Mes turėjom vieną iš pigiausių Canpol Babies lavinamąjį kilimėlį, kurį labai mylėjom. Dukrytė labai tampydavo tuos kabančius žaisliukus, vartydavosi ant jo, trumpiau tariant daiktelis liuks
o ir atėję į svečius kiti dukrytės bendraamžiai draugai mielai pažaisdavo jame
mes turim stai toki kilimeli http://www.mothercar...O...31&mcb=core ,tai dukriukui labai jis patinka
QUOTE(linciukasok @ 2007 08 16, 17:11)
mes turim stai toki kilimeli http://www.mothercar...O...31&mcb=core ,tai dukriukui labai jis patinka 
O ten be kabančių žaisliukų, kas dar yra? Ar patiesaliukas iš skirtingos faktūros medžiagėlių?
QUOTE(kristuska13 @ 2007 08 11, 15:06)
Mes turėjom vieną iš pigiausių Canpol Babies lavinamąjį kilimėlį, kurį labai mylėjom. Dukrytė labai tampydavo tuos kabančius žaisliukus, vartydavosi ant jo, trumpiau tariant daiktelis liuks
o ir atėję į svečius kiti dukrytės bendraamžiai draugai mielai pažaisdavo jame 
mes taip pat gavome dovanu kilimeli Canpol Babies dukrytei labai patinka ,ir dukrytes draugam taip pat ,pusbrolis 2 metu buvo atsigules ir tam patiko
mano mažiukui nelabai patiko kilimėlis, nors ir buvo kabantys žaisliukai, veidrodėlis ir muzika, švieselės. Vis tiek per mažai jam veiklos
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 09 10, 12:53)
Ir mano vaikiukams labai patiko kilimėlis Tiny love. Labiausiai tai patikdavo kabantys žaisliukai.
turejome tyni love kilimeli, nu man jis pats paciausias, kaip sakant kokybe superine,su kitais net ner ko ligintis
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 26, 15:32)
turejome tyni love kilimeli, nu man jis pats paciausias, kaip sakant kokybe superine,su kitais net ner ko ligintis
nors kainyte nemaza, be super nesigailiu isleisto nei lito
jai reiktu vel tik tyni love pirkciau 
Neseniai maciau Vilniuje Savanoriu Rimi, kainavo pigiai apie 50 Lt ir buvo visai grazus.
As pernai pirkau savo suneliui Tiny Love uz mazdaug 180 Lt. Dabar tikrai uz tokia kaina nebepirkciau- jis toks trumpalaikis! Nors labai grazus, bet visi zaislai tos pacios medziagines strukturos. Uz ta kaina geriau isigyti ka nors gero, kas tarnaus ilgiau
Arba geriau nupirkti pigu kilimeli su lankais ir prie jo prikabinti ivairiu: mediniu, medziaginiu ir pan.
As pernai pirkau savo suneliui Tiny Love uz mazdaug 180 Lt. Dabar tikrai uz tokia kaina nebepirkciau- jis toks trumpalaikis! Nors labai grazus, bet visi zaislai tos pacios medziagines strukturos. Uz ta kaina geriau isigyti ka nors gero, kas tarnaus ilgiau
O kuriuos Tiny Love kilimelius turejot? Noriu savo mazylei nupirkti.Renkuosi tarp keliu ir neapsisprendziu kuris butu idomesnis vaikui?
Renkuosi is siu variantu

Renkuosi is siu variantu

QUOTE(Dovis @ 2007 11 02, 11:00)
Imk su sparduku ir pigesnis ir daugiau veiklos jame
QUOTE(Dovis @ 2007 11 01, 14:56)
O kuriuos Tiny Love kilimelius turejot? Noriu savo mazylei nupirkti.Renkuosi tarp keliu ir neapsisprendziu kuris butu idomesnis vaikui?
Renkuosi is siu variantu

Renkuosi is siu variantu

Mes turime pirmąjį, tai jis mums super