Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji kilimėliai

maniškiam nereikėjo kilimėlių. abu buvo aktyvus, nenugulėdavo ramiai biggrin.gif mergina buvo rankinukas, o maziui dar karuselė šiek tiek patiko-gulėdavo ir spardydavo žaisliukus biggrin.gif
Atsakyti
as savo mazyle ant kilemelio guldau nuo menesio, dabar trys menesiai kasdien praleidzia apie valanda, Zaislus kasdien pakeciu, prikabinu nauju, kartais baliona, ar siaip kazka naujo ir guli guguoja... labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indvai3: 25 spalio 2008 - 20:24
mes nuo trijų mėn. vartomės ant Tiny Love kilimėlio. Super daiktas, ir rankoms ir kojoms veiklos, ir ausim garsų ir akim vaizdų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
zinokit mamytes visai neblogi kilimeliai Canpol babies (lenkiski), bet kaina gana gera (babymarket.lt apie 79-80 Lt), siaip ir grazus ir kokybiski ir su zailiuku lanku ir pats kilemelis su ivairiais audiniais.. na manau, gal ir neverta isleist daugiau kililemliui, arba uzsisakytik palankynoms toki - geras daiktas 4u.gif
Atsakyti
As uz TL kilimelius, turejom Canpol Baby schmoll.gif schmoll.gif Tik tiek kad pigus, bet kai atradom Tiny Love thumbup.gif Turim zoo kilimuka ax.gif Kiekviena diena praleidziam bent po valanda ant jo. Zaisliukus keiciu, mums labai patinka. O ypac muzikeles, mirksincios gelytes thumbup.gif o labiausiai tai vedrodelis thumbup.gif
Atsakyti
mes turim Tiny Love Kick&Play lavinimo kilimėlį žaidėm nuo 3-ių iki 6-ių mėnesiukų nesigailim kad teko pakloti nemažus pinigėlius pasiteisinęs pirkinys ax.gif
Atsakyti
MEs turim Fisher Price Rainforest ir esam patenkinti. Naudojam kas diena. kai vaikas geros nuotaikos laisvai valandele turi uzsiemimo. ypatingai patinka muzikeles, dziungliu garsai ir zybsincios sviesytes. jeigu nebutu situ efektu, manau taip ilgai ant jo neisbutu.
Atsakyti
Turim lavinamaji kilimeli dar nuo pirmos seses, bet jau toks baisus, virbalai islenda, negaliu jo pakest, o daugiau ner ant ko man mazyles guldyti, gal kas situs naujus isbandet? visai idomus nuotraukoj, tingiu vaziuot iki tindirindi parduotuves, pirkciau internetu... man tas kirmeliukas labai patinka ax.gif
http://parduotuve.ti...hp?cPath=24_301
Atsakyti
Mes turime FP Lil’ Laugh & Learn kilimeli - mano leliams jis labai patinka thumbup.gif Tikrai daug uzsiemimo ir saineles thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis nuo 3 savaiciu jau guledavo ant kilimelio, tai labai patikdavo jam, kai paaugo, visi zaisliukai iskalbinti buvo ir apziureti biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi turejome FP kilimeli dziungliu tema, su muzikyte, sviesytem...mano manymu jis nepamainomas ir investicija atsipirko visu 100 procentu...Dabar juo dziaugiasi kitas vaikutis, ir kaip jo mama sake...tinka ir patinka...
Atsakyti
Naudojom Canpol Babies kilimėlį Avytė. Tikrai mažyliui ilgai patiko thumbup.gif
Atsakyti