Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(bonza @ 2007 09 16, 22:38)
nu saziningai visa tema perskaiciau  karsta.gif  karsta.gif
neradau, o labai noreciau atsiliepimu apie sitas pudras:
user posted image
user posted image
ir Givenchy krempudras ir pudras:
MATMATE FLUIDE

Matinė kreminė pudra puikiai pritaikyta visoms situacijoms.Nesikeičianti spalva ir matinis odos paviršius.Kitaip sakant, nepakeičiamas sąjungininkas, kontroliuojantis nereikalingą blizgesį.

·  Kreminė pudra
    30ml  -    109 Lt
MATMATE

Pudra, suteikianti nuostabų matinį efektą. Vienu jos potepiu veidas tampa švelnus, šilkinis, natūraliai švytintis. MATMATE unikali tekstūra, kurios sudėtyje yra Mat Color Control elementų ir optinių pigmentų, užtikrina ilgalaikį matinį efektą bet kokiomis aplinkybėmis.
Kompaktinė pudra
        139 Lt

Buciau dekinga uz atsiliepimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lorealio sita super pudra, turejau true match kremine, dabar sita isbandziau, sita kad ir kaip nemutu keista, yra maziau sausa (true matchas truputeli sausindavo, mano oda misri), sita lygiai padengia, jauciu galeciau nakti be veidrodzio su ja lygiai issitept, odos spalva islygina, o T-zonos vietose dar naudoju to pacio numerio true match kompaktine, laiko nuo pacio ryto iki pat miego, nors ir megeja pasiremt ranka smakra, nenusivalo, vienu zodziu tik pliusai, o maxfaktorius netinka man, kazkaip ne visai lygiai dengiasi, ilgiau uztrunku prie veidrodzio, laiko tikrai ne ilgiau pusdieni, kakta pradeda blizget, uztenka viena karta nosine pasinaudot ir puse skruostu nusivalo be dideliu pastangu doh.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos,padėkit doh.gif
reik naujos pudrytės-kad maskuotų,bet neatrodytų kaip kaukė, neblizgėtų ir kaina būtų iki ~60Lt unsure.gif
Dabar naudoju Vichy,bet jau baiginėjasi. Jos pliusai-neblogai maskuoja,atrodo labai natūraliai(net draugė netikėjo,kad aš apsipudrinus cool.gif ), bet pakankamai greit išlenda blizgesys..... unsure.gif ir dar ji tepa labai doh.gif
Mano oda mišri(T zona riebi,kitur normali),problemiška doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 11 spalio 2007 - 14:39

Kaip jums isadora pudryte ? Lorealio?Lancome? Patarkit mergaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 15, 11:58)

Labai jau platus klausimas g.gif Ziurint ko tau is pudros reikia ir kokia tavo oda!
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 15, 11:58)

Ar temą skaitėt?
Atsakyti
Pasimeciau as ten tarp tu pudryciu ,tiesiog nezinau kuri geresne del to ir klausiu.Reiktu kad maskuotu ,bet neatrodytu kaip kauke ,kad islaikytu visa diena.odos tipas misrus. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
prasau rekomenduokite krempudra,kuri maskuotu raudonuma,kai atsala oras, o patalpose buna silta labai irausta veidas ir lgai nepraeina,mano oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 15, 12:30)
Pasimeciau as ten tarp tu pudryciu ,tiesiog nezinau kuri geresne del to ir klausiu.Reiktu kad maskuotu ,bet neatrodytu kaip kauke ,kad islaikytu visa diena.odos tipas misrus. blush2.gif  blush2.gif

Man tai dabar labiausiai patinka Chanel VITALUMIERE thumbup.gif Ja pasitepus ,nereikia nei jokių bronzantų ,nei skaistalų ,niu bent jau dienai ,nes ir taip gražiai oda atrodo thumbup.gif Mano oda irgi mišri,anksčiau patiko MF bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2007 10 11, 15:34)
Merginos,padėkit doh.gif
reik naujos pudrytės-kad maskuotų,bet neatrodytų kaip kaukė, neblizgėtų ir kaina būtų iki ~60Lt  unsure.gif
Dabar naudoju Vichy,bet jau baiginėjasi. Jos pliusai-neblogai maskuoja,atrodo labai natūraliai(net draugė netikėjo,kad aš apsipudrinus cool.gif ), bet pakankamai greit išlenda blizgesys..... unsure.gif ir dar ji tepa labai doh.gif
Mano oda mišri(T zona riebi,kitur normali),problemiška doh.gif  unsure.gif

Už tokią kainytę aš rinkčiausi MF Age Renew arba MF FLAVLESS PERFECTION,ši tokia skystesnė ,tikrai neatrodysi kaip su kauke ,o atrodo visai neblogai thumbup.gif
Dar man patiko ta su žvaigžde ,bet ten jau tikrai matosi ,kad su pudra esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 15 spalio 2007 - 15:08
Pastebejau,kad rudeni nebegaliu lancome idole ultra krempudros naudoti,turiu du atspalvius,viena sviesesni,kita tamsesni.
Pradejus clarins multi-hydratant krema naudot,galiu net lancome pudra vel teptis ax.gif
ir vis pamirstu pasakyti,kad man su vichy dermablend nuotraukose veidas blizga,kaip sviestu nuteptas,nors tuo metu kai fotkina buna matine oda doh.gif
Atsakyti

Gal cia ne visai i tema ,bet ar skiriasi kosmetika pvz Lancome pirkta ne Lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti

Mergaites patarkit nusipirkau pudryte skysta ,o namie gavau soka ,pasijutau visai neismanele,nezinau kaip ta pudra iskrapstyt is stiklinio buteliuko ,kazkaip baisu kad bakteriju neprisiveistu ,nes ant veiduko desiu.
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 17, 15:52)
Mergaites patarkit nusipirkau pudryte skysta ,o namie gavau soka ,pasijutau visai neismanele,nezinau kaip ta pudra iskrapstyt is stiklinio buteliuko ,kazkaip baisu kad bakteriju neprisiveistu ,nes ant veiduko desiu.

O menteles salia nebuvo? g.gif
Atsakyti