Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Palomina @ 2007 10 27, 20:08)
na MF lasting performance nesu bandzius, tai palygint negaliu  blush2.gif  bet ta Chanel Teint Innocence tai pakankamai ilgai man issilaike (buvo vasara ir + mano oda riebi), seip siulau nueit ir paprasyt meginuko pries perkant  smile.gif
o kas del Isadoros, tai man ji visai naturaliai atrodo (neatrodau kaip su kauke visiskai), nes spalva idealiai prisitaikiau  smile.gif  tik va pastebejau kad ja naudojant poros kemsasi  doh.gif

Dėl Isadoros labai nesiginčysiu nes senai turėjau ir net nepamenu pavadinimo,gal dabar pas tave naujesnė ir labiau patobulinta...
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 10 27, 21:04)
Aš naudoju maxfactor lasting perfomance,ji patinka tuo kad drėkina oda,ilgai išlieka ir tolygiai pasiskirsto,net nžn ar verta kitos ieškot jej ši tinka,bet gal yra geresnių.O ta Chanel ar ilgalaikė?Nes dirbu 12 val per parą,tad man būtinai reika ilgalaikės.O Isadora ir man nelabai patinka,nes atrodau kaip su kauke ant veido schmoll.gif

Lasting performance baigineju. Man patiko. Graziai ant veiduko atrodo, issilaiko iki pat vakaro, blizgesys nelenda. Kaip uz tokia kaina - tai tikrai gera pudryte
Papildyta:
O gal kuri nors bandete Biotherm Sense matte?
Man tiko atspalvis, bet nzn, ar ji verta demesio. Sarmoje meginelio neduoda doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 10 27, 20:04)
Aš naudoju maxfactor lasting perfomance,ji patinka tuo kad drėkina oda,ilgai išlieka ir tolygiai pasiskirsto,net nžn ar verta kitos ieškot jej ši tinka,bet gal yra geresnių.O ta Chanel ar ilgalaikė?Nes dirbu 12 val per parą,tad man būtinai reika ilgalaikės.O Isadora ir man nelabai patinka,nes atrodau kaip su kauke ant veido schmoll.gif

šitą MF pudrytę turėjau kažkada labai seniai. Kai pabandžiau kitas prie šitos tikrai negrįsčiau ax.gif
drėkinimo aš ten tikrai neradau, tik odytės sausinimą. maskavaimo požiūriu ji yra super, bet aš nusistačiusi, kad MF pudros kemša odytės poras. aišku tuomet, kai kitų dar nebuvau bandžius man ji atrodė gera ax.gif

man irgi labai svarbu, kad pudrytė būtų ilgalaikė. nors nedirbu 12 val, bet odytė vistiek turi atrodyt liuks ir išsilaikyt kiek įmanoma ilgiau. ilgiausiai išsilaiko turbūt EL double wear doh.gif lotuliukas.gif bet...
ESLAUDA sakė, kad Dior Diorskin Forever yra lengvesnis EL pudrytės variantas ir ne taip sunkiai nusivalo. Todėl artimiausiu metu eisiu bandyt, nes manau man būtent to ir reikia- lengvesnio EL varianto rolleyes.gif

šiaip drąsiai (eilinį kartą tongue.gif ) galėčiau parekomenduot savo mylimąją Make up for ever mat velvet+ pudrytė. Maskuoja puikiai, išsilaiko tikrai ilgai ir jokios kaukės. Man patina ax.gif

ai tiesa, iš šiek tiek pigesnių variantų labai siūlau pabandyt Lumene mėlynoj pakuotėj (pamiršau pavadinimą unsure.gif ). Ta pudrytė tikrai nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 28 spalio 2007 - 10:43
QUOTE(Veila @ 2007 10 28, 11:41)
šitą MF pudrytę turėjau kažkada labai seniai. Kai pabandžiau kitas prie šitos tikrai negrįsčiau  ax.gif
drėkinimo aš ten tikrai neradau, tik odytės sausinimą. maskavaimo požiūriu ji yra super, bet aš nusistačiusi, kad MF pudros kemša odytės poras. aišku tuomet, kai kitų dar nebuvau bandžius man ji atrodė gera    ax.gif

man irgi labai svarbu, kad pudrytė būtų ilgalaikė. nors nedirbu 12 val, bet odytė vistiek turi atrodyt liuks ir išsilaikyt kiek įmanoma ilgiau. ilgiausiai išsilaiko turbūt EL double wear  doh.gif  lotuliukas.gif  bet...
ESLAUDA sakė, kad Dior Diorskin Forever yra lengvesnis EL pudrytės variantas ir ne taip sunkiai nusivalo. Todėl artimiausiu metu eisiu bandyt, nes manau man būtent to ir reikia- lengvesnio EL varianto  rolleyes.gif

šiaip drąsiai (eilinį kartą  tongue.gif ) galėčiau parekomenduot savo mylimąją Make up for ever mat velvet+ pudrytė. Maskuoja puikiai, išsilaiko tikrai ilgai ir jokios kaukės. Man patina  ax.gif
ai tiesa, iš šiek tiek pigesnių variantų labai siūlau pabandyt Lumene mėlynoj pakuotėj (pamiršau pavadinimą  unsure.gif ).  Ta pudrytė tikrai nustebino  bigsmile.gif

Ačiu labai už patarimus,O ta EL pudrytė sunkiai nusivalo kiek supratau?O Make up for ever tu šitą turėjai omeny http://images.google...ttp...l=lt&sa=G

Ir kokia jo kainytė ir kur pirkai,nes Kosmadoj tikrai tokios nėra schmoll.gif

O kodėl vidėlto ieškai kitos?Tu turbūt kaip aš:turiu gerą,bet ieškau dar geresnės tongue.gif

Tikiuosi niekas neįsižeis jej pasakysiu,kad tokiu š... kaip Lumene savo jautrios odytės tikrai netepsiu.Todėl pigesniu net nesidairau schmoll.gif

O dėl Dior Diorskin Forever galiu pasakyti,kad vakar Krisitianoi pasitepiau ir jokio skirtumo su MF nepastebėjau,gal kaip kam.Man pvz MF drėkina oda,o tau ne.Ir dar tas Diorcikas greitai džiūsta,jį reikia greitai ir tolygiai paskirstyt.Vienu žodžiu nemačiau reikalo permokėt kai visai nepajutau skirtumo ax.gif O šiaip Diorčikas toks pat malonus ant veido,nieko blogo pasakyt negaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melina: 28 spalio 2007 - 11:07
QUOTE(Melina @ 2007 10 28, 12:03)
Ačiu labai už patarimus,O ta EL pudrytė sunkiai nusivalo kiek supratau?O Make up for ever tu šitą turėjai omeny http://images.google...ttp...l=lt&sa=G

Ir kokia jo kainytė ir kur pirkai,nes Kosmadoj tikrai tokios nėra schmoll.gif

jo jo, šita. ją galima rast Sarmoj. kainytė 109 lt
EL pudrytė sunkokai nusivalo doh.gif tikrai ne ta pudrytė, kurią galima būtų naudot kasdien į darbą mirksiukas.gif

O kodėl vidėlto ieškai kitos?Tu turbūt kaip aš:turiu gerą,bet ieškau dar geresnės tongue.gif

šitas klausimas neturi atsakymo doh.gif nežinau kodėl lotuliukas.gif

Tikiuosi niekas neįsižeis jej pasakysiu,kad tokiu š... kaip Lumene savo jautrios odytės tikrai netepsiu.Todėl pigesniu net nesidairau schmoll.gif

Melina, mano odytė irgi jautroka, bet šita pudrytė user posted image už savo kainą tikrai nustebino.

O dėl Dior Diorskin Forever galiu pasakyti,kad vakar Krisitianoi pasitepiau ir jokio skirtumo su MF nepastebėjau,gal kaip kam.Man pvz MF drėkina oda,o tau ne.Ir dar tas Diorcikas greitai džiūsta,jį reikia greitai ir tolygiai paskirstyt.Vienu žodžiu nemačiau reikalo permokėt kai visai nepajutau skirtumo ax.gif O šiaip Diorčikas toks pat malonus ant veido,nieko blogo pasakyt negaliu

sakai greit džiūsta g.gif tas nėr labai gerai, nes pamenu šitą pudrytę user posted image

reikėdavo tept mažais ploteliais, nes jei ji prikimba prie odytės paskui jau niekaip jos nepajudinsi doh.gif todėl aš ją savo mamukui atidaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 10 28, 11:51)

sakai greit džiūsta  g.gif  tas nėr labai gerai, nes pamenu šitą pudrytę user posted image

reikėdavo tept mažais ploteliais, nes jei ji prikimba prie odytės paskui jau niekaip jos nepajudinsi  doh.gif  todėl aš ją savo mamukui atidaviau  ax.gif

rimtai? blink.gif o as jos kaip tik laukiu,nusipirkau internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2007 10 28, 13:10)
rimtai? blink.gif  o as jos kaip tik laukiu,nusipirkau internetu  g.gif

tai gal patiks mirksiukas.gif juk mūsų odytės skirtingos. ji pakankamai lengvutė bet kartu ir maskuojanti. šiaip man ji žiemos sezonui per lengva ax.gif

beje, dėl šepetėlių. matėt braškėse smashbox šepetėliai atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 28 spalio 2007 - 12:19
QUOTE(Dovkyte @ 2007 10 28, 13:10)
rimtai? blink.gif  o as jos kaip tik laukiu,nusipirkau internetu  g.gif

nepergyvenk ax.gif as ja siuo metu naudoju

siaip reikia labai gero drekinancio kremuko,nes ji siuo sezonu-rudeni,ziema,gan sausina veida.Bet graziai ant veido pasidengia,issilaiko iki vakaro,nesimato kaip kaukes sluoksnis ant veido
Vidutiniskai maskuoja.

Koki nm uzsisakei?
Atsakyti
Jezau,nugrybavau,ne tokia usisakiau,va tokia va:
http://www.lancome.c...rtlid=debenhams

gal sita kuri bandet?kazkaip bonkute tokia pat pasirode ir net nepaskaicius kas ant jos uzrasyta pagalvojau kad manoji biggrin.gif Sita irgi tokia lengvute turetubuti,norejau tokios dienai,kad kuo maziau matytusi,kad pritepliota ant veido biggrin.gif o nr 035,beige dore 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 28 spalio 2007 - 12:48
Vakar isbandziau Dior Forever kremine pudra. Tai galiu pasakyt, kad tikrai ilgai laikosi, maskuoja irgi, taciau man labai nepatiko pojutis ja pasitepus. As as megstu, kad mano veidas butu siek tiek dregnas, o ji taip greitai susigeria, kad oda tokia gan sausa pasidaro. Manau labai tiktu riebesniai odai.
Vis dar nerandu labai gerai drekinancios ir maitinincios pudros...
Gal ta Dior Eclat (ar kaip ten tiktu)?
Atsakyti
gal kas bandet Kanebo kremine pudra? kokie atsieliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2007 10 28, 15:16)
Vakar isbandziau Dior Forever kremine pudra. Tai galiu pasakyt, kad tikrai ilgai laikosi, maskuoja irgi, taciau man labai nepatiko pojutis ja pasitepus. As as megstu, kad mano veidas butu siek tiek dregnas, o ji taip greitai susigeria, kad oda tokia gan sausa pasidaro. Manau labai tiktu riebesniai odai.
Vis dar nerandu labai gerai drekinancios ir maitinincios pudros...
Gal ta Dior Eclat (ar kaip ten tiktu)?

o naturaliai atrodo? neduoda kaukes efekto? Turiu dabar vichy aera tent, tai kaip man ji nepatinka. toks nemalonus pojutis ant veido, atrodo spakliaus buciau prisikrovus belenkiek. dar tokia lipni, labai kruopsciai reikia issitepti. doh.gif o man is pigesniu variantu patiko rimmel stay mate. gerai pasidengia, susigeria, blizgesys irgi pakankamai ilgai neislenda, bet maskuoja, tai ne itin gerai. tik sunkiai atitaikiau sau spalva, sakyciau daugiau sviesaodem smile.gif
Atsakyti