QUOTE(Fėja* @ 2010 01 21, 17:49)
Mano vaikui už 10 dienų bus 6 mėnesiai. Šiandien lauke pas mus - 10. aprengiau kaip visada-jau rašiau kaip rengiu...na, pakartosiu "bodis ilgom, vilnonės kojines dar vis nešiojam, pėdkelnytės, šliaužtai medvilniniai, megztas šiaužtas, avikailio kombis, šalikas, kiepka...ir į vokelį bet nevilnonis, nekailinis, paprastas toks...ir į vežimą " ir ji balkone išbuvo 2 val 15 minučių... jau kalba, einu nešt namo....tai ką norėjau prieš tai parašyt

niekada neužkloju vaikui veido, nosies burnos.... jis ten prikvėpuotų, pasidarytų šlapia ir tada blogai-galimas dalykas sušaltų. o visa kita, kiek mamos pritūlioja tai jau.... man tai bile tik veidas neuždengtas, kad kvėpuotų grynu oru, ne per šaliką. Žiauriai man vaikai atrodo uždengtais veidukais...
Karta, kai saulutei svieciant, o i lauka isejus pasirode, kad gerokam vejeliui puciant isejom pasivaiksciot. Temp buvo apie -12. Vaikas eme verkti, o ir man paciai zandus iskaudo nuo vejo. Uzdengiau veiduka marliuku ir vaikas uzmigo.
Siaip paprastai niekada nedengiu. Bet i lauka, esant tokiai temp nebeinam (arba maximum iki pardes), nes jokio malonumo is tokio pasivaiksciojimo, o ir nauda abejotina...