Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(Redaga @ 2007 08 27, 20:17)
ar Polytar skysčio galvai nebėra pirkti, gal yra kažko panašaus. Kuo pataria dermatologai gydyti galvos odą

Man tai superinis yra Elocon skystis. jei nebandei, patariu pabandyti. Kompensuoja ir nusiperki tikrai gera kaina. As su juo tik ir apsigyda, bet zinai, kad sita liga labai aikstinga, tik kas ne taip ir vel apsireiskia, tai ji nuolat tenka naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 08 27, 20:17)
ar Polytar skysčio galvai nebėra pirkti, gal yra kažko panašaus. Kuo pataria dermatologai gydyti galvos odą

Aš Polytar naudojau prieš porą metų, tai visai neblogai pedėdavo, tik kad smirdėjo jis baisiai doh.gif Paskui dingo iš pardavimo, tai nebent dabar vėl bus atsiradęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 08 28, 09:01)
Aš Polytar naudojau prieš porą metų, tai visai neblogai pedėdavo, tik kad smirdėjo jis baisiai doh.gif Paskui dingo iš pardavimo, tai nebent dabar vėl bus atsiradęs g.gif

polytar ko gero neregistruotas Lietuvoje
Atsakyti
Kur visos pleputes dinge ? smile.gif
Norejau paklausti o ko konkreciai is maisto produktu mums negalima, nes taip niekada i tai ir nekreipiau demesio, tik sampano vengiu, nes isgerus nors gurksni, po pusvalandzio jau matau rausvas demes sad.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai negalima aštraus, rūkyto maisto, alkoholinių gėrimų. Nors pvz ant savęs paskutiniu metu nepastebiu jokių pokyčių - ir alaus išgeriu, ir aštrių vytintų dešryčių suvalgau ax.gif Man labiausiai pablogėja, kai bent kiek pasinervinu.
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 08 30, 09:35)
Kiek žinau, tai negalima aštraus, rūkyto maisto, alkoholinių gėrimų. Nors pvz ant savęs paskutiniu metu nepastebiu jokių pokyčių - ir alaus išgeriu, ir aštrių vytintų dešryčių suvalgau ax.gif Man labiausiai pablogėja, kai bent kiek pasinervinu.

va va...man panašiai..maisto niekad nereguliavau,o ir alkoholio retkarčiais išgeriu..ir nuo to nepablogėja(tpfu tpfu tpfu) vat kai tik nervukai būdavo,tai iškart nekas doh.gif o dar pauglystei su tais nervukais išvis sunku būdavo,kai tokia ligą turi,tai pastoviai tekdavo nervintis tik dėl jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 30 rugpjūčio 2007 - 12:06
Mums toks senas profesorius dermatologas per paskaitas sakydavo, kad geriausiai gydo badas, nes karo metais poriazė išnykdavo, kai žmonės neturėdavo, ką valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 08 30, 13:14)
Mums toks senas profesorius dermatologas per paskaitas sakydavo, kad geriausiai gydo badas, nes karo metais poriazė išnykdavo, kai žmonės neturėdavo, ką valgyti ax.gif

negalėčiau badaut..tada nervinčiau,kad valgyt noriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl bado ir aš girdėjau, kad padeda žmonėms, bet badaut reikia mokėt, ir gydytojų priežiūra reikalinga. Nes kitaip ne tik pso galima turet. O pabadavus atseit reikia įvedinėt po vieną naują produktą, tada galima pastebėt, kas sukelia paūmėjimus.
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 08 30, 15:34)
Dėl bado ir aš girdėjau, kad padeda žmonėms, bet badaut reikia mokėt, ir gydytojų priežiūra reikalinga. Nes kitaip ne tik pso galima turet. O pabadavus atseit reikia įvedinėt po vieną naują produktą, tada galima pastebėt, kas sukelia paūmėjimus.

o kur kazin butu galima ta gydytojo prieziura gauti? ar cia odos gydytoja ir priziuri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 08 30, 20:09)
o kur kazin butu galima ta gydytojo prieziura gauti? ar cia odos gydytoja ir priziuri?  g.gif

tai jau tikrai ne odos, gal dietologai ar gastroenterologai, bei tik ligonineje
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 08 30, 20:09)
o kur kazin butu galima ta gydytojo prieziura gauti? ar cia odos gydytoja ir priziuri?  g.gif

As badavau palangos reabilitacijoj, kiek zinau ir Trakuose yra gyditoja kuri priziuri badavima, jei įdomu galesiu suzinoti jos pavarde, ji ir akupunktura gydo esu buvus pas ja smile.gif Jei kas galvojat badaut tiktai to nedarykit savarankiskai, nes tikrai buna ivairiu blogu dalyku.... viena diena nesiskaito.

Bet nei po badavimo, nei po ivairiu dietu, ar kai kuriu produktu nevalgymo, nei po alhogolio, ar rukimo atsisakymo as neisgijau unsure.gif O valgiau ir geriau ka norejau, bats ir isnyko visos demeles bigsmile.gif
Atsakyti