QUOTE(Ragany @ 2012 01 06, 00:02)
nesu nei namu tvarkytoja , nei "prote". Bet skaitant kilo mintys kelios. del kainu, nezinau, kaip galima isvalyt nama per 2 val, jei savo vieno kambario butuka tvarkau 2 valandas ne visai generaliskai. Biski nerealu.
Del buhalteres paprasytos sumos.. hm..Jei ji sugaisus butu 5 minutes su ta pazyma, nera nuo to jum geriau? nes kitaip, juk butu teke eit i sodra, stovet eilej, ieskot, pas ka kreiptis, o tokiose istaigose buna pasiuntinejimu is vieno kabineto i kita... Taigi, kieno laikas siuo atveju taupomas..
Kai prasideda deklaraciju pildymas, as jas irgi pildau, trunku 5 min, kaina budavo 20lt.. Vienas pasake oj, brangiai, tai eik i VMI, tai ten zmoniu daug.. Vistik mokejo man.
O ir kasininkes retai kur begauna ta 1000- 1200...
Pvz. pas mane namas ne visas apstatytas baldais, tai praktiškai reikia kai kur dulkeles pavalyti, virtuve ir vonios kambarį pašveisti, išsiurbti ir išplauti. Aš pati prasisukdavau neskubėdama per 2 val., ne ilgiau. Ir tikrai nemojuodavau skudurėliu, esu pedantė ir tvarkydavau tikrai kruopščiai.
Kai ieškojau tvarkytojos viską nuosekliai surašiau ką reikės tvarkyti. Viena išvis pareiškė, jog ji už vieno kambario tvarkymą ima nuo 40 lt
QUOTE(Blobse @ 2012 01 06, 01:38)
Jeigu dar turi eit paskui valytoją ir rodyt, kad dar ir čia ir čia reikia pavalyt, tai nelabai ji ir minimumo verta. Čia ji dar galėtų patart ir parodyt ką šeimininkams, pakonsultuot dėl valymo priemonių ir pan., jei jau nori uždirbt kaip profesionalė.
Labai pritariu