QUOTE(salomejka @ 2007 07 02, 17:04)
Jau kelis menesius jie gyvena kartu, jis isejo is namu.
Jie bijo sutikti bendrus pazystamus, zmonos gimines.
Ji labai bijo, kad jo giminaiciai suzinos kur ji dirba.
Bet kiek zinau is drauges, jokiu skirybu nera ir kol kas jis ta linkme nieko nedaro.Vaziuoja pas zmona ir vaika savaitgaliais..Padeda jiems materialiai.
Baugu man del jos..Kur ji lenda?Ko tai gali baigtis, kaip manote, o gal kas buvo tokioj situacijoj?
kad isejo, tai dar nereiskia, kad nesugrys
del zmonos giminiu suprantama - nelabai maloni situacija, bet siaip pazistamu vengti

reiksia kaip ir nelabai rimta vyro poziuri i tamstos drauge, nes jei bijo,kad kartu pamatys, tai su ja nieko ir neplanuoja
o ko jai bijot, ka, ja gal nusaus? o gal tas jo isejimas buvo labai konfliktinis?
kad pusmeti del skyrybu nedaro neiko tai reiksia kad dar neapsisprendes, kad vaziuoja savaitgalius pas zmona? nieko gero, bet jei pas vaika, tai sakyciau visks OK, o kad remia materialiai tai man atrodo normalu, negi jei jau isejo is namu, turi pamirst,kad turi vaiku ir nei cento jiems nebeskirt?

kaip tik sakyciau, kad su tokiu kuris per duris isejes pamirso kad turi vaiku ir ju nebelanko bei islaikymo nebeskiria, nereiketu prasideti...
siaip pasakysiu apie sita situacija taip:
aisku, kad vyras yra neapsisprendes, ko nori ir yra 90 proc tikimybe (mano asmenine nuomone), kad grys i seima
antra, susimetimas iskart gyvent kartu sitoj situacijoj oj, kaip nelaiku - reikia vyrui pagyvent vienam ir apsisprest su kuria nori but, o ne is vienos pas kita tiesiai... ir skyrybas tokaisi atvejais sutvarkyt abipusiu susitarimu daug lengvaiu

bo moterys labai reaguoja, jei is vienos pas kita tiesiai iseina, o jei gyvena siaip atskirai, tai druska ant gyvos zaizdos nepilama - neateina tiesiai is kitos moters lovos del skyrybu tartis...
tavo drauges vietoj pasiulyciau pagyvent jam vienam,kad gerai viska apgalvotu ir apsisprestu (pvz koki puses metu termina duot), galima bendrauti negyvenant kartu
o per ta laika gal vyriskis susigaudys savo jausmuose ir arba grys pas zmona ir vaikus arba prades skyrybu dokumentus tvarkytis