Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(agsiux @ 2007 08 29, 14:53)
merginos, o jus nebandet Shiseido kreminiu pudru.Man asmeniskai visas problemas issprende.Tai dabar net nesuku galvos, perku visada tik ja. 4u.gif

Norejau nusipirkt bet nei viena spalva netiko (eilini karta) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2007 08 29, 15:55)
as naudoju labai naturalia spalva.Ji vadinasi "Natural fair Ivory" numeriukas I 40.

ok, aciu 4u.gif kai baigsis mano Chanel'is reiks pasizvalgyt ko nors naujo, o jei nerasiu man patinkancios pudros tai pirksiu vel ta pacia smile.gif megsu vis ka nors naujo isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 08 28, 22:53)
niekas su mumis nekalbejo , tai nuejau ir nusipirkau pati, nes jau seniai ziurinejau  kokia pudryte is bourjois! kolkas pirmi ispudziai  labai geri, gal todel kad  jauciu pirma karta nusipirkau spalvyte kuri idealiai tinka :)maloniai  dengiasi, nebesimato nosies serpetojimo ! bet siaip  manau , kad mano bedu, tokiu kaip pigmentines demes , ji tikrai neuzmaskuos !

tai jei neuzmaskuoja pigmentiniu demiu, tai itariu ir smuogiuku tada neuzmaskuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 18, 21:51)
Man super maskuoja Gosh exeptional wear. Mama mane ryte ir kai pasidaziau sako:"Na, ir spaklius siais laikais": lotuliukas.gif  biggrin.gif

iasbandziau, tikrai nebloga, bet dabar man po vasaros lupasi nosis (buvau nusvilus labai 4u.gif ), tai manau labai sausai odai netiktu 4u.gif maskuoja tikrai neblogai
Atsakyti
mielosios mamytes gal kuri bandete sia pudrike kaip tik db galvoju gal ja nusipirkti
CLARINS TEINT ECLAT MAT Autofocus... tik va idomu ar greit su ja blizgesys islenda... raso kad ji ilgai isliekanti ar nera ji atspari prisilietimams ir vandeniui? nes man tokios brrr nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 05, 17:58)
mielosios mamytes gal kuri bandete sia pudrike kaip tik db galvoju gal ja nusipirkti
CLARINS TEINT ECLAT MAT Autofocus... tik va idomu ar greit su ja blizgesys islenda... raso kad ji ilgai isliekanti ar nera ji atspari prisilietimams ir vandeniui? nes man tokios brrr nepatinka schmoll.gif

nesu isitikinus 100 proc., bet man atrodo as ja bandziau, tai pastebejimai tokie - tepesi labai fainai, lengva buvo, bet blizgesys labai greitai islindo (Chanel Double Perfection Fluid'as ilgiau issilaiko matinis)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 05, 21:26)
nesu isitikinus 100 proc., bet man atrodo as ja bandziau, tai pastebejimai tokie - tepesi labai fainai, lengva buvo, bet blizgesys labai greitai islindo (Chanel Double Perfection Fluid'as ilgiau issilaiko matinis)

aisku aciukas 4u.gif kagi turbut teks gryzti prie tavo minetosios chanel jau 3 bonkute smile.gif kazkaip noretusi kazka naujo isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 05, 21:58)
aisku aciukas 4u.gif  kagi turbut teks gryzti prie tavo minetosios chanel jau 3 bonkute smile.gif  kazkaip noretusi kazka naujo isbandyti ax.gif

as tai ziemai gal pirksiu ne fluida, bet ta kita double perfection krempudra, na reiks pasiziuret ir issibandyt, arba galvoju Guerlain Fleur de Teint Ultra Mat, turejau meginuka, tai ispudi paliko nebloga man, tik del islendancio blizgesio nezinau, nes spalva buvo per tamsi meginuko, tai greit as ja nuvaliau, bet ziema veidas maziau blizga nei vasara, tai manau gal ir gera bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 06, 10:00)
as tai ziemai gal pirksiu ne fluida, bet ta kita double perfection krempudra, na reiks pasiziuret ir issibandyt, arba galvoju Guerlain Fleur de Teint Ultra Mat, turejau meginuka, tai ispudi paliko nebloga man, tik del islendancio blizgesio nezinau, nes spalva buvo per tamsi meginuko, tai greit as ja nuvaliau, bet ziema veidas maziau blizga nei vasara, tai manau gal ir gera bus  smile.gif

aha as ir apie tokia galvojau chanel bet turejau megineli tai nelabai patiko maskuoja geriau nei fluidas bet man rieboka na bet cia vasara buvo ziemai turetu gal tikti g.gif o kuo tau guerlainas patiko?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 06, 13:04)
aha as ir apie tokia galvojau chanel bet turejau megineli tai nelabai patiko maskuoja geriau nei fluidas bet man rieboka na bet cia vasara buvo ziemai turetu gal tikti g.gif o kuo tau guerlainas patiko?

na man patiko tuo, kad veidas matinis, bet kartu ir skaistus.. na ispudi paliko biggrin.gif taip pat patiko kaip tepasi, del maskavimo tai nebeatsimenu blush2.gif ..
labai panasi Guerlain'o pudros tekstura kaip Bourjois Repulpant pudros (esu sia turejusi tai labai patiko)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 06, 17:52)
na man patiko tuo, kad veidas matinis, bet kartu ir skaistus.. na ispudi paliko  biggrin.gif  taip pat patiko kaip tepasi, del maskavimo tai nebeatsimenu  blush2.gif ..
labai panasi Guerlain'o pudros tekstura kaip Bourjois Repulpant pudros (esu sia turejusi tai labai patiko)

o palyginus su chanelio fluidu riebesne nes pastarasis sausokas... hmm sudominai mane su sia pudryte tik gaila jau nespesiu nr nusiziureti nes mama ryt ryte isskrenda butu duty prigriebusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 06, 19:52)
o palyginus su chanelio fluidu riebesne nes pastarasis sausokas... hmm sudominai mane su sia pudryte tik gaila jau nespesiu nr nusiziureti nes mama ryt ryte isskrenda butu duty prigriebusi smile.gif

na skiriasi teksturos, chanel'is uztepus sausas toks, o guerlain toks net nezinau kaip ir paaiskint blush2.gif kaip slapias efektas..
na is tikruju tai pirmiau patariu meginuka issimegint, nes gal tau visai ir nepatiktu biggrin.gif as pati tik is meginuko bandzius, tai jauciu reiks dar karta bandyt ir ziuret ar patiks vel biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 rugsėjo 2007 - 19:26