Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

o mn galvai labai padejo Elacon tepalas rolleyes.gif visas raudonumas dingo - net grazu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 08, 22:29)
ech.. sunkoka ...  rukyti mete jau.... puse metu neruko jau.. alkoholis tai .. hm.... bjaurybe dar gadina nuotaika per sventes  doh.gif    na, bet tai istaisoma,... maistas...  darbas-virejo. tai turi per diena vis tiek visko prisiragaut.. na, ir cia galima butu sunkiai, bet keistis... bet va, kaip su tais stresais ir nervais  g.gif  be to kazkaip neiseina...  darbe daug streso... nervu...  o dar MB pasake, kad ir as cia prie to prisidedu  ax.gif  sake, kad kai manes nepazinojo, taip baisiai nebuvo ...  doh.gif .. nu jauciuosi tikrai kaip kalta..  nors esu kaip visos moterys .. juk idealu nebuna  schmoll.gif  mirksiukas.gif 
...  tikrai teisingai skaiciau vienos gydytojos zodzius, kad per sita liga net skyrybu buna  blink.gif

na puse metu dar trumpoka...alkoholo reikia visai ishmesti ish gyvenimo..ash kiekviena karta jauchiu itaka ..nors gal kokius 1-2 kartus per metus pabandau...na kaip virejas..gal jis vis tarp garu ir skubejimo......man prakaitavimas ir sveikatos neprideda...stengiuosi to vengti ...net ir sportuoti ...nera labai noro ...o kai suprakaituoju tai galva shkart pablogeja.....maistas...tai ir mano kanchia nes daug ko negalima - ashtraus - man tai neproblema...bet apesinai ir citrusiniai ir kiti velnei megstu juos ..saldumynus ir ...ir dar daug ko..bet chia jau kiekvienam asmenishkiau ..na ash ir dirbau ziauriai stresava darba.....nuolatinis mego trukumas ir nervai ...o poilsio ir darbo rezimas mums ir labai svarbus....bet kai pakeichiau darba..ishsimiegojau ir ishsiilsejau ..negaliu sakyti kad greitai pradejo gereti..su musu beda greitai tik blogeja ..o gereja tikrai labai labai pamazu..vienu zodziu pradejo gereti gal po kokiu 1m-1,5m...ir net vaistai pradejo geriau veikti..taip kad nervai ir pakankamas poilsis ir miegas tikrai machija..ash tuo netikejau bet MB vis tvirtino....o ash tai netikejau....kol nep radejau matyti rezultatu...ir nepakeichiau savo poziurio i daug ka.....nes ash jau buvau pasiekusi riba ..kai nieks nepadejo ir ejau jau kelius metus tik blogyn.....
na ir pachia suprantu su mumis tikrai tokiais nelengva....ir tai tikra tiesa kad tikrai nemazai skyrybu del ligos....ash ir buvau tokioje draugijoje...Zvinelines draugijoje....ir tikrai girdejau tokiu atveju...ash nesakau kad kai mums tokie turintis ....shia beda ...kad su mumis lengva..nene mes tikrai ne dovaneles.....zinau kad su mumis tikrai reikia daug kantrybes...bet ir pats turintis beda ..tai turi suprasti nors labai daznai buna lyg uzdarame rate....nervuotas nes blogai ..nuo to dar blogiau ir dar nervuotesnis
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 01 31, 09:23)
Nu o as, kai "nulipau" nuo hormoninio Dermovate kremo, tai dabar nors  gun_bandana.gif kaip pablogejo. tepu dabar su psoriaten tepalu ir man atrodo pasaka be galo, vis ryskiau sviecia viskas ir vis labiau niezti. Jauciu, kad neiskesiu ir leksiu pas gydytoja Dermovate kremo issirasyti, bet as taip nenoriu saves zaloti su tais hormonais, tuo labiau, kad planuoju  nestuke.gif

ir ash bandziau shi tepele bet jokiu rezultatu...man vis tvirtinima kad reikia laiko ir kantrybes ..na bet ash jos kazkaip neturiu po men naudojimo mechiau i shali nusprendusi kad bevale ash ir kad po visu hormoniniu jis nevbeikia

QUOTE(blansyte @ 2008 02 04, 13:14)
Papildyta:

as tiek veidui tiek visam kunui jau 15 metu naudoju Skin-cap aeorozoli.Iki tol su veidu turejau problemu,jau nekalbu apie kuna,o  nuo sio vaisto viskas susitvarko

na atsargiai nuo jo oda ploneja ir mano viena draugei po ilgo vartojimo..galvai pradejo slinkti plaukai negrishtamai......ir jis nera jau toks bezabidnas...jame ir yra hormonu..nors paprastai apie tai neuzsimenama...skaichiau ir straipsni ir laida machiau ...senokai
Atsakyti
QUOTE(ANZELMUTE9 @ 2007 11 19, 12:31)
Labukas,

aš gydžiausi Remicade. Man sulašino 6 dozes. Tai puse metų jaučiausi kaip ant sparnų  angel.gif Aš nepaeinu be nuo skausmo vaistų. Net po pirmos dozės pagerėjo, o po antrosios jau nebegėriau nuo skausmo vaistukų. Nutraukus gydymą po 4 mėnesiukų man viskas atsinaujino, gal net blogiau. O gal taip atrodo nes kai prie skausmo įpranti, paskui puse metų neskauda ir vėl viskas prasideda, tai sunku psichologiškai grįžti prie to paties.... O šalutinio poveikio man kol kas nei vieno nepasireikškė, bet paskaičius apie šį vaistą, tai nejauku pasidaro....Tai tiek...

O kodėl buvo nutrauktas gydymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 02 12, 10:17)
O kodėl buvo nutrauktas gydymas?  g.gif

Nutrauktas gydymas, nes per metus galima gauti 6 dozes... Tai vat...
Dabar vartoju prednizolona ir karta per savaite gaunu ukoliuką methotreksato...
Vėl gerai sąnariukams, tik odelei visa tai labai nepatinka, oi kaip nepatinka...
Bet reikia pamiršti apie vaikelio susilaukimą, gaunant tokias dozes vaistuku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ANZELMUTE9 @ 2008 02 17, 19:10)
Vėl gerai sąnariukams, tik odelei visa tai labai nepatinka, oi kaip nepatinka...
Bet reikia pamiršti apie vaikelio susilaukimą, gaunant tokias dozes vaistuku sad.gif

console.gif

man net nebekyla noras verkšlenti kad vėl viena papildoma dėmelė išdygo unsure.gif jau kai vaikelio ši liga trukdo susilaukti tai visai nebelinksma schmoll.gif

bet laikykis ir tikėk, gal kaip nors įvyks stebukliukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANZELMUTE9 @ 2008 02 17, 18:10)

o kodel ukoliuka ..gi yra kapsules ....truputi saugesnes....ash esu naudojusi 2 kursus - vadinasi NEOTIGASON (acitretinas)....tiesa be proto brangus...bet kai jau niekas nepadejo...prisejo..po pirmo kurso ....truko rodos 3 men kasdien ..seniai buvo tas...gal priesh 10 metu...na rezultatas buvo geras...turejau shvaria odele gal kokius 1 metus...bet nepakeitusi gyvenimo buvo...tai poto vel ...vartojau ...2-ra karta prisiverchiau tik su didelemis asharomis......rezultatas buvo jau ne toks geras..ir trumpai....tiesa ir vartojant shi vaista....irgi net negalima galvoti apie vaikus ..ir net 3 metus po ju....pamenu kai nuejau pirma karta pirkti vaistu i vaistine....tai vaistininke pamachiusi pradejo shaukti ar ash zinau ka darau tokia jauna (tada dar buvau smile.gif)) kad tokius vaistus ruoshiuosi gerti......na zinoma mane pyktis sueme.....nes ash tu vaistu visai nenorejau ..ir visokias pasekmes zinojau....bet kai ash pasakiau jai ..zinote pone ...jei ash turiu sveika tik veida.....tai gal ash zinau ka ash darau...tai va tokia trumpa istorija...vataip ir praleke jausnyste ir tik dabar ishdrystu vaikelio lauktis....
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2008 02 17, 18:28)
console.gif

man net nebekyla noras verkšlenti kad vėl viena papildoma dėmelė išdygo  unsure.gif jau kai vaikelio ši liga trukdo susilaukti tai visai nebelinksma  schmoll.gif

bet laikykis ir tikėk, gal kaip nors įvyks stebukliukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne liga trukdo susilaukti...o vaistai ...nes tai baisi chemija....beveik taspats....kaip vezininkams chemoterapija.......ir genai yra baisiai pazeidziami.....gresia apsigimimai
Atsakyti
bjauri ta mūsų ligelė... man žaizdelių beveik nebuvo, tai visad maniau kad geriau jau būtų tos žaizdelės negu sąnarių skausmas... tai dabar vaistai numalšino skausmą ir vėl galiu į autobusą įlipti ir net lakstyti smile.gif bet supratau kad žaizdelės irgi nekas... žmogus tokia būtybė kad jam kažko reikia, kad kažkuo nepatenkintas vis... turbūt reikia džiaugtis kiekviena pragyventa diena mirksiukas.gif
O dėl vaikelio tai dar neprarandu vilties, gal po metų, gal po kitų...
Vyras sako, kad daug vaikelių yra laukiančių kol juos kas nors įsivaikins...
Papildyta:
QUOTE(Kukli @ 2008 02 17, 19:48)
o kodel ukoliuka ..gi yra kapsules ....truputi saugesnes....ash esu naudojusi 2 kursus - vadinasi NEOTIGASON (acitretinas)....tiesa be proto brangus...bet kai jau niekas nepadejo...prisejo..po pirmo kurso ....truko rodos 3 men kasdien ..seniai buvo tas...gal priesh 10 metu...na rezultatas buvo geras...turejau shvaria odele gal kokius 1 metus...bet nepakeitusi gyvenimo buvo...tai poto vel ...vartojau ...2-ra karta  prisiverchiau tik su didelemis asharomis......rezultatas buvo jau ne toks geras..ir trumpai....tiesa ir vartojant shi vaista....irgi net negalima galvoti apie vaikus ..ir net 3 metus po ju....pamenu kai nuejau pirma karta pirkti vaistu i vaistine....tai vaistininke pamachiusi pradejo shaukti ar ash zinau ka darau tokia jauna (tada dar buvau smile.gif)) kad tokius vaistus ruoshiuosi gerti......na zinoma mane pyktis sueme.....nes ash tu vaistu visai nenorejau ..ir visokias pasekmes zinojau....bet kai ash pasakiau jai ..zinote pone ...jei ash turiu sveika tik veida.....tai gal ash zinau ka ash darau...tai va tokia trumpa istorija...vataip ir praleke jausnyste ir tik dabar ishdrystu vaikelio lauktis....
Papildyta:
ne liga trukdo susilaukti...o vaistai ...nes tai baisi chemija....beveik  taspats....kaip vezininkams chemoterapija.......ir genai yra baisiai pazeidziami.....gresia apsigimimai

Baisu labai baisu ką pasakoji....
Ar gerai supratau ar laukies? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ANZELMUTE9 @ 2008 02 17, 19:05)
bjauri ta mūsų ligelė... man žaizdelių beveik nebuvo, tai visad maniau kad geriau jau būtų tos žaizdelės negu sąnarių skausmas... tai dabar vaistai numalšino skausmą ir vėl galiu į autobusą įlipti ir net lakstyti smile.gif bet supratau kad žaizdelės irgi nekas... žmogus tokia būtybė kad jam kažko reikia, kad kažkuo nepatenkintas vis... turbūt reikia džiaugtis kiekviena pragyventa diena mirksiukas.gif
O dėl vaikelio tai dar neprarandu vilties, gal po metų, gal po kitų...
Vyras sako, kad daug vaikelių yra laukiančių kol juos kas nors įsivaikins...
Papildyta:
Baisu labai baisu ką pasakoji....
Ar gerai supratau ar laukies? smile.gif

na o mano kunas visas buvo beveik pervien ...shlapiuojanchios zaizdos.....na ir ash turiu vieno klubo beda.....niekada nenorek....tu zaizdu beprotishko niezejimo...shlapiavimo ir t.t.t...kai negali nieko apsirengti o ziema po darbo dienos ...pedkelnes reikia nupleshti nuo koju nes per diena prilipa prie shlapiuojanchios odod..patikek....sanariukai zinau beda...bet ne tokia bjauri....kaip zaizdos...galiu palyginti nes turejau ir ta ir ta....desinio klubo beda....buvo momentas kai visai jo nevaldziau.....na ash jau ipratau kaip sena bobute sakyti:))))...kaip nesupranta zmones kokie jie laimingi kai yra sveiki.....zinoma yra ligu kuriu mes prisishaukiame patys nevykusiu elgesiu ar gyvenimo budu...bet yra kurias tu paveldi....kaip mano atvejus ..shia beda turi mano tevas..tik jam taip agresyvei ji nevyksta..kaip man...kelios zaizdeles visa gyvenima....

del vaikelio tai viskas priklauso nuo amziaus...ash jau buvau nusprendusi ..kad niekad..nes nenoriu tokiu kanchiu savo vaikui....na ..o dabar tai kaip jau ir i paskutini vagona ishokau:))))) ir vis viliuosi ...paslapchia giliai shirdyje...kad jis to netures...nes taip noriu vaikelio.....taip laukiuosi....ir esu velyva neshtuke ...beliko visai nedaug.....
nazinoma po tavo vaistuku reikia ishlaukti kuri laika...kad organizmas ishsivalytu ..tas yra butina!!! del pachios ir vaikelio geroves.......o pabandyti visad reikia...bet reikia papraschiausiai susidelioti prioritetus sau ir viskas....na negaliu pasakyti kad ash laukdamasi shvari ir mane ne neramina mano klubas....bet ash pasirinkau vaikeli ...taigi buvau susitaikiusi su viskuo ir vaistu jokiu kai tik suzinojau kad laukiuosi jokiu hormominiu....pasirupinsiu savim...kai vaikelis gims ir nustosiu maitinti ...nes turiu vilties kad galesiu maitinti ...va taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 02 09, 13:35)
o mn galvai labai padejo Elacon tepalas  rolleyes.gif visas raudonumas dingo - net grazu ziureti  bigsmile.gif

Noriu pasakyti kad ir man padejo sitas kremas,buvo zaizdeliu ant pirstu,koju o kaip pradejau vartoti tai po savaites viska susitvarke,o veida tepiau su Elideliu tai padeda,o galva plaunu su I-Soft sampunu tai viskas ciki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANZELMUTE9 @ 2008 02 17, 19:10)

O kitais metais gydymo nepratesė?

Jei ne paslaptis, kokia tiksliai liga?
Atsakyti
labukas merginos smile.gif as sitam puslapyje esu visiskai naujoke, bet nusprendziau prisiregistruoti. turiu ta beda-žvyneline, labai ji mane vargina ir nebezinau ko griebtis. gydytoja israse hormoniniu dermovate tepalu ir liepe nenustojant teptis, bet kad skaiciau kad labai negerai sie vaistai unsure.gif gal galetumete patarti ka jus naudojate?buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aponaite @ 2008 02 19, 15:12)
labukas merginos smile.gif as sitam puslapyje esu visiskai naujoke, bet nusprendziau prisiregistruoti. turiu ta beda-žvyneline, labai ji mane vargina ir nebezinau ko griebtis. gydytoja israse hormoniniu dermovate tepalu ir liepe nenustojant teptis, bet kad skaiciau kad labai negerai sie vaistai unsure.gif  gal galetumete patarti ka jus naudojate?buciau be galo dekinga 4u.gif

manau kad nenustojant tai gal kokia savaite patepk g.gif , nors ziurint kiek pzengus liga, neaisku ar seniai sergi, jai pirmas kartas ir pries tai jokiu hormoniniu nenaudojus, tai man atrodo greitai pajusi pagerejima , o paskui retink tepk kas antra diena, paskui kokius 2 kartus i savaite, ziurek pagal situacija, jai blogeja patepk dazniau , jai geryn retink dienas, man taip patare gydytojai , kadangi mano oda dar nepripratinta prie hormoniu vaistuku tai labai greitai pegerejo, o dabar turiu tik kelis mazus taskeliu kurie man visai netrugdo ir vaistais jau nuo vasaros nesitepu 4u.gif
Atsakyti