Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

QUOTE(*Niki* @ 2008 08 27, 15:46)
Sicily, gimdymo skausmų nebus, bet bus pooperaciniai skausmai.  unsure.gif

Sicily, liko man jau visai mažai... Šian buvau pas gydytoją. Randas jau blogai "laiko" - ryt operuos mane...  doh.gif

Na jo, nezinau net kas blogiau, gimdymo skausmai ar pooperaciniai. doh.gif
*Niki* sekmingo tau susitikimo su mazuteliu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 27 rugpjūčio 2008 - 20:21
QUOTE(Sicily @ 2008 08 27, 22:19)
Na jo, nezinau net kas blogiau, gimdymo skausmai ar pooperaciniai.  doh.gif
*Niki* sekmingo tau susitikimo su mazuteliu.  ax.gif

net nera ko lyginti. baisesniu uz gimdymo skausmus as nezinau schmoll.gif o po operacijos, kol guli ramiai - isvis neskauda, tik kai jau keltis reikia kita diena, tai skauda, nors pati i kita auksta nuejau ir nenumiriau- skaudejo, bet neipatingai, kaip per gimdyma doh.gif
Atsakyti
as jau pradedu bijot gimdymo sad.gif niekaip negaliu issiwaizduot kokie ten skausmai buna g.gif nejaugi taip baisu?ir taip baisiai skauda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 08 27, 17:46)

Sicily, liko man jau visai mažai... Šian buvau pas gydytoją. Randas jau blogai "laiko" - ryt operuos mane...  doh.gif

tai tu dziaukis kad operuos ir nereiks kentet saremiu. man pirma karta dare planini cezari thumbup.gif , vandenys nubego tualete, jokiu skausmu- nieko. iskart padare operacija, kita diena as jau ant koju stovejau, ir zingsniavau per skyriu. na buvo sioks toks maudimas, bet kad SKAUSMAI schmoll.gif , tik gal atsikeliant stipriau sumausdavo per pjuvi. o saip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikute,nieko nebijok mirksiukas.gif kai pagimdysi busi laiminga su savo lelium lotuliukas.gif o del skausmo,tai ne visoms vienodai,kitos ir greitai ir lengvai pagimdo to tau ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 08 27, 17:46)

Aš rinkčiausi pooperacinius skausmus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 31, 16:30)
Aš rinkčiausi pooperacinius skausmus  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif dievazi! pooperaciniai skausmai -kaip svelnus papleksnojimas, lyginant su gimdymu doh.gif
Atsakyti
Na dar pora geru savaiteliu ir galesiu ir as issakyti nuomone ar toks jau baisus tas cezaris rolleyes.gif
Atsakyti
ir kuo gi jis baisus? g.gif juk pjuvis ir tiek, skausmo nera, nieko nejauti, veliau gyja kaip zaizda eiline, na reik pasisaugot labiau, nekelt sunkiu daiktu ir vsio, tik nereikia lia lia kad po naturalaus gimdymo nebeskausminga po visko.... na nebent neplysai, nebuvai kirpta ar dar kokis velnias su tavim nebuvo darytas... juk irgi gyji irgi skauda... tik aisku ta skausma jau buni nuvertinus palyginus su gimdymo...
Atsakyti
Na manes kita savaite irgi laukia cezaris doh.gif istikruju man baisoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2008 09 01, 14:57)
Na manes kita savaite irgi laukia cezaris  doh.gif istikruju man baisoka  verysad.gif

Pirmojo ir aš bijojau ( tiksliau, bijojau spinalinės ), o antrąkart jau buvo daug ramiau.
Atsakyti
Kam bus cezaris galvokit apie tai kad BAK jis kainuoja apie 8000 Lt o jum ji daro pigiau reiskia pasiseke mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif istikro netaip baisu kai mes pacios prisigalvojam, ir nuo tu musu galvojimu emociskai labai save nuvarginam, kateteris i slapimo pusle labai jega juk po jo mes nejauciam noro slapintis ,spinaline nejautra tai ukolas i nugara kuris visiskai yra neskausmingas, ko gero kai uzdeda maiselius ant koju ir galvos jausmas pasidaro slegiantis bet be reikalo, toliau po spinalines istepa visa juodu pilva kojas ir kazkur 5 min pradedi salti, kai daro operacija nieko skausmingo visiskai nejauti tas pats kaip pasisveikinimas ranka i ranka, toliau kai parodo vaika nuo susijaudinimo ir to salcio prasideda keista busena saltis labai krecia bet juk anesteziologe visada salia ir jus patis galit pasiprasyt daugiau kaifo mirksiukas.gif bet tikrai ne skausmui malsint juk nieko neskauda mirksiukas.gif pooperacinei palatoj saltis praeina ir toliau jau visom buna skirtingai.......bet yra vaistu kurie padeda nuima skausma vaiksciojant ir pirma savaite geriau juos panaudot antra savaite jus jau visiskai sveikos!!!!Skausmas pirmom dienom nepakenciamas vaiksciojant bet galima pirmas dienas ir pagulet thumbup.gif
Atsakyti