QUOTE(Migluzee @ 2011 12 01, 21:48)
As noreciau paprasyt, kad patyrusios namu tvarkytojos ir samdytojos siek tiek placiau pakomentuotu, kas gi vis del to ieina/turi ieiti i tam tikros patalpos tvarkyma konkreciai. Buvo atvykusi tvarkytoja pirma kart, bet apziurejus man nemazai kas uzkliuvo: duso dureles isveistos, o plyteles ne, kriaukle isveista, bet plyteles sonuose ne, matosi aptaskymai visokie, nuo spinteles dulkes nuvalytos, o ant sonu matosi vanduo nubeges, gyvatukas nevalytas, virtuvej puse fasadu nuvalyta, kur auksciau ne, mikrobange, orkaite nevalyta, kriaukle isveista, bet langas aptaskytas priesais paliktas, skrudintuvas nuvalytas, o kombainas apdulkejes stovi, stalo kojos aptaskytos irgi liko. Tvarke ji nuo 8.30 iki 16.30, plotas apie 170 kv.m. bet visai neapkrauta, baldu minimaliai. Pradzioj net susinervinau, manau per tiek laiko galima buvo viska isblizgint nuo iki, po to pradejau ramintis, na gal pirmam kartui ir sunku buvo, gal per daug visko, na nzn. Negaliu apsisprest kaip pasielgt, ar nebesikviest jos daugiau, ar dar kelis kart tegu ateina, sakyt pastabas ar ne, nes moteris pazystama ir rekomenduota.
Aš irgi pritarčiau, kad reiktų tiesiog parodyti jai paliktas vietas, kad kitąkart viską padarytų iki galo. Studentavimo metais man teko dirbti užsienyje kambarine, tai kadangi buvau be patirties šitam reikale, nuoširdžiai nežinojau, kad pvz. valant klozetą, reikia nuvalyti ir visą jo "stovą"

Jei žmogus be patirties, gal tikrai tiesiog reikia atkreipti jo dėmesį į tam tikrus dalykus

O jei su patirtim, tai vis tiek pabandykit pasakyt pastabas. Šiaip Jūsų minėti dalykai tikrai turėtų būti sutvarkomi.