Įkraunama...
Įkraunama...

Dzydz Šarūnas

Mano gražuolis žentelis wub.gif wub.gif wub.gif Iš Šarūnčioko šypsenos reilakaujat, a patys visai nesišypsot mirksiukas.gif Tėvų vaikis thumbup.gif
Graži šeimynėlė 4u.gif
Dzydziau, a kokią ten kepurę paskutinėj nuotraukoj užsidėjai? biggrin.gif Tipo mamela-saulala? thumbup.gif
Atsakyti
Dzydz, na ir sauni Jusu seimynele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O, Saruniukas koks fainulka wub.gif Atrodo nemegsta bulviu kosytes unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzydz @ 2005 02 19, 20:41)
"Maaama, baik.... cry.gif  cry.gif  cry.gif "

Tikrai tikrai Saruncikas nemegsta bulvienes

Labai jau grazi jusu seimynele, o Saruncikas man atrodo tetes vaikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 02 19, 21:26)
Dzydziau, a kokią ten kepurę paskutinėj nuotraukoj užsidėjai?  biggrin.gif  Tipo mamela-saulala?  thumbup.gif

Nu va, sakiau tėvui, kad ne tą fotkę dedam, o jis "tą, tą" ir še tau, Mandalina iškart užciohino mano šapką nevedimką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzydz @ 2005 02 19, 22:15)
Nu va, sakiau tėvui, kad ne tą fotkę dedam, o jis "tą, tą" ir še tau, Mandalina iškart užciohino mano šapką nevedimką tongue.gif

tongue.gif su ačkarikais gi esu - viską pastebiu thumbup.gif
Atsakyti
Na ir grazi ta jusu seimynele 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tik labai jau visi rimtuoliai smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(namu ledi @ 2005 02 19, 23:01)
Na ir grazi ta jusu seimynele 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Tik labai jau visi rimtuoliai smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Taaaaip, pas mus šeimyna nešypsuoklių tongue.gif
Atsakyti
g.gif Rimta sheimyna - visom prasmem smile.gif
Atsakyti
grazuoliukas tavo Saruncikas wub.gif wub.gif wub.gif
Ui kokia neskania bulba duoda mama beee.gif
Seimyna tikrai jusu labai grazi ir labai rimta mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi seimynele wub.gif O Saruncikas vis tiek graziausias wub.gif Gaila, kad jau Mandalinos zentas, kitaip butume gal mes ji nugvelbe tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Nu Dzydziau, kad gi ya vaika bulba kankini, pati torto prisirijus, a? Nu nemegsta jaunuolis bulbu schmoll.gif Turbut netikras litovcas tongue.gif

A sauniaja rimtuoliu seimyna fotografuojant reikia kutenti wub.gif
Atsakyti
ai nai nai kokia mamkos plaukuosena... tongue.gif biggrin.gif
Vis tiek Saruniukas grazesnis.. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu ale is kur tas vaikas sypsotis moka? a? g.gif
tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti