Įkraunama...
Įkraunama...

kai niekas gyvenime nesiseka...

tai va jau nebegaliu daugiau, kartais taip bloga pasidaro, nes visur kur einu atsimušu į sieną.
Pirmiausia turiu tėvus, kuriems nelabai aš rūpiu, nerūpi ir jų anūkas.Iš mamos nesu išgirdusi švelnesnio žodžio.Nors mano tėvai inteligentai, pasiguosti jiems negaliu, visos mano dejonės baigiasi tuom kad jie tik išpyškina:kad man niekas negerai.
Su vyru nesutariu, esam iš skirtingų pasaulių, plius turi jis priklausomybės problemų doh.gif todėl užuojautos nesulaukiu.
Darbe vėl tas pats nesutariu su viršininke, darbo kurį dirba nemėgstu, todėl narbo našumas nulinis.Su darbo paieškom irgi sunkiai sekasi, nerandu tokio kokio norėčiau.
Neturi ir tokios draugės kuriai galėčiau išsiverkti ant peties...
Turiu tik vaiką, kuris man viena paguoda, bet vaikai irgi sugeba iš kantrybės išvesti.
Atrodo mano gyvenimas šūdinas, tamsus, juodas ir visoks koks begali būti...
kartais taip norisi žmogaus, su panašiu požiūriu į pasaulį, švelnaus supratingo....
Patarkit kur rasti užuovėją?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 07 03, 12:08)
visur kur einu atsimušu į sieną.

Atrodo mano gyvenimas šūdinas, tamsus, juodas ir visoks koks begali būti...
kartais taip norisi žmogaus, su panašiu požiūriu į pasaulį, švelnaus supratingo....
Patarkit kur rasti užuovėją?

Jeigu kitas žmogus elgiasi ne taip kaip jūs norėtumėt, kuris iš jūsų egoistas?
Gyvenimas yra joks. Kiekvienas mes jį nuspalviname savom spalvom. Kokia jūsų vidinė būsena toks ir gyvenimas, įvykiai, situacijos ir aplinkiniai.
O jeigu nebeieškoti kaltų ir bakstelėti į save pirštu?
Jeigu žmogus turi priekaištų aplinkiniams, gyvenimui, reiškia haliucinuoja! Viskas ne taip kaip aš suprantu, įsivaizduoju kaip turėtų būti, niekas manęs nesupranta, viskas ne taip kaip norėtų mano protas... Vakar jau nebėra, rytojus dar neišaušo, realybė visados čia ir dabar...Jeigu jūs esate gyva reiškia gyvenimas vis dar už jus! Kiekvienas kuris yra gyvas turi šansą pakeisti savo gyvenimą bet, tai pagreitinama jei nebeieškoma kaltų...

Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 04, 23:31)
Gyvenimas yra joks. Kiekvienas mes jį nuspalviname savom spalvom. Kokia jūsų vidinė būsena toks ir gyvenimas, įvykiai, situacijos ir aplinkiniai.
Jeigu žmogus turi priekaištų aplinkiniams, gyvenimui, reiškia haliucinuoja! Viskas ne taip kaip aš suprantu, įsivaizduoju kaip turėtų būti, niekas manęs nesupranta, viskas ne taip kaip norėtų mano protas... Vakar jau nebėra, rytojus dar neišaušo, realybė visados čia ir dabar...Jeigu jūs esate gyva reiškia gyvenimas vis dar už jus! Kiekvienas kuris yra gyvas turi šansą pakeisti savo gyvenimą bet, tai pagreitinama jei nebeieškoma kaltų...

Visiškai pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 04, 22:31)

nereikia čia manęs smerkti, aprašiau tiesiog kaip jaučiuosi doh.gif
o priežasčių savyje aš visada ieškau, pradedu analizę nuo savęs, kažką bandau keisti bet rezultate visvien matau tą patį blogį.
Taip mano tokia vidinė būsena, tai ką daryti kad ji tokia nebūtų, jei aš stengiuosi keistis o aplinka nesikeičia?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 07 05, 10:45)
nereikia čia manęs smerkti, aprašiau  tiesiog  kaip jaučiuosi doh.gif
o priežasčių savyje aš visada ieškau, pradedu analizę nuo savęs, kažką bandau keisti bet rezultate visvien matau tą patį blogį.
Taip mano tokia vidinė būsena, tai ką daryti kad ji tokia nebūtų, jei aš stengiuosi keistis o aplinka nesikeičia?

Ginybinė reakcija tokia stipri, kad net kitų išsakyos mintys priimamos kaip smerkimas. Vienas tarp tų pačių minčių gali surasti nemokamą patarimą ir apsidžiaugti, o kitas smerkimą ir dar daugiau užsimūryti, susilituoti su savo ego.
Aplinkinius pakeisti taip, kad jie įtiktų dabartinei jūsų būsenai nerealu. Jūms įtikti dabar nerealu. O ir kur tie žmonės, kuriems terūpi kaip jums įtikti? bigsmile.gif
Tas, kuris imasi keisti savo gyvenimą pirmiausia ką padaro, tai nustoja reikalauti, kad aplinkiniai įtiktų jam. O jūs kolkas stengiatės keistis taip, kad aplinkiniai keistųsi pagal jus. Visi, kurie dabar jus užtars, paguos yra tikri jūsų priešai, nors jūms atrodys, kad tai geri žmonės...
Jūs gal po šaltu dūšu staigiai paliskite ar į upę ir darykite tai kiekvieną rytą. Kai šaltame vandenyje gerai pasiniurkdai gyvenimas nušvinta kitom spalvom. Deja netgi šitame pasiūlyme jūs galite pamatyti pasityčiojimą...Nors aš pats lendu į upę kas rytą ir kaifas nerealus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 05, 11:21)
Ginybinė reakcija tokia stipri, kad net kitų išsakyos mintys priimamos kaip smerkimas. Vienas tarp tų pačių minčių gali surasti nemokamą patarimą ir apsidžiaugti, o kitas smerkimą ir dar daugiau užsimūryti, susilituoti su savo ego.
Aplinkinius pakeisti taip, kad jie įtiktų dabartinei jūsų būsenai nerealu. Jūms įtikti dabar nerealu. O ir kur tie žmonės, kuriems terūpi kaip jums įtikti? bigsmile.gif
Tas, kuris imasi keisti savo gyvenimą pirmiausia ką padaro, tai nustoja reikalauti, kad aplinkiniai įtiktų jam. O jūs kolkas stengiatės keistis taip, kad aplinkiniai keistųsi pagal jus. Visi, kurie dabar jus užtars, paguos yra tikri jūsų priešai, nors jūms atrodys, kad tai geri žmonės...
Jūs gal po šaltu dūšu staigiai paliskite ar į upę ir darykite tai kiekvieną rytą. Kai šaltame vandenyje gerai pasiniurkdai gyvenimas nušvinta kitom spalvom. Deja netgi šitame pasiūlyme jūs galite pamatyti pasityčiojimą...Nors aš pats lendu į upę kas rytą ir kaifas nerealus. thumbup.gif

Aš nesakau kad man viskas neįtinka, tiesiog šiuo momentu viskas susidėjo į vieną krūvą, gi būna kad vienoje situcaijoje blogiau kitoje geriau, o pastaruoju metu viskas susiplakė į vieną vietą. g.gif
minėjau gi, kad save moku vertinti kritiškai, nenoriu per daug reikalauti iš kitų verysad.gif
Galiu ir po dušu palįsti, bet man gi neištisai būna blogai, jei vakar buvo blogai, negaliu kankintis, gi gyvenu toliau ir pasauly priimu toks koks jis yra, tik norėčiau truputį kažkokio švelnumo iš mane supančio pasaulio.
Tiesiog nesu stipri, todėl kitiems mano problemos atrodo juokingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 07 05, 11:42)
pasauly priimu toks koks jis yra, tik norėčiau truputį kažkokio švelnumo iš mane supančio pasaulio.
Tiesiog nesu stipri, todėl kitiems mano problemos atrodo juokingos blush2.gif

Jau pradedu džiaugtis už tave bet, dar biški vistiek nori, kad atsirastų kas tau įtiktų... Reikia tau dar rikščių įkrėsti, kad tas paskutinis ego lašelis išgaruotų...Nes tas lašelis visai ne lašelis, o užslėptas cunamis...Gyvenimas patreniruos! Visi, kurie elgiasi ne taip kaip tu norėtum yra tavo mokytojai, guru ir patys geriausi mokytojai yra tie, kurie nedaro jokių nuolaidų, jokio lašelio, nieko... Neveltui Tibeto jogoje sakoma, kad aukščiausias mokytojas yra tavo nelaimės, negandos, nemalonumai, žmonės, kurie elgiasi ne pagal tave...
Silpna ir minkšta vystosi, o kieta ir tvirta subyra(Laozi). Todėl stengtis būti stipria, tikrai neverta. Pamastyk ir apie tai, kodėl gėda yra neblogiau už pergalę(Laozi).
Kitų problemos iš šalies visados atrodo lengvesnės bet, deja kiekvienam savas problemas tenka spręsti pačiam ir tada žmogus daug apie save sužino, kad jis visai ne toks kaip apie save galvojo... bigsmile.gif
Atsakyti
As suprantu "Sindirela" Tave. As pati esu patyrusi tokia psichologine bukle. Mano truputeli kitokia istorija, bet panasios emocijos ir jausmai...
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 05, 12:07)
Jau pradedu džiaugtis už tave bet, dar biški vistiek nori, kad atsirastų kas tau įtiktų... Reikia tau dar rikščių įkrėsti, kad tas paskutinis ego lašelis išgaruotų...Nes tas lašelis visai ne lašelis, o užslėptas cunamis...Gyvenimas patreniruos! Visi, kurie elgiasi ne taip kaip tu norėtum yra tavo mokytojai, guru ir patys geriausi mokytojai yra tie, kurie nedaro jokių nuolaidų, jokio lašelio, nieko... Neveltui Tibeto jogoje sakoma, kad aukščiausias mokytojas yra tavo nelaimės, negandos, nemalonumai, žmonės, kurie elgiasi ne pagal tave...
Silpna ir minkšta vystosi, o kieta ir tvirta subyra(Laozi). Todėl stengtis būti stipria, tikrai neverta. Pamastyk ir apie tai, kodėl gėda yra neblogiau už pergalę(Laozi).
Kitų problemos iš šalies visados atrodo lengvesnės bet, deja kiekvienam savas problemas  tenka spręsti pačiam ir tada žmogus daug apie save sužino, kad jis visai ne toks kaip apie save galvojo... bigsmile.gif

Deja deja, tamsta ir vel klaidini skaitytojus - EGO tiek tikrasis tiek ir ne, reikalingas, nes tai evoliucijos varomoji jega.Jei jau Dievulis sutvere mus turincius EGO , tai ir turim ji tureti, bet va susivkoti, kaip su visu tuo ka turim mums gyventi, va cia jau kai kam is zmoneliu aukstasis pilotazas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 05, 22:49)
Deja deja, tamsta ir vel klaidini skaitytojus - EGO tiek tikrasis tiek ir ne, reikalingas, nes tai evoliucijos varomoji jega.Jei jau Dievulis sutvere mus turincius EGO , tai ir turim ji tureti, bet va susivkoti, kaip su visu tuo ka turim mums gyventi, va cia jau kai kam is zmoneliu aukstasis pilotazas... ax.gif

Na, pagal jus įšeina, kad visi, kurie mąsto, supranta, gyvena ne taip kaip jūs klysta ir dar klaidina kitus... bigsmile.gif Bet visiškai su jumis sutinku, kad ego reikalingas, be abejo. Bet kai nuo ego prasideda kančios, žmogus turi teisę žinoti, kad jis turi ne tik ego. Žinoti apie savo galimybes nemaišo, vietoj vieno išeities varianto matyti du - nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 06, 00:35)
Na, pagal jus įšeina, kad visi, kurie mąsto, supranta, gyvena ne taip kaip jūs klysta ir dar klaidina kitus... bigsmile.gif Bet visiškai su jumis sutinku, kad ego reikalingas, be abejo. Bet kai nuo ego prasideda kančios, žmogus turi teisę žinoti, kad jis turi ne tik ego. Žinoti apie savo galimybes nemaišo, vietoj vieno išeities varianto matyti du - nepakenks.

lotuliukas.gif Nu ale kaip cia sviesu siandien.Turbut nuo svietejo taip nusvito.Apie galimybes tiek prirasyta, ale turesiu nuliudinti bigsmile.gif , nes pagal mane niekas neiseina, o tamsta daug kur nusisneki ir nejauti.HOW - AS VISKA PASAKIAU lotuliukas.gif

soriukas vaikai, gal as jau susirinksiu savo zaisliukus ir keliausiu i savo smelio dezele, ka as cia ismintingiems nervukus gadinu...kad jau nenori su manimi zaisti tai ir nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 06 liepos 2007 - 07:13
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 06, 08:10)
lotuliukas.gif  tamsta daug kur nusisneki ir nejauti.HOW - AS VISKA PASAKIAU  lotuliukas.gif 

soriukas vaikai, gal as jau susirinksiu savo zaisliukus ir keliausiu i savo smelio dezele, ka as cia ismintingiems nervukus gadinu...kad jau nenori su manimi zaisti tai ir nereikia

Puikus pavyzdys kai žmogus pradeda reikšti nepasitenkinimą kai yra nepritariama jo įsitikinimams, supratimui, mąstymui jo tiesai... Jeigu kitas žmogus mąsto, jaučia ir gyvena ne taip kaip LinguLingu reiškia jis nusišneka. thumbup.gif
Nervų jus tikrai niekam negadinate, nebent pati sau. Būna žmonių, kurie negalėdami kitiems prastumti savo įsitikinimų, savo tiesų ,pradeda nervintis, kad jiems yra nepritariama. Gerai kai tokie žmonės neturi ant kitaip mąstančių žmonių valdžios... Istorijoje yra daug pavyzdžių kai žmonės įsitikinę savo teisingumu naudojo prievartą prieš kitaip mąstančius, nepritariančius jų tiesoms...Hitleris, Stalinas, jie viską darė vardan tiesos...
Jeigu jums sunku klausytis kitaip mąstančiu, tada jums belieka bendrauti pačiai su savimi arba tik tais, kurie jums visalaik pritaria, kaip jus pati sakote savo smėlio dėžėje...

Atsakyti