QUOTE(Neryte @ 2008 02 13, 14:31)
O mes net nelankstydavom vezimo,tik ikeldavom
mes irgi taip pat, tik rankeną vežimo palekkdavau, kad lango neliestų
QUOTE(Damute @ 2008 03 14, 16:57)
O dalys kaip? Ar labai brangios?
pagal tai koks auto, tai visai normaliai, vidutiniškos sakyčiau, o dar ir kur pirksi . vas šnd keitėm galinių stabdžių kaladėles tai komplektas 40 lt
QUOTE(maman8 @ 2010 08 28, 12:58)
o kazin ar visose siose masinose yra atlenkiamos sedynes maziems vaikam prisegti ar tik kaikuriose?
sėdynės priklauso nuo komplektacijos, bet visada galima rasti pirkt atskirai ir pagal savo saloną, turguose pilna
QUOTE(Jorky @ 2010 08 30, 00:36)
Mano vyro darbine masina yra Ford Galaxy. kartais ir as pavaziuoju. Slukstesnes masinos nesu vairavusi - triuksminga, nei velnio netraukia, didele, sunku parkuoti.
nesutinku ir labai nesutinku, jei neprižiūrima tai ir mersas paskutinės klasės greit barška
o dėl traukos tai jei visiškai tvarkinga, tai sakyčiau ir traukia atitinkamai pagal variklį ira kilovatus.
QUOTE(robertas33 @ 2010 11 14, 15:10)
Šiaip trauka tai žiurint nuo kokios mašinos perėjote, tas pats su parkavimu, tik ipratimo reikalas. Na ir vienatūriai nėra skirti lakstyti, tai "ramus" šeimyninis automobilis.
aš su saviškiu 2001 m 1,9 TDI (kažkiek daugiau kilovatų, gal 80-90, tiksliai nzn) 6 pavarų, tai galiu pralėkt kaip su vėjeliu, nu aiųku ne kokia huligankė gi šitokio dydžio mašina, net pagal gabaritus tai labai manevringa ir visaip kitaip liuks
anksčiau važinėjom su 1,9 TDI 66 kW, bet realiai sukleltais iki 81kw, tai irgi nieko visai variantas, jau treti metai važinėjam su naujesniu ir manau jei labai gyvenimas nepagerės tai dar 2-3 m važinėsim ir džiaugsimės
Papildyta:
QUOTE(egmilia @ 2010 08 30, 10:08)
Tai gal variklis 2l, kad netraukia

... Bent maniškė tai 2,3l (benzinas) - eina kaip žvėris, o ir parkavimo klausimais tikrai nesiskundžiu

...
nu benzo dvilitru galaxy aš tai irgi nepirkciau tada geriau jau Sharanas ar alhambra benzinai. nes benzo varikliai forde fordiniai

o dyzeliai tai ok, vw varikliai ar kažkaip ten pan. nes benzai biški labiau problematiški gedimo prasme