QUOTE(athina @ 2007 07 06, 10:18)
siaip misinukai, lygiai taip pat kaip MP, skirti vaikams, o ne mamoms - nesuprantu, ko jus ragaujat tiek MP, tiek misinukus?

ne jums turi buti skanu, o kudikiui

o tai jei MP skonis tau paciai nepatiktu, tai ir kudikiui neduotum, taip iseina

man visada atrodo, kad
arsiausios MP fanatikes maitina ne tiek del kudkio reikmiu, kiek del savo, bet gi reikia kazkaip pateisinti ta poreiki gaudyt orgazma ir maitint kudiki iki 2-3 metu ar ilgiau, nu tai ir aiskinam neargumentuotai, kad viskas yra vaiko ir tik vaiko labui

kaip sake mano pazistama gydytoja, anksciau reikedavo moteris skatinti zindyti, aiskinti apie MP nauda, o dabar vis daugiau atsiranda tokiu, kurioms reikia vos ne prievarta ta vaika nujunkyti, nes joms neimanoma isaiskinti, kad MP verte vaikui virs 6 menesiu amziaus nera tokia didele ar zymi, kaip naujagimiui, o zindyti vyresni kaip 1m vaika nera reikalinga.
ragauju todėl, kad noriu žinot, ką valgo mano vaikas

. bet tai dar nereiškia, kad jei nepatinka skonis, tai ir neduodu

. jau minėjau, kad 1 vaiką matinau mišiniu, nors skonis ir nepatiko
maitinu dėl kūdikio reikmių, nes MP- geriausia, ką galiu jam duot. "orgazmo negaudau" bet kūdikį maitint planuoju tol , kol pats atsisakys, nors ir iki 3 m. todėl, kad man nesunku. o dėl tokių akušerių nuomonės ir netikusių argumentų, aš visai nesiruošiu jo traumuot, atimdama MP naudą ir malonumą.
QUOTE(athina @ 2007 07 06, 11:24)
1) nu cia kaip kam - jei tave vargina tie plovimai ir sterilizavimai, tai dar nereiskia kad vargina visus. manes pavyzdziui nevargina, taip kad tas tavo drasus teigimas nereiskia, kad esi visur ir visada teisi.
2) ale net idomu pasidare - is kur tokias auksines misinuku kainas istraukei

jei pakuote misinio kainuoja 28lt, o jos uztenka savaitei, tai per menesi isleisi kiek, apie 130LT? O tai is kur tie 200-300LT
1) na aš geriau likusį laisvą laiką be plovimų ir sterilizavimų skiriu turiningesniems užsiėmimams

. bet čia aišku kaip kam - gal tau ir malonu papildomi rūpesčiai ir darbai
2) kai auginau pirmagimį, HIPP dėžutė kainavo 20 lt, Similac - 15 lt. pradžioj jos užtekdavo savaitei, o vėliau tik 3 dienoms. taigi - gali suskaičiuot kiek išleisdavau. o dar spec. vanduo mišinukams, buteliukai, žindukai, termosai, maistelio šildyklės, šepetėliai, soda plovimui, energetinės išlaidos sterilizavimui. dabar nebežinau kokios kainos, gal ir atpigę tie mišiniai.
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 06, 13:49)
O ka, negalima paragaut, nesuprantu?
Viska darau del kudikio, nes MP pirmais menesiais svarbiausias maistas. \kazkodel nenusispjoviau, kai neeme kruties. \man nebuvo dzin, ka duoti. Nepasiuliau misinuko is karto, kad tik galeciau kazkur iseiti, kad tureciau laiko sau. Man svarbiau kudikis, o savim pasirupint galima bet kada.

šaunuolė mamytė