QUOTE(kristeaiva @ 2008 09 15, 16:52)
Pilnai sutinku su zi-zi apie sugebėjimą dirbti šį darbą,
bet kaip sakoma, kokia kaina, tokia ir tvarkytoja, tiesiog jums pasitaikė paprasta valytoja, kadangi gera namų tvarkytoja niekada neis tvarkyti tokio ploto už tokią kainą nors ir du kartus per savaitę, bei per porą valandų gerai neapsisuks. taigi ar ne geriau jums mokėti daugiau, bet tvarkytoja kruopščiai viską sutvarkys kartą per savaitę, už didesnį atlygį jums galbūt pasiseks rasti tvarkytoją, bet ne valytoją.

NESUTINKU

Aš prie tų kurios samdo ir galiu pasakyti, kad už vos didesnį atlygį (plotas panašus) pas mane dirbo viena moteris, nu super duper

O vat kai atėjo viena ponia, ir pasakė, kad už tokį plotą 150 aoakau

Sutarėm mažiau VIENAM KARTUI, nes kitaip man jos nereik (mėnesį gyveno tik vienas vyras namie ir aišku nieko nesitvarkė

tai visiškai atsisakyti nenorėjau) bet esmė ta, kad save vadino profe tame reikale, o išvalė visą namą su vienu skudurėliu, kiti gražiai buvo sudėti sausi ant spintelės, mol sutaupiau vadinasi

Ir grindys išavalytos ruožais - ruoželis švaru, ruoželis dulkių

Nu taip baisiai net mano vaikas turbūt nesugebėtų išvalyti

Išėjo ponia, o aš už šluostės ir davai per visus namus grindis valyt
p.s. papasakokit daugiau kas per priemonės baldams ir kaip naudoti ir lapams......
Beje, turiu klausimą tikrai profėms - > naudojam Amway kai ką, tiksliau dušinei purškalą tipo, kad stiklas nepasidengtų po maudynių kalkėmis......ar gali taip būti, kad užpirškus ant santechnikos ją sugadinom???? nes niekaip nenusivalo plėmukai

Žinau, kad nereikėjo, bet bandžiau ant plytelių purkšti - koks poveikis ir aišku pataikiau ir ant krano...turbūt dar ir mano vaikas pakartojo,nes matė ką darau ir klausė kam...