nu šiaip nemanau kad daug užsiprašo reikia visų pirma atsižvelgti į keletą faktorių: kokia danga? kiliminė ar medinės grindys? Plytelės? medžiagos kokios ar pačios visą chemiją atsiveža ar šeimininkė pateikia? dar žiūrėt reikia ar legalu- ar su verso liudijimu ar taip vadinama "iš gretimo kiemo"...
Asmeniškai mano nuomonė:
jei atvažiuoja žmogus su savo įranga (dulkių siurbliai, šluostės, šluotos, guminės pirštinės) buitinė chemija šeimininkų (nes neaišku kas kam alergiškas ir kokios medžiagos buvo naudojamos) kainuoja benzinas mašinikei

Ir iš viso namų tvarkytoją kviesčiausi tik tokiu atveju kai man reiktų tvarkytis iš pagrindų: langai nuvalyti, grindys išvaškuotos (ypač kai dabar paprasta į dulkių siurblį plaunamą įpili ir vuslia... spintelės spintos ne tik kad dulkės nuvalytos bet atitinkamai ir nublizginta, Wc, dušo kabina, plytelės vonioje, o kur dar VIRTUUUUVĖĖĖĖ.... manau kad reikia realiai žiūrėti ne tik į plaunamas grindis kiek į bendrą apkrovą.... pas vieną tame 100 gal kaip pasakė 1 spintelė ir testovi... o ką spintų nėra? dušu? WC nesinaudojama? į virtuvę tikriausiai ir užeiti nereikia???

Aš nežinau kiek kas ten moka bet prieš 2m vienas pažystama samdėsi pas vyriškį- pagrindinis jos darbas buvo sutvarkyti namus ir padaryti pietus 5 kart į savaitę mokėjo 300Lt namai tvarkingi nes jo beveik namie nebūna pagrindinis tvarkymas pirmadieniais o šiaip tik palaikymas tvarkos 42m2 butukį tai užtrukdavo apie 2 val kol pietūs gaminosi namus aptvarko, pirmadieniais tenka paplušėt bet netoli jos namų ... ir greitis dar jin juokavo kas už pirmadienį gauna 100 lt o už kitas dienas po 50