Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvena su vedusiu - kuo tai gali baigtis?

QUOTE(Dios @ 2007 07 03, 00:48)
mano minėtų pažįstamų atveju, kaip jie patys sako: "kodėl niekas netiki kad žmonės gali tiesiog SUSITARTI kad gyvenam vienaip ar kitaip?"

Todėl, kad žmonės į gyvenimą žiūri pro savo prizmę mirksiukas.gif
Kadangi man per daug tolimas toks gyvenimo supratimas, irgi netikiu, kad tai galėtų būti draugiškas susitarimas. Kažkuri pusė, mano manymu, smarkiai nusileido. Galbūt jie tikrai susitarė, bet aš vis tiek nepatikėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 02, 17:04)
Mano labai labai artima drauge susimete su vedusiu vyru. Jis 5kiais metais vyresnis, turi vaika.
Baugu man del jos..Kur ji lenda?Ko tai gali baigtis, kaip manote, o gal kas buvo tokioj situacijoj?

Pafantazuokim:
1varjantas: tavo drauge ir buvo priežastis dėl ko vyras išėjo iš namų ir apsigyveno su ja, o žmona, gal visai faina moteriškė , alia daba jis "užburtas"naujos meilės ir svaigsta nuo jos. Na visgi vyrelis neskuba su skirybomis , nes kas gali žinoti , gal toji naujoji meilė ims ir baigsis (cia jis egoistas sakyčiau), ir tada jis pabrukės uodegą "parpjaus" namo , pasakys na atleisk brangioji klydau, ir jam bus atleista..........Tada verks tavo draugė.
2variantas:neapsikentusi žmona paduos vyrelį skyrybom. tada tavo draugė toliau guos tą "alia nuskriaustą vyrą" ir jam nieko kito neliks tik kaip vesti ją prie altoriaus, ir vel pasaka baigsis vestuvėmis(arba ne- nes vyrelis vedybų patirtį jau turėjo)
Šioje situacijoje -padėties šeimininkas vyras, kai pasitaiko tokios neryžtingos moteriškės...........O gal tavo draugei gera būti meiluže, ką gali žinoti . Variacijų daug.........................

Atsakyti
Jau kelis menesius jie gyvena kartu, jis isejo is namu.
Jie bijo sutikti bendrus pazystamus, zmonos gimines.
Ji labai bijo, kad jo giminaiciai suzinos kur ji dirba.
Bet kiek zinau is drauges, jokiu skirybu nera ir kol kas jis ta linkme nieko nedaro.Vaziuoja pas zmona ir vaika savaitgaliais..Padeda jiems materialiai.
Baugu man del jos..Kur ji lenda?Ko tai gali baigtis, kaip manote, o gal kas buvo tokioj situacijoj?

kad isejo, tai dar nereiskia, kad nesugrys
del zmonos giminiu suprantama - nelabai maloni situacija, bet siaip pazistamu vengti g.gif reiksia kaip ir nelabai rimta vyro poziuri i tamstos drauge, nes jei bijo,kad kartu pamatys, tai su ja nieko ir neplanuoja
o ko jai bijot, ka, ja gal nusaus? o gal tas jo isejimas buvo labai konfliktinis?
kad pusmeti del skyrybu nedaro neiko tai reiksia kad dar neapsisprendes, kad vaziuoja savaitgalius pas zmona? nieko gero, bet jei pas vaika, tai sakyciau visks OK, o kad remia materialiai tai man atrodo normalu, negi jei jau isejo is namu, turi pamirst,kad turi vaiku ir nei cento jiems nebeskirt? g.gif blink.gif kaip tik sakyciau, kad su tokiu kuris per duris isejes pamirso kad turi vaiku ir ju nebelanko bei islaikymo nebeskiria, nereiketu prasideti...
siaip pasakysiu apie sita situacija taip:
aisku, kad vyras yra neapsisprendes, ko nori ir yra 90 proc tikimybe (mano asmenine nuomone), kad grys i seima
antra, susimetimas iskart gyvent kartu sitoj situacijoj oj, kaip nelaiku - reikia vyrui pagyvent vienam ir apsisprest su kuria nori but, o ne is vienos pas kita tiesiai... ir skyrybas tokaisi atvejais sutvarkyt abipusiu susitarimu daug lengvaiu mirksiukas.gif bo moterys labai reaguoja, jei is vienos pas kita tiesiai iseina, o jei gyvena siaip atskirai, tai druska ant gyvos zaizdos nepilama - neateina tiesiai is kitos moters lovos del skyrybu tartis...
tavo drauges vietoj pasiulyciau pagyvent jam vienam,kad gerai viska apgalvotu ir apsisprestu (pvz koki puses metu termina duot), galima bendrauti negyvenant kartu
o per ta laika gal vyriskis susigaudys savo jausmuose ir arba grys pas zmona ir vaikus arba prades skyrybu dokumentus tvarkytis
Atsakyti
Ko tai gali baigtis, kaip manote,          ?

Ašarom. Graudžiom graudžiom cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 03, 10:51)
Ašarom. Graudžiom graudžiom  cry.gif

Na tas savaime suprantam biggrin.gif Bet kieno? Autorės? Draugės? Vyro? Žmonos? Vaikų? Jūsų? Krokodilo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 10:53)
Na tas savaime suprantam biggrin.gif Bet kieno? Autorės? Draugės? Vyro? Žmonos? Vaikų? Jūsų? Krokodilo?

Moterų ašarom, moterų ,tokia šio forumo statistika.....................
Atsakyti
QUOTE(braske 8 @ 2007 07 03, 11:07)
Moterų ašarom, moterų ,tokia šio forumo statistika.....................

a kurios is moteru? g.gif ar abieju g.gif
Atsakyti
kalbejau su drauge telefonu.Verke, buvo pokalbis su "brangiausioju", del skirybu.Jis kategoriskai pasake - NE, as dar ne pasiryzes..Taipo pat zinau, kad jo zmona nesutinka pradeti skirybu, gasdina ji, kad nusizudys...Pasibaisejau, patariau draugei mesti ta nesamone, bandyti gyventi be jo. Ji atsisake, aisku, dabar ji akla del tos nelemtos meiles...nezinau, kas ten bus tolkiau...nieko gero nelaukiu
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 11:12)
a kurios is moteru?  g.gif  ar abieju  g.gif

Visų - autorės, draugės, žmonos, forumo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 03, 11:19)
Taipo pat zinau, kad jo zmona nesutinka pradeti skirybu, gasdina ji, kad nusizudys...

Na dabar pagal scenarijų jūsų draugė turėtų pasakyti, kad ji nėščia...

Beje, jau galime pradėti cry.gif
Atsakyti
Verke, buvo pokalbis su "brangiausioju", del skirybu.Jis kategoriskai pasake - NE, as dar ne pasiryzes..Taipo pat zinau, kad jo zmona nesutinka pradeti skirybu, gasdina ji, kad nusizudys...

Jeigu jis pats nepasiryzes, tai pokalbio su zmona, ko gero, net visai ir nebuvo...kam jam su ja kalbet, jei pats nenori skirtis?

Jau ir asaros prasidejo....maza laimes, kai slapstytis reik...
Atsakyti
kalbejau su drauge telefonu.Verke, buvo pokalbis su "brangiausioju", del skirybu.Jis kategoriskai pasake - NE, as dar ne pasiryzes..Taipo pat zinau, kad jo zmona nesutinka pradeti skirybu, gasdina ji, kad nusizudys...Pasibaisejau, patariau draugei mesti ta nesamone, bandyti gyventi be jo. Ji atsisake, aisku, dabar ji akla del tos nelemtos meiles...nezinau, kas ten bus tolkiau...nieko gero nelaukiu

Saunuolis vyras thumbup.gif Nu tikras lietuvisko svajoniu vyro pavyzdys biggrin.gif Dvi bobos rauda del jo, o jis nenutraukia santykiu ne su viena thumbup.gif Ot bus juoko, kai diedui nusibos dvi zyziancios moterys ir issirinks trecia-visada besijuokiancia biggrin.gif Vyrai asaru nemegsta, tai vercia juos jaustis kaltais. Jie renkasi visada linksmas, besisypsancias moteris, kurios sugeba garsiai nekelti salygu, bet tokiu abejingu poelgiu tik prisivilioja vyra.
O asaros tik baido vyrus irnesakyk.gif
Atsakyti