Buvau nuejus i tema, perziurejau visa, atsirinkau stai tiek kaunieciu skelbimu. Prasau, jei kazkieno paslaugomis jau naudojotes parasykit atsiliepima. Perskaiciau visa sia tema, nesinori i namus pasikvesti toki zmogu, kuris tik pinigus paimtu, tikiuosi kruopstaus isvalymo. Pedante nesu, bet norisi kad namus tvarkytu pedantas zmogus, kuris mato kur dar reikia pavalyt
QUOTE(Eleni @ 2010 11 07, 23:45)
Galiu sutvarkyti Jusu namucius iki 150m2 uz 50 litu. Labai tiktu Silainiai, Romainiai ir t.t. Turiu automobili. Siuo metu esu isvykus i uzsieni, bet Lapkricio 25d. griztu. Tel. 861193968
QUOTE(geggle @ 2011 03 22, 13:47)
Sveiki, mano mama iesko namu tvarkytojos darbo Kaune. Siuo metu pastoviai tvarko du namus, bet labai noretu tureti daugiau darbo. Jeigu jums reikia patyrusios ir kruopscios namu tvarkytojos rasykite man i AZ.
Pasitikite pavasari svariais namuciais!
QUOTE(Mivena @ 2011 05 03, 20:47)
Sveikos
Tvarkau namus, butus, biurus
Kaune
Esu sąžininga, kruopšti, punktuali, pareiginga, neturinti žalingų įpročių.
Darbo laikas bei atlygis pagal susitarimą.
Norintys daugiau sužinoti, prašom rašyti el. paštu
mvenyte@gmail.com
QUOTE(zitullee @ 2011 05 18, 09:31)
Labutis, esu tvarkinga, energinga be žalingų įpročių moteris. Tvarkau namus , butus , jai reikalinga mano pagalba prašom kreiptis į až . Turiu patirtį, tvarkau namą kelias dienas per savaitę, kitomis dienomis galiu valyti Jūsų namus. Gyvenu Aleksote, vairuoju automobilį.
QUOTE(kamile23 @ 2011 06 08, 12:25)
Dvi darbščios, atsakingos, išsilavinusios, turinčios rekomendacijas ir patirties merginos (24m.ir 30m.) teikia namų švarinimo paslaugas.
Gal Jūsų namai, pavargę nuo dulkių, savo vietos nerandančių daiktų, ir jau seniai prašosi švaros akcijos? Mūsų pastangomis jie taps jaukia, švaria ir harmoninga aplinka - Jūsų poilsiui po sunkios darbo dienos. Namuose pamerksime gėlių, paliksime kvepiančių žvakių ar smilkalų kvapą .
Teikiame vienkartinį, kasdieninį arba generalinį namų valymą su mūsų arba Jūsų priemonėmis. Klientui pageidaujant, atliekamas ir aplinkos tvarkymas: vejos pjovimas, dekoratyvinių augalų bei gėlynų priežiūra, sodinimas ir laistymas, kraštovaizdžio dizainerės konsultacija.
Paslaugų kaina sutartinė. Atvykstame savo transportu.
Išsamesnė informacija el. paštu kamile.po@gmail.com arba tel. 860017388
QUOTE(agniuxxxx @ 2011 06 30, 23:02)
Sveikos,
Galiu tvarkyti namus, reguliariai kas savaite ar kaip daznai jums reikia ar atvykti ir sutvarkyti kapitaliska tvarka. kaina sutartine, tikrai daug neimsiu. priklauso nuo buto dydzio ka ir kaip reikia padaryti.
Rasykite, lauksiu ir mielai jums padesiu namu ruosoje. esu is kauno. smile.gif
rasykit az ar susisiekite tel: 864651695
esu tvarkinga kruopsti energinga panele. patirties namu tvarkyme turiu, esu tvarkius. liko patenkintos.