Įkraunama...
Įkraunama...

Karštas vanduo namuose

Turi būti nemažiau kaip 60 laipsnių, nes kitaip prisiveis legionelų. Beje, neseniai taip buvo Vilniuje keliuose daugiabučiuose. Po to įvykio ir pas mus (Kaune) padidino karšto vandens temperatūrą. Beje, ne visur yra tiekiamas karštas vanduo, kai kur vanduo yra šildomas pačiame name. Tad pirmiausia reiktų išsiaiškinti kokia yra šilto vandens tiekimo sistema. Gal kaimynai nori sutaupyti ir vanduo nėra pakankamai šildomas. taip pat gali būti problema su cirkuliaciniu siurbliu. Pas mumi pastoviai taip būdavo, tik jei išjungia šiltą vandenį tai reikdavo ilgai laukti karšto vandens. Aš tai amžinai skusdavaus pirmininkui, tai ir sutvarkė galų gale. Bet tokia nepatenkinta buvau tik viena iš 9 aukštų. g.gif
Atsakyti
pas mus po 22 val irgi vietoje karsto bega drungnas vanduo. tai jei paveluoji nusiprausti, salto vandens net nebereikia sukti, ir prausiesi su drungnu (kaip ziema bus? verysad.gif ). o viskas del to, kad namas nusprende renovuoti sildymo sistema. bet gaunasi tai atvirksciai, pinigu isleidziame daug daugiau mad.gif kaip ir visada namo gyventojams tai nelabai rupi, o reiketu daugiau nei 50 proc balsu, kad viskas butu vel normaliai.
Atsakyti
Na mano tėvųname irgi nakčiai prisuka vandenį. Na čia taip gyventojai pageidavo. Bet vanduo būna pakankamai šiltas nusiprausti ir tai sumažėja temperatūra ~ 23 val, o ryte įjungia ~6 val. Nežinau ar jie labai ką sutaupo, neklausiau. Greičiausiai už gyvatuką moka mažiau, bet už vandenį tai turbūt tas pats išeina.
Atsakyti
Mano tėvų bute irgi po 24 val atšaldavo vanduo. Na nusiprausti tai šilumos užtenka, bet jei ilgiau "užgastroliuodavau", tekdavo apseit be karštos vonios, jai vandens temperatūros nebepakakdavo.
Dabar gyvenam nuosavam name, vandenį šildomės dujų katilu. Rodyklė nustatyta ant 60. Jei daugiau nustatom, jau ir nusideginti galima netyčia.
Atsakyti

SVeikos, tempiu tema i virsu.. iskilo klausimelis, nezinojau kur cia rasyt bet gal ir i tema kazkiek, vakarais labai dazniai nebegaunam karsto vandens... bega drungnas, o skaitiklis karsto vandens sukas issisiepes... apie karsta vonia galima tik pasvajot... kur kreiptis? Gyvenam Vilniuje naujininkuose, "karsta" vandieni tiekia Vilniaus energija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yellow_day @ 2010 11 23, 20:19)
kur kreiptis?

Ką daryti, jei vanduo nepakankamai karštas 4u.gif
Atsakyti