Taigi yra horizantaliu, tokie truputi dar paailginti i virsu, tik kaina didesne, nei tu is dvieju daliu.Cia maciau TOP-SOPE.

QUOTE(EURIKA @ 2010 06 11, 23:26)
Taigi yra horizantaliu, tokie truputi dar paailginti i virsu, tik kaina didesne, nei tu is dvieju daliu.Cia maciau TOP-SOPE. 

Tik kaina didesne nei dvieju daliu rinkinio.

labukas,na man su nugara kazkas pasidare gal pries pusmeti,tai vis skauda,na kazkas del iskrypimo yra truputi,tai strenas man skauda,tai mama man atsiunte kosmo diska,tai ji reikia visa diena nesioti,o labiausiai kada dirbi ar daug lankstaisi,tai as ji uzsidedu,tai skausma man tikrai nuima,kaip suprantu jis padeda kraujui cirkuliuoti.ir mamai mano padejo.na aisku kas nera bande per brangus malonumas jeigu nepades.bet as juo esu laaabai patenkinta,o ji man nupirko vaistinej cia klaipedoj akropoli.

i | Primename, kad ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame, o ne ieškome pirkti ar bandome parduoti. Visi skelbimai iš temos yra pašalinti. Radus pakartotinai, pažeidėjams bus skiriami asmeniniai įspėjami, draudimas rašyti žinutes tam tikrą laiką arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
QUOTE(Profit @ 2010 12 08, 21:34)
turiu ta kosmodiska. Nevertas jis tokiu pinigu. Nieko jis man nepadeda.
Reikia salinti skausmo priezasti, reguliariai daryti tempimo pratimus ir nereiks jokio kosmo...
Reikia salinti skausmo priezasti, reguliariai daryti tempimo pratimus ir nereiks jokio kosmo...
Cia turbut kaip kam, as esu dovanojus teciui, tai jis labai dziaugesi, zinoma priezasties nepanaikino, bet skausma nuima, aisku, tik kol ji devi.

Mes taip pat juo patenkinti, pasiteisino tikrai. Dar ir artimiesiems paskoliname, kai reikia - padeda

Kiek girdėjau iš pažįstamų žmonių, kad tikrai padeda, bet matyt kiekvienam individualiai

QUOTE(simuchiuke @ 2010 12 11, 20:22)
Kiek girdėjau iš pažįstamų žmonių, kad tikrai padeda, bet matyt kiekvienam individualiai 

Tikrai padeda

Mano tėtis jį naudoja, ypač nuo pavasario iki rudens, kai prasideda žemės ūkio darbai. Būna, kad jam taip stipriai skauda, jog iš lovos neišlipa... Tėtis kosmo disku labai patenkintas
Norėjau pasiskolinti išbandyti, bet neskolino teigdamas, kad darbai prasideda ir, jam pačiam prireikus, neturės ką užsidėti

Turiu kosmo diską jau seniai ,bet dabar nebevartoju,nebereikia.Padeda tikrai,daug sėdėdavau prie kompo darbe,baisiai skaudėdavo nugarą,tik jis ir padėdavo.Tereikia turėti kantrybės,užsidėti, kai skauda. Vieną kartą pabandžius aišku nieko nepajusit,.bet ilgainiui užmiršit savo skaumą. Tik tada supranti,kas padėjo,kai nebelieka skausmo.