Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

Sveikos. As jau mama ir mano leliukas jau vartosi savo lovyteje. Gimdykloj mane uzpuole akuseres kad isduociau tokio greito ir sekmingo gimdymo paslapti, sake taip nebuna Atvykom i ligonine 2p.m. , o 6p.m. mazylis jau buvo gimes lotuliukas.gif
Kol kas mano pso nepablogejo, tiksliau nepasikeite odos busena isvis smile.gif
Atsakyti
aganiux, sveikinu wub.gif Gal jau ir vardą turi berniukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aganiux, didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytės abiems su mažuliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 08 rugpjūčio 2007 - 15:38
Againiux, sveikinu sulaukus stebukliuko clap.gif clap.gif clap.gif Dziugu, kad viskas sekmingai ir visi sveiki 2.gif dabar lieka tik dziaugtis. Visos geles tik jums bis.gif
Atsakyti
Aganiux - sveikinu ir as jus abu ir teveli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
geru jums dieneliu kartu wub.gif

bet tai greiti jus - ir grizot taip greit is ligonines rolleyes.gif
Atsakyti
Aganiux, sveikinu tapus tėveliais wub.gif wub.gif wub.gif Belieka palinkėt sveikatos abiems ir ramių naktelių 4u.gif
Atsakyti
Aganiux sveikinu bet kas gime berniukas ar mergaite? wub.gif wub.gif

Mes su vaiku buvom kaime thumbup.gif Savo pso su jokiais vaistukais netepiu bet kol kas atrodo neblogai (pfu pfu pfu) biggrin.gif
Dabar bandysiu su to auksinio uso kazka daryt g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Aganiux seimynelei. Ramiu jums nakteliu...
Atsakyti
Gal Aganiux nesupyks blush2.gif Turi berniuka, vardas Tauras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinimai sulaukus sunelio, aukit sveikuciai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz sveikinimus. Dabar savo berniuka vadinam Tauriuku, nes jis toks mazytis dar lotuliukas.gif Vis paziuriu i ji ir netikiu kad cia tas pats "daikciukas" is mano pilvo thumbup.gif Nu fainas jausmas, tikrai labai fainas. Is ligonines mus paleido praejus 16val po gimdymo, Londone labai truksta vietu ligoninese, tai jie nelaiko ilgai, jeigu viskas gerai mirksiukas.gif
Dabar jau gydau pso, valgau mazai, norisi kuo greiciau atsigauti ir atgauti formas smile.gif Leliukas nepyksta kad as jam duodu misinukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 08 10, 19:55)
Labai labai aciu uz sveikinimus. Dabar savo berniuka vadinam Tauriuku, nes jis toks mazytis dar  lotuliukas.gif Vis paziuriu i ji ir netikiu kad cia tas pats "daikciukas" is mano pilvo  thumbup.gif  Nu fainas jausmas, tikrai labai fainas. Is ligonines mus paleido praejus 16val po gimdymo, Londone labai truksta vietu ligoninese, tai jie nelaiko ilgai, jeigu viskas gerai  mirksiukas.gif 
Dabar jau gydau pso, valgau mazai, norisi kuo greiciau atsigauti ir atgauti formas smile.gif Leliukas nepyksta kad as jam duodu misinukus  blush2.gif

oij kokie smagus rupesteliai ax.gif
o vardas koks nuostabus - toks lietuviskas wub.gif
jauciu geras jausmas ziureti i lovele ir matyti maza padareli ir galvoti - si maza leliu pagaminau as biggrin.gif
geru jums akimirku 4u.gif
Atsakyti