QUOTE(ragnez @ 2007 06 28, 15:03)
MP privalumas ir yra tas, kad su juo vaikas gauna specifiniu antikuniu. t.y, jei mama pershalusi, jos zhidomas kudikis su MP gaus antikuniu priesh ta liga, kuria serga mama, todel neuzhsikres
antra savaite po gimdymo nuo savo vyresniuju uzhsikrechiau gripu - ta savaite sirgo visi sheimos nariai, ishskyrus naujagimi - jis neuzhsikrete, nes su mano pienu gavo antikuniu priesh ta konkrechia infekcija, kuria buvo pasigave jo broliai ir ash
nepykstu
tik nesuprantu, kodel padarei tokias keistas ishvadas.
trys vaikai, kaip tu pati puikiai zhinai, nera lengvas pasivaikshchiojimas. o galimybe zhindyti, patirtis ir igudzhiai leidzhia man derinti kelis darbus ir taip sutaupyti laiko visos sheimos labui.

antra savaite po gimdymo nuo savo vyresniuju uzhsikrechiau gripu - ta savaite sirgo visi sheimos nariai, ishskyrus naujagimi - jis neuzhsikrete, nes su mano pienu gavo antikuniu priesh ta konkrechia infekcija, kuria buvo pasigave jo broliai ir ash

nepykstu

tik nesuprantu, kodel padarei tokias keistas ishvadas.
trys vaikai, kaip tu pati puikiai zhinai, nera lengvas pasivaikshchiojimas. o galimybe zhindyti, patirtis ir igudzhiai leidzhia man derinti kelis darbus ir taip sutaupyti laiko visos sheimos labui.
jo gauna ir vaistu,kuriuos tu isgeri susirgusi.

taip tikrai zinau kaip sunku yra su trim vaikais,kai reikia suspet viska,kai visi vienu metu reikalauja demesio.
na nuotraukoje atrodai pavargusi.
as atsimenu save tokioje situacijoje(vienas maitinamas is papo,kiti du aplink sokineja,demesio reikalauja.bardakas kazkoks.

dabar laisviau truputi.kai mazasis nori valgyti tai drasiai galiu perleisti si darba vyrui,o pati eiti prie didziuju(arba antraip)