif

Tada jo, nesaldu. Mes už 2 pirmyn- atgal apie 1000 mokėjom. Pirkom prieš gerą pusmetį Flylal.
Atsakyti
cry.gif aš ir vėl į Paryžių noooriuuu... Tokia nostalgija apėmė...
Labai gražūs vaizdeliai, o ir oras, kaip suprantu, neblogas pasitaikė. Ir dar privalumų pastebėjau-žmonių nedaug (nesezonas, o aš buvau liepos mėnesį, tai kur bepasisuksi-minia), gėlynai ir sodai žydintys, vejos nenutryptos...gražu
[/quote]

Atskridome antradieni popiet, o iškridome penktadieni apie pietus. pirmas dienas buvo šaltoka ir apsiniaukę, o kitas dvi dienas saulute švietė ir orelis atšilo. Patarčiau į Paryžių važiuoti pavasari: ten žolytė sužėlus, gėlynai klesti, o pas mus (kai išvažiavom) dar nieko nebuvo. Svarbiausia žmonių nedaug. Prie Luvro nereikėjo ilgai laukti, gal kokia 20 min su įėjimu ir bilietų nusipirkimu. Viduje nemažai žmonių. Tai kas dedasi vasara, kai ir dabar nemažai žmonių doh.gif
Prie Eifelio irgi neilgai laukem pasikelti, gal kokį pusvalanduką. Vakare matėme žmonių daugiau, o mes kėlėmės ryte.
Jei papasakot įspūdžius.... tai... thumbup.gif ... atsibostų ir skaityti. Reikia viską pačiam pamatyti. Mums tai labai patiko. Gigantiški parkai, pastatai, muziejai, visur išdailinta, išpuošta.
Labai įdomiai atrodo prancūzų kapai Montparnasse. Įkėliau kelias nuotraukikes. Mes beeidami į katakombas užsukome. O katakombų muziejaus neradome, netikslus žemėlapis buvo. Kai grįžau namo, štai ką internete radau apie katakombas
Katakombos1
katakombos
Muziejus

Apmaudu pasidarė schmoll.gif psirodo...buvome visai arti katakombų. Db norisi vėl važiuoti į Paryžių ir pamatyti tai ko nematėme, nespėjome.
Nespėjome pamatyti paleontologijos, evoliucijos, botanikos muziejų. O ten tikrai turėtų būti įdomu rolleyes.gif Šalia tų muziejų yra labai didelis ir gražus parkas ir mini zoologijos sodas.
Muziejai
Oi kaip ten įdomu g.gif manau.
Ir vaikams ten turėtų patikti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 16, 11:31)
Tada jo, nesaldu. Mes už 2 pirmyn- atgal apie 1000 mokėjom. Pirkom prieš gerą pusmetį Flylal.

Taigi va...unsure.gif Mes už savo anuos 2 bilietus pirmyn-atgal mokėjom 680 LTL. O dabar jau esu pasiruošusi tik už 1 tiek sumokėti...deja, nelabai tokių "pigių" randu biggrin.gif doh.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 04 16, 09:47)
Cha! doh.gif Visgi su Lufthansa nebeskrisim turbūt doh.gif Jie per naktį sugebėjo pakelti mums reikalingų datų bilietus plius 400 LTL doh.gif pra-va-las... už 907 LTL tikrai neskrisim - neverta...  doh.gif jau maniau, radau ir ramu...

Tame pačiame lėktuve yra skirtingos bilietų kainos, kuo arčiau piloto kabinos - tuo brangiau. Tiesiog naktį kažkas nupirko tuos pigius bilietus ir viskas. 4u.gif
Mes kai skridome į Paryžių bilietas kainavo apie 800 L,t o atgal 299 Lt, čia su mokesčiais ir grįždamos sėdėjome gale. Mums taip ir pasakė, kad parduoti visi pigūs bilietai išskridimui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 16 balandžio 2008 - 10:34
QUOTE(Florestina @ 2008 04 16, 12:32)
Tame pačiame lėktuve yra skirtingos bilietų kainos, kuo arčiau piloto kabinos - tuo brangiau. Tiesiog naktį kažkas nupirko tuos pigius bilietus ir viskas. 4u.gif
Mes kai skridome į Paryžių bilietas kainavo apie 800 L,t o atgal 299 Lt, čia su mokesčiais ir grįždamos sėdėjome gale. Mums taip ir pasakė, kad parduoti visi pigūs bilietai išskridimui. 4u.gif

Abejoju, Florestina, kad kažkas nupirko tuos bilietus...mes vakar tyčiom patikrinom, ar dar daug bilietų liko - mums vakar rodė, kad galim pirkti daugiau nei 6. Per naktį tiesiog turbūt kokia nors palanki akcija nustojo galioti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 04 16, 11:17)
Taigi va...unsure.gif Mes už savo anuos 2 bilietus pirmyn-atgal mokėjom 680 LTL. O dabar jau esu pasiruošusi tik už 1 tiek sumokėti...deja, nelabai tokių "pigių" randu biggrin.gif  doh.gif ech...

Aš nusipirkau bilietą gegužės 8-12 d. į abi puses už 600 litų, bet pirkau kovo vidury smile.gif paprastai prieš porą mėn. būna gerokai pigesnių bilietų.
bet kai ieškojau, tai įdomiai...randu, kol sužiūriu kalendoriuje dienas - bilieto nebėr. tai visą dieną aš pramedžiojau tuos bilietus ir kai jau nusprendžiau, kad pigiau 800 nebebus, staiga išmetė už 600 per milaną, nu ir nusiprikau nebesiblaškydama:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 16 balandžio 2008 - 11:29