Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai ir MP

Apklausa: Kuo maitinote savo mažylius? (372 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ragnez @ 2007 06 28, 15:03)
MP privalumas ir yra tas, kad su juo vaikas gauna specifiniu antikuniu. t.y, jei mama pershalusi, jos zhidomas kudikis su MP gaus antikuniu priesh ta liga, kuria serga mama, todel neuzhsikres  4u.gif

antra savaite po gimdymo nuo savo vyresniuju uzhsikrechiau gripu - ta savaite sirgo visi sheimos nariai, ishskyrus naujagimi - jis neuzhsikrete, nes su mano pienu gavo antikuniu priesh ta konkrechia infekcija, kuria buvo pasigave jo broliai ir ash  4u.gif
nepykstu  4u.gif
tik nesuprantu, kodel padarei tokias keistas ishvadas.
trys vaikai, kaip tu pati puikiai zhinai, nera lengvas pasivaikshchiojimas. o galimybe zhindyti, patirtis ir igudzhiai leidzhia man derinti kelis darbus ir taip sutaupyti laiko visos sheimos labui.

jo gauna ir vaistu,kuriuos tu isgeri susirgusi. blink.gif
taip tikrai zinau kaip sunku yra su trim vaikais,kai reikia suspet viska,kai visi vienu metu reikalauja demesio.
na nuotraukoje atrodai pavargusi.
as atsimenu save tokioje situacijoje(vienas maitinamas is papo,kiti du aplink sokineja,demesio reikalauja.bardakas kazkoks. tongue.gif
dabar laisviau truputi.kai mazasis nori valgyti tai drasiai galiu perleisti si darba vyrui,o pati eiti prie didziuju(arba antraip)
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 28, 19:30)
taip tikrai zinau kaip sunku yra su trim vaikais,kai reikia suspet viska,kai visi vienu metu reikalauja demesio.
as atsimenu save tokioje situacijoje(vienas maitinamas is papo,kiti du aplink sokineja,demesio reikalauja.bardakas kazkoks. tongue.gif
dabar laisviau truputi.kai mazasis nori valgyti tai drasiai galiu perleisti si darba vyrui,o pati eiti prie didziuju(arba antraip)

Yra vaistu, kuriuos galima vartoti zindant. O stiprus geriami tik tuo atveju, kai nauda didesne uz zala. Galu gale, jei jau taip nesinori nuodyti vaiko, galima vaistus vartojant maitinti misinuku.

Idomu kaip tu atrodai, turbut labai pailsejus ir prisiziurejus. biggrin.gif Negi jau maitindama misinuku sutaupai tiek daug laiko? Ka tuo metu daro vaikai, su vyru buna? Ir kaip jis su 3 speja, jei nespeji tu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 28, 18:24)
Atvirkščiai. Mūsų visuomenės problema, kad ji netoleruoja mamų kitaip auginančių vaikus, tame tarpe ir mamų kurios nemaitina vaikų MP.

pardon... chia katros augina "kitaip" - kurios maitina, ar kurios nemaitina? berods, tu vandens mishinukui gavai, o tavo papasakota mama pientraukiui plauti - ne? ish butelio kudiki maitinti prie zhmoniu - tvarkoj, ish kruties - geda? butvydiene su trim vaikais tur but ilsisi, nes mishiniu maitina, o ash - ish nuovargio aplinkoj nebesiorientuoju, nes "kudikis ant papo"?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2007 06 28, 19:35)
pardon...  chia katros augina "kitaip" - kurios maitina, ar kurios nemaitina? berods, tu vandens mishinukui gavai, o tavo papasakota mama pientraukiui plauti - ne? ish butelio kudiki maitinti prie zhmoniu - tvarkoj, ish kruties - geda? butvydiene su trim vaikais tur but ilsisi, nes mishiniu maitina, o ash - ish nuovargio aplinkoj nebesiorientuoju, nes "kudikis ant papo"?

neieškok diskriminacijos ten, kur jos nėra. Man nereikėjo buteliuko virinti. O jai reikėdavo virinti visas priemones. O kaip virinti jei nėra kur. Yra tik elektrinis arbatinukas. Tai kur virinti?
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 28, 18:30)

kai sergu, mano imunine sistema gamina antikunius. per piena ju gauna zhindomas kudikis, todel ta pachia infekcija neuzhikrechia. shtai ir viskas.
jei turiu gerti vaistus - gydytojas parenka tokius, kuriuos gali vartoti neshchiosios ir zhindyves.

QUOTE(butvydiene @ 2007 06 28, 18:30)

nuotrauka 4 metu senumo, fotkinta beprotishkai karshta vasaros diena. maitinu naujagimi Gusta 4u.gif
man zhindymas yra ishsigelbejimas nuo papildomu buities darbu. nelaukiu, to meto, kai turesiu pradeti gaminti maisteli Mikuchiui.

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 28, 18:43)
neieškok diskriminacijos ten, kur jos nėra. Man nereikėjo buteliuko virinti. O jai reikėdavo virinti visas priemones. O kaip virinti jei nėra kur. Yra tik elektrinis arbatinukas. Tai kur virinti?

bandau suprasti tavo papasakoto pavyzdzhio logini ryshi su mishinuku ir MP pliusais/minusais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 28 birželio 2007 - 19:00
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 28, 19:43)

Buteliukus nuo misinuku virinti kaip tik labiau reikia, o ne nuo MP, nes labiau kaupiasi ant sieneliu ir sunkiau nuplaut, nes misinukas tirstesnis ir riebesnis, beto greiciau genda. Cia is patirties sakau, nes susiduriau ir su tuo, ir su anuo.
O esant tik arbatiniui galima buteliukus tik perpilti verdanciu vandeniu, to uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 28 birželio 2007 - 19:56
QUOTE(ragnez @ 2007 06 28, 19:57)
bandau suprasti tavo papasakoto pavyzdzhio logini ryshi su mishinuku ir MP pliusais/minusais  4u.gif

aš pasakiau to pasakojimo pliusus ir minusus. Kai nenori jų rasti, tai ir sakau, nerasi tongue.gif

QUOTE(mylimuke @ 2007 06 28, 20:55)
Buteliukus nuo misinuku virinti kaip tik labiau reikia, o ne nuo MP, nes labiau kaupiasi ant sieneliu ir sunkiau nuplaut, nes misinukas tirstesnis ir riebesnis, beto greiciau genda. Cia is patirties sakau, nes susiduriau ir su tuo, ir su anuo.
O esant tik arbatiniui galima buteliukus tik perpilti verdanciu vandeniu, to uztenka.

Aš kalbu ne apie buteliukų plovimą, o apie pientraukio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 28, 21:06)
Aš kalbu ne apie buteliukų plovimą, o apie pientraukio  rolleyes.gif

Tai ir pientrauki taip pat, kame cia problema. mastau.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 28, 21:13)
Tai ir pientrauki taip pat, kame cia problema. mastau.gif

Matyt mama tvarkinga, jeigu jai neužtenka tik perpilti karštu vandeniu tongue.gif
Atsakyti
Oj kokios čia diskusijos verda.Išsakysiu ir aš savo nuomonę.
maitinu MP.ir tuo labai džiaugiuosi.Pienukas visad su manim,galiu maitint bet kur ir bet kada. thumbup.gif Labai nusiminčiau jei nebūtų pienuko.O dabar neatsidžiaugiu.baisiai malonu ir patogu.Ypač naktį,ištrauki papuką ir vaikas sotus,nereikia rikdyt kol mišinį pagaminsi,maitint iš butelio ir tt. plaut,sterilizuot indų.Aš irgi baisiausiai nelaukiu,kai jau reiks primaitint tyrėm visokiom blush2.gif
Tikiuosi nesulauksiu akmenų iš mamyčiu maitinančių mišinukais.Juk jos irgi galbūt norėjo maitinti mp,tik ne visos turi pienuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 28, 19:14)
3Jau geriau ruosti pusrycius su vaiku ant papo (jei tai imanoma), negu palikti ji paramscius buteliuka  schmoll.gif

Man vis krenta tas pasakymas "paramstyti buteliuka" blink.gif Jau ne pirma karta ji sioje temoje atrandu ax.gif O ka tai reiskia?
Aaaa, gal cia kai tos mamos asocialios palieka kudiki su buteliuku ir varo toliau girtauti? Nu bet negalime visu lyginti su jomis... As paranojiskai bijojau, kad mano vaikas uzsprings atpyles nakti, tai vis keldavau ir ziuredavau, ar gyvas, o jau apie buteliuko ramstyma ne kalbos nebuvo schmoll.gif Is baimes buciau gal numirus fear.gif
Nedaro to normalios mamos, nepalieka paramstytu buteliuku nei su nutrauktu pienu, nei su misinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 28, 21:16)
Matyt mama tvarkinga, jeigu jai neužtenka tik perpilti karštu vandeniu  tongue.gif

O tai kaip tu virinai buteliukus? Ar nevirinai? blush2.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 lapkričio 2009 - 13:31