Kaip neras raso as pavasari geriau Lapinskaite buvo israsius 10 dienu kursa
QUOTE(aleksa @ 2007 09 27, 19:57)
Įdomu, pirma karta girdžiu

QUOTE(aleksa @ 2007 09 27, 19:57)
Man irgi gydytoja minėjo kad esant sunkioms stadijoms ir paūmėjimui gydoma ir antibiotikais

Ne, ne nuo pso man išrašė, bet lyg ir esu skaičius, kad pso mėgsta antibiotikus, nes nuo jų imunitetas susilpnėja
O kad nuo pso skirtų antibiotikus, tai irgi negirdėjau, bet, kaip delfine sako, prie sunkių stadijų gal ir rašo...
Tos, kurios ūsą naudojat: ar padeda bent kiek?

QUOTE(carvalho @ 2007 09 28, 08:43)
Ne, ne nuo pso man išrašė, bet lyg ir esu skaičius, kad pso mėgsta antibiotikus, nes nuo jų imunitetas susilpnėja
O kad nuo pso skirtų antibiotikus, tai irgi negirdėjau, bet, kaip delfine sako, prie sunkių stadijų gal ir rašo...

juos tikrai skiria. Kai gulejau ligoninej ir buvo sunki forma, tai leidziama penicelina gavau 10 dienu. Aisku, tas buvo pries 3 metus.
Ar man pagerejo, galbut. Nes dar visa ta laika tepaluose mirkau
O kada guldo į ligoninę? Manęs niekada nėra guldę, net kai labai blogai būdavo, pvz. visa nugara viena didelė žaiszda
O MB tėvą guldo kas pusmetį, nors pas jį tik ant kojų pso, ir tai palyginus nedaug. Ir gryžta švarutėlis, nei dėmelės nelieka. O man gydytoja kažkada sake, kad ligoninė su lengva forma nepriklauso. Tai kas tada yra lengva forma?

QUOTE(carvalho @ 2007 09 28, 14:36)
O kada guldo į ligoninę? Manęs niekada nėra guldę, net kai labai blogai būdavo, pvz. visa nugara viena didelė žaiszda
O MB tėvą guldo kas pusmetį, nors pas jį tik ant kojų pso, ir tai palyginus nedaug. Ir gryžta švarutėlis, nei dėmelės nelieka. O man gydytoja kažkada sake, kad ligoninė su lengva forma nepriklauso. Tai kas tada yra lengva forma?

Kai tik prasidėjo pso, 15 ir 16 metų, gulėjau du metus iš eilės Molėtų plente. Po mėnesį. Gaudavau visokių adatų, bet tik vitaminų ir stiprinančių, ne antibiotikų. O vėliau nebeguliau, vistiek nepadeda.

QUOTE(carvalho @ 2007 09 28, 14:36)

Į ligoninę guldo, jei pso išplitus 50 procentų kūno, taip gyd. sakė, nors tai priklauso nuo pačio gydytojo

Kai nueidavau, pas savo buvusią gyd. jį visada man liepdavo gultis, tik man po ligoninės dar labiau pablogėdavo, todėl ir pykdavomės

Mano vyras pries kokius 3m gulejo ligonineje, jam labai plazmoforeze paadejo, jei teisingai ta gudru zodi parasiau