Įkraunama...
Įkraunama...

kai niekas gyvenime nesiseka...

QUOTE(Vanduo @ 2007 07 06, 12:51)
Puikus pavyzdys kai žmogus pradeda reikšti nepasitenkinimą kai yra nepritariama jo įsitikinimams, supratimui, mąstymui jo tiesai... Jeigu kitas žmogus mąsto, jaučia ir gyvena ne taip kaip LinguLingu reiškia jis nusišneka. thumbup.gif
Nervų jus tikrai niekam negadinate, nebent pati sau. Būna žmonių, kurie negalėdami kitiems prastumti savo įsitikinimų, savo tiesų ,pradeda nervintis, kad jiems yra nepritariama. Gerai kai tokie žmonės neturi ant kitaip mąstančių žmonių valdžios... Istorijoje yra daug pavyzdžių kai žmonės įsitikinę savo teisingumu naudojo prievartą prieš kitaip mąstančius, nepritariančius jų tiesoms...Hitleris, Stalinas, jie viską darė vardan tiesos...
Jeigu jums sunku klausytis kitaip mąstančiu, tada jums belieka bendrauti pačiai su savimi arba tik tais, kurie jums visalaik pritaria, kaip jus pati sakote savo smėlio dėžėje...

"Egzistuoja dvi nuomones: mano ir neteisinga" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 07 03, 12:08)
Patarkit kur rasti užuovėją?

Tikrai nelengva, kai nera silto rysio su tevais, kai nera palaikymo ir supratimo santuokoje, o dar prisideda ir priklausomybes problemos, kai darbas nemegiamas, draugu ar artimesnio zmogaus nera... O kaip isivaizduotum ta uzuoveja, kas TAU butu svarbu, kas padetu istverti sita nakti?

Atsakyti
vat prie viso to dar dasidėjo skyribos doh.gif tai jau ir sakyt nebėr ką, nei kam pasakyti nei ka pasiguosti... blink.gif
flight noriu žmogaus, kuris palaikytų pasakytų gerą žodį,apgabintų paguostų. g.gif
Atsakyti
Sindirela,
Viskas, ka tu parasei, kaip nukopijuota nuo manes. O as turiu du vaikus ir dar grauziuosi del antsvorio ir del to, kad pati budama tokia prasta, savo vaikams "kloju" prata gyvenimo kelia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelabai: 13 liepos 2007 - 16:36
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 04, 22:31)
Jeigu kitas žmogus elgiasi ne taip kaip jūs norėtumėt, kuris iš jūsų egoistas?
Gyvenimas yra joks. Kiekvienas mes jį nuspalviname savom spalvom. Kokia jūsų vidinė būsena toks ir gyvenimas, įvykiai, situacijos ir aplinkiniai.
O jeigu nebeieškoti kaltų ir bakstelėti į save pirštu?
Jeigu žmogus turi priekaištų aplinkiniams, gyvenimui, reiškia haliucinuoja! Viskas ne taip kaip aš suprantu, įsivaizduoju kaip turėtų būti, niekas manęs nesupranta, viskas ne taip kaip norėtų mano protas... Vakar jau nebėra, rytojus dar neišaušo, realybė visados čia ir dabar...Jeigu jūs esate gyva reiškia gyvenimas vis dar už jus! Kiekvienas kuris yra gyvas turi šansą pakeisti savo gyvenimą bet, tai pagreitinama jei nebeieškoma kaltų...

blyn auksiniai zodziai,kur gauti stiprybes juos igyvendinti t,y neieskoti kaltu ax.gif
o jei jie istiesu yra kalti?
Atsakyti
Lyg skirybos butu blogai. Sakei, kad vyras serga priklausomybes ligomis, nerodo svelnumo, demesio. Tad tik reikia dziaugtis atsikracius tokio stuobrio. mirksiukas.gif

Be to net kelis kartus parasei, kas tave padarytu laiminga:

[noriu žmogaus, kuris palaikytų pasakytų gerą žodį,apgabintų paguostų.
kartais taip norisi žmogaus, su panašiu požiūriu į pasaulį, švelnaus supratingo....]

Kitais zodziais-tau reikia vyro uz kurio peciu jaustumeis saugi lyg uz muro. Atsiradus naujai meilei isaugs sparnai-turesi jegu ir noro keisti darba, gyvenimas nusvis kitomis spalvomis.
Kiek zinau, ivairiu miestu supermamos rengia susitikimus. Nueik ir tu su savo klecku-gal rasi nauju draugiu, prasiblaskysi.
Svarbiausia nesedet vienoj vietoj ir neuzsigrauzt saves! smile.gif
Atsakyti
Yra imanoma buti vienai ir stipriai, laukti uzuojautos is kazkieno kito , manau tai tik laiko gaisimas. Vietoj to , kad analizuoji savo tevus, vyra , bendradarbius , palik juos nuosali ir skirk visa sita laika sau.
Atsakyti
jei mane netenkina vyro toks elgesys:alkoholis,smurtas,tai pagal vandenį aš haliucijuoju?turiu priimti jį tokį ir nenorėti,kad jis pasikeistų?jei jam patinka laiką leisti garaže,tai mano vaikai neturi teisės pamatyti jūros?tik įdomu,kuris iš mūsų nepriima gyvenimo realybės-aš ar jis?o gal bijo išsiblaivyti ir pamatyti kaip yra iš tikrųjų?"man depresija"-pareiškia ir toliau geria(negali dirbti,nes yra po operacijos).bet ar tai priežastis.tai tegul ilsisi,juk toks persidirbęs yra.kad nors elgtųsi prigėręs normaliai.bet prasideda toks kabinėjimasis,kad reikia eiti iš namų.aš negalvoju,kad blogai darau nesitaikstydama su vyro gėrimu.kad jis kur kiaurai žemę prasmektų. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(drebulė @ 2007 08 11, 14:20)
jei mane netenkina vyro toks elgesys:alkoholis,smurtas,tai pagal vandenį aš haliucijuoju?turiu priimti jį tokį ir nenorėti,kad jis pasikeistų?jei jam patinka  laiką leisti garaže,tai mano vaikai neturi teisės pamatyti jūros?tik įdomu,kuris iš mūsų nepriima gyvenimo realybės-aš ar jis?o gal bijo išsiblaivyti ir pamatyti kaip yra iš tikrųjų?"man depresija"-pareiškia ir toliau geria(negali dirbti,nes yra po operacijos).bet ar tai priežastis.tai tegul ilsisi,juk toks persidirbęs yra.kad nors elgtųsi prigėręs normaliai.bet prasideda toks kabinėjimasis,kad reikia eiti iš namų.aš negalvoju,kad blogai darau nesitaikstydama su vyro gėrimu.kad jis kur kiaurai žemę prasmektų. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

uzjauciu,maniskis taip pat pastoviai pervarges,iesko poilsio butelyje doh.gif reikia paklausti pas ji kaip jis gyventu jei neturetu seimos ka darytu,gal nebedirbtu,gal susirastu turtinga boba kuri jam pinigu duotu blink.gif ir dar su juo buteli isgertu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2007 07 13, 17:30)
Sindirela,
Viskas, ka tu parasei, kaip nukopijuota nuo manes. O as turiu du vaikus ir dar grauziuosi del antsvorio ir del to, kad pati budama tokia prasta, savo vaikams "kloju" prata gyvenimo kelia verysad.gif

Aš irgi pasigraužiu kartais dėl tokių dalykų. drinks_cheers.gif
Tačiau jau pastebėjau, kad keisdama save - savo požiūrį į situaciją, savo elgesį, net išvaizda, aš pagerinu savo savijautą.
Atsakyti
Pagaliau radau laiko perskaityti visą temą, ne tik pirmąjį - sindirelos - pasisakymą.
Įdomi tema.
QUOTE(sindirela @ 2007 07 03, 12:08)
1. Pirmiausia turiu tėvus, kuriems nelabai aš rūpiu, nerūpi ir jų anūkas.Iš mamos nesu išgirdusi švelnesnio žodžio.Nors mano tėvai inteligentai,  pasiguosti jiems negaliu, visos mano dejonės baigiasi tuom kad jie tik išpyškina:kad man niekas negerai.

2. Su vyru nesutariu, esam iš skirtingų pasaulių, plius turi jis priklausomybės problemų doh.gif todėl užuojautos nesulaukiu.

3. Darbe vėl tas pats nesutariu su viršininke, darbo kurį dirba nemėgstu, todėl narbo našumas nulinis.Su darbo paieškom irgi sunkiai sekasi, nerandu tokio kokio norėčiau.

4. Neturi ir tokios draugės kuriai galėčiau išsiverkti ant peties...

5. Turiu tik vaiką, kuris man viena paguoda, bet vaikai irgi sugeba iš kantrybės išvesti.

6. Atrodo mano gyvenimas šūdinas, tamsus, juodas ir visoks koks begali būti...
kartais taip norisi žmogaus, su panašiu požiūriu į pasaulį, švelnaus supratingo....

7. Patarkit kur rasti užuovėją?

Kadangi ir mane aplanko kartais (o gal ir dažnai g.gif ) liūdesys ir atrodo, kad niekas nesiseka, tai pabandysiu parašyti savo nuomonę - kaip aš suprantu tavąją būseną ir situaciją.

1. Pabandyk kurį laiką nesiguosti tėvams.
Gal būt vėliau tu pasikeisi, pasikeis ir tavo gyvenimas, pasaulėžiūra, jausmai, praeis liūdesys, - ir tu galėsi šiek tiek kitaip su jais bendrauti ir būsi išgirsta.
O kol kas nesiguosk jiems. Pabandyk paguosti juos ir padėti jiems, jei reikia.

2. Jei vyras turi priklausomybės problemų, tai ir tu kažką tokio turi. Tokia mano mintis nėra įžeidimas, o tik fakto konstatavimas. Todėl atkreipk dėmesį į save ir pasižiūrėk, kas tavyje yra ne taip ir trukdo tau gyventi.

3. O kokio darbo norėtum? Jei žinai, ko nori, tai ir rasi. Patikėk.
Tačiau pagalvok, - ar neišsineši senųjų problemų į naują darbą? Pagalvok - kodėl nesutari su viršininke, ką darai ne taip? Nemanyk, kad kitame darbe įvyks stebuklas ir tu gausi gerą viršininką. Kol neišspręsi savo problemos, tol pakliūsi į tokią pačią ar panašią situaciją.

4. Na, o tai, kad neturi draugės, kuriai galėtum išsiverkti ant peties - tikrai liūdna. Labai norėtųsi, kad rastum tokią draugę. Jos tau reikia. 4u.gif
Deja, nei vienas žmogus nesugebės ilgai atlaikyti kito žmogaus ašarų lavinos, todėl išsiverkusi draugei - pradėk spręsti problemas.
Kai pritruks jėgų, tai vėl galėsi išsiverkti, o paskui vėl kibti į darbus su naujom jėgom.

5. drinks_cheers.gif Tikra tiesa, vaikučiai ir iš kantrybės išveda, ir smagu su jais. wub.gif Bet jie negali būti vienintelė mūsų paguoda. Reikia dar kažko. Tai - pačios savęs - t.y., kad pati jaustumeis gerai.

6. Deja, šiuo metu esi pesimistinės nuotaikos ir pavargusi. Jei surasi žmogų (vyrą) su panašiu požiūriu (pesimistiniu ir kad visi aplinkui kalti), tai kurį laiką abu guosite vienas kitą, o pakui vienam kuriams nors iš jūsų tai atsibos.
O gyvenimas tavo tikrai nėra toks juodas. Surask ir gražių dalykų jame ir dažniau jais pasidžiauk.

7. Kur rasti užuovėją?
Savyje.
Niekas kitas pasaulyje tavęs taip nemylės, kaip tu pati. Skirk sau pačius geriausius dalykus, kuriuos sugebi. 4u.gif

Taip pat susirask gerą draugę. Bus lengviau.

O mylintis, geras, švelnus, supratingas, be priklausomybių (sveikas ir normalus) ir kitokių gerų savybių pilnas tavo mylimas vyras / draugas atsiras tavo gyvenime tada, kai ateis laikas, kai tu nors truputį daugiau mylėsi save.

--------------------------

O dabar klausimas - kaip tai padaryti? Kaip aš tai darau?
Susirandu gerų psichologinių knygų, pažiūriu, kas man naudinga, kas man gali padėti pasikeisti - ir dirbu su savimi. Keičiu savo požiūrį į savo gyvenimą, į aplinkinį pasaulį, stengiuosi spręsti problemas. Jei kas nepasiseka, paverkiu, ir žiūriu - kas buvo negerai, kur aš vėl suklupau, ko bijau, ko nemoku, kas man trukdo. Ir vėl einu.
Atsakyti