Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

QUOTE(Brazile @ 2005 03 17, 15:44)
"tereska" skirtas toms, kurios cia visaip kategoriskai i suns dienas dejo vyru isnaudojima, teige kokios jos yra sventos, moraliai tyros, altruistes, duodanciosios, bet ne isnaudojanciosios ir t.t.

Nesinaudociau vyro pinigais grynai is egoistiniu paskatu. Taip nesu isipareiojusi, varzoma ir galiu elgtis , kaip tinkama. Tokia situacija laidzia jaustis komfortiskai. Smurkos atveju. Kokio velnio tystis pasilinksminti uz kazkieno pinigus ir isipareigoti, vietoj to, kad puikiai gali pasilinksminti be isipareigojimo smoke.gif
Atsakyti
Durni yra diedai, kurie ant moterų pinigus leidžia. Seniai žinoma tiesa, kad moters požiūris į vyrą yra tiesiogiai proporcingas požiūriui į jo piniginę.
Paskui turtingą vyriškį visuomet lakstys moterys pulkais - čia nieko stebuklingo. Visai kitas dalykas yra paimti ir moterį ir dar jos piniginę mirksiukas.gif
Čia jau yra tikras menas.
Nesigirsiu - prastas iš manęs Alfonsas, bet kažkaip gyvenime neteko ant mergų pinigus leist. Žmonai man nieko negaila, bet va visokioms kekšėms - jos tebus tik pimpalas. Oi, dar tiesa tuščius butelius galės priduot biggrin.gif

P.s. prisiminiau, tiesa vienai mergai esu davęs 30 Lt. Nepamenu kam, bet tai buvo mano vienintelė tokio pobūdžio nesamonė cry.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 03 17, 18:56)
Nesigirsiu - prastas iš manęs Alfonsas, bet kažkaip gyvenime neteko ant mergų pinigus leist. Žmonai man nieko negaila, bet va visokioms kekšėms - jos tebus tik pimpalas. Oi, dar tiesa tuščius butelius galės priduot  biggrin.gif

Taip ir nesupratau - tai tamsta savo pimpalą taip nuvertini, kad jį skyri tiktai kekšėms... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 03 17, 19:03)
Taip ir nesupratau  - tai tamsta savo pimpalą taip nuvertini, kad jį skyri tiktai kekšėms... cool.gif

O koks pimpalui skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 03 17, 18:18)
Smurkos atveju. Kokio velnio tystis pasilinksminti uz kazkieno pinigus ir isipareigoti, vietoj to, kad puikiai gali pasilinksminti be isipareigojimo smoke.gif

Mano turkiškuoju atveju kelionės apmokėjimas neįmanomas.
Priimdami dovanas isipareigojame. O isipareigoti kazkam, ko nepazines- labai pavojinga

Dėl šitos priežasties.

O Kai paskelbiau temą apie kompanionės paieškas kelionei į Prahą, kiek gavau lazdų už tai, kad braunuosi ten už savo pinigus. Vaje vaje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 03 17, 19:05)
O koks pimpalui skirtumas?

uola drinks_cheers.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
"Tereska" - mintis kilo is sventos Tereses pavadinimo- manau prisimenate, kad buvo puiki moteris

Tiksliau išdėstyk apie kurią Teresę kalbi - nes apie šventa Terese tai iš biblijos , švento rašto galime pasiskaityti , o Motina Terese tai visai kas kitka - mus gali žavėti jos tikras krikščioniškumas ir atvirumas visoms religijoms.
Kam taip svaidytis puikaus žmogaus vardu g.gif kiekvienam priimtina sava tiesa ir supratimas . Nepradesim juk svaidytis žodeliais " šventuoles ir kekšes" blush2.gif
Atsakyti
nu, voveriuks toks jau pisl--, toks pisl--. žinok, sperma irgi vertybė, taip kad jei ne babkes, tai bent gyvybinę energiją tos kekšės per tavo sasiską išpumpuoja...neduok tu joms nė lašo, viską žmonai taupyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
temele pletociau 2 kryptim.

pirma - su jokiu turku net vilniuj kavos gerti neiciau, nes tai romantiska tik tol, kol rysys toliau nepazenges. kas zino turkus, ar bent dirbo turku ambasadoj, supras, apie ka as cia.

antra - be maziausio sazines grauzimo, be jokiu skrupulu naudociausi pinigais to, kuris, turedamas seima, eina na lievo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 20 kovo 2005 - 14:34
QUOTE(Hacone @ 2005 03 20, 14:34)

antra - be maziausio sazines grauzimo, be jokiu skrupulu naudociausi pinigais to, kuris, turedamas seima, eina na lievo.

O kokio velnio eitum su tokiu, teisinguole?
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 20, 12:34)
be jokiu skrupulu naudociausi pinigais to, kuris, turedamas seima, eina na lievo.

...ir tokiu budu apvogtum jo šeimą, ane?
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 20, 14:34)
pirma - su jokiu turku net vilniuj kavos gerti neiciau, nes tai romantiska tik tol, kol rysys toliau nepazenges. kas zino turkus, ar bent dirbo turku ambasadoj, supras, apie ka as cia.

O aš eičiau. Ne ti kavos. Ir esu ėjusi tongue.gif Įsivaizduoji, nieko neatsitiko mirksiukas.gif
Atsakyti