Mano labai labai artima drauge susimete su vedusiu vyru. Jis 5kiais metais vyresnis, turi vaika.
Ji slepe, kad susitikineja su vedusiu nuo manes pusmeti, karta sutikau jos mieste.Pamirsau pamineti, pazystu darbo reikalais ir ta jos isrinktaji...
Jau kelis menesius jie gyvena kartu, jis isejo is namu. Jie bijo sutikti bendrus pazystamus, zmonos gimines. Ji labai bijo, kad jo giminaiciai suzinos kur ji dirba. Bet kiek zinau is drauges, jokiu skirybu nera ir kol kas jis ta linkme nieko nedaro.Vaziuoja pas zmona ir vaika savaitgaliais..Padeda jiems materialiai. Baugu man del jos..Kur ji lenda?Ko tai gali baigtis, kaip manote, o gal kas buvo tokioj situacijoj?
QUOTE(salomejka @ 2007 07 02, 18:04)
Mano labai labai artima drauge susimete su vedusiu vyru. Jis 5kiais metais vyresnis, turi vaika.
Ji slepe, kad susitikineja su vedusiu nuo manes pusmeti, karta sutikau jos mieste.Pamirsau pamineti, pazystu darbo reikalais ir ta jos isrinktaji...
Jau kelis menesius jie gyvena kartu, jis isejo is namu. Jie bijo sutikti bendrus pazystamus, zmonos gimines. Ji labai bijo, kad jo giminaiciai suzinos kur ji dirba. Bet kiek zinau is drauges, jokiu skirybu nera ir kol kas jis ta linkme nieko nedaro.Vaziuoja pas zmona ir vaika savaitgaliais..Padeda jiems materialiai. Baugu man del jos..Kur ji lenda?Ko tai gali baigtis, kaip manote, o gal kas buvo tokioj situacijoj?
kazkaip man cia nesirisa viskas: isbego is namu, bet savaitgaliais vel bega i namus ir apie skyrybas negalvoja...

jis visiems pasakes , kad gyvena pas drauga...issinuomavo buta toliau nuo rajono, kur gyvena jo zmona, bet savaitgaliais, na bent kas antra vaziuoja aplankyti vaika, na zmona gi irgi tenai gyvena:)
Aisku, ilgai jie negales sleptis, manau, jau daug kas jos mate kartu, vistiek eina i pardutuves ir pan. bet apie skirybas jis negalvoja...nesuprantu, kaip jis nori kurti savo gyvenima toliau, ir labai pergyvenu del drauges - juk nezinia, kaip ja pavadinti?
Papildyta:
butu jis laisvas, tai vienas, bet dabar...
Aisku, ilgai jie negales sleptis, manau, jau daug kas jos mate kartu, vistiek eina i pardutuves ir pan. bet apie skirybas jis negalvoja...nesuprantu, kaip jis nori kurti savo gyvenima toliau, ir labai pergyvenu del drauges - juk nezinia, kaip ja pavadinti?
Papildyta:
QUOTE(salomejka @ 2007 07 02, 16:04)
Nesamonė kažkokia

O jei jau ta draugė su juo kartu gyvena, tai kokia prasmė slėptis?

Visoje šitoje istorijoje nėra jokio ryšio.
[quote=salomejka,2007 07 02, 18:22]
jis visiems pasakes , kad gyvena pas drauga...
Sunku zmogui apsispresti. Tik labai tvirti ir valingi ( o gal visai atvirksciai-kvailiai ir plevesos?) elgiasi pagal daugeliui priimtina plana: nesugyvenu, skiriuosi, iseinu gyvent su ta, kuria myliu, kurios sitam gyvenimo etape man reikia. O diduma svyruoja, apgaudineja zmona (seima) , slapstosi, iseina pagyvent su drauge, pasiziuret ar patiks. Kai kurie pargrizta, kai kurie veda antra, trecia karta...
jis visiems pasakes , kad gyvena pas drauga...
Sunku zmogui apsispresti. Tik labai tvirti ir valingi ( o gal visai atvirksciai-kvailiai ir plevesos?) elgiasi pagal daugeliui priimtina plana: nesugyvenu, skiriuosi, iseinu gyvent su ta, kuria myliu, kurios sitam gyvenimo etape man reikia. O diduma svyruoja, apgaudineja zmona (seima) , slapstosi, iseina pagyvent su drauge, pasiziuret ar patiks. Kai kurie pargrizta, kai kurie veda antra, trecia karta...
Manau,kad jis apgaudineja ir zmona ir ta tavo drauge.jei jau nesiryzta palikti zmonos (issiskiti),tai tikrai jo ketinimai tavo drauges atzvilgiu,nera rimti. Vaziuoja pas vaika savaitgaliais,o ten ir nakvoja?
Nei pirmas, nei paskutinis-pasilakstys ir parbegs, jei seimoje nera dideliu problemu
.Kitaip nesislapstytu.

QUOTE(salomejka @ 2007 07 02, 17:22)
Papildyta:
pati ir atsakei i savo klausima. nustos sleptis ir visi suzinos. o tada arba issiskirs arba ne. ziurint is jo poziciju, tai gal jis nera tikras, kad tavo drauge jam tinkama gyvenimo palydove, bijo vel nusvilt nagus,jei su zmona nieko gero nebuvo. ziurint is tavo drauges pozicijos, meile akla, tik tiek galiu pasakyt.
kažkaip nenuostabu. kelios pažįstamų poros šitaip gyvena. vieni vedę, gyvena lyg ir kartu, bet nakvoja kas sau, o savaitgalius atskirai leidžia. kiti irgi vedę, bet gyvena atskirai, o savaitgaliais susibėga.
šiaip tokiais laikais gyvenam, kad "vedęs", "ištekėjusi", "sanktuoka" jau mažai ką reiškia
šiaip tokiais laikais gyvenam, kad "vedęs", "ištekėjusi", "sanktuoka" jau mažai ką reiškia
QUOTE(*Miledi* @ 2007 07 02, 19:45)
Nesamonė kažkokia
Kokia žmona gali priimti vyrą savaitgaliais ir nesidomėti su kuo jis gyvena visą savaitę?

pritariu visom keturiom koke nesamonė

QUOTE(linukse @ 2007 07 02, 21:56)
pritariu visom keturiom koke nesamonė
arba tarp jų su žmona senei nieko nebėra arba aš čia kažko nesuprantu
,jai šeimoje viskas būtų gerai tai jis negyventų velnei žino kur

mano minėtų pažįstamų atveju, kaip jie patys sako: "kodėl niekas netiki kad žmonės gali tiesiog SUSITARTI kad gyvenam vienaip ar kitaip?"