Įkraunama...
Įkraunama...

Degtinė ir kitos stiprybės

QUOTE(GUDRĖ @ 2009 07 20, 20:31)
Gal kuri žino kokių užpiltinių su naminuke.Esu girdėjusi,kad prideda ir medaus,kavos, ažuolo žievių,bet kaip tiksliai nežinau g.gif .Norėčiau kokio neblogo gėrimėlio pasigaryti,gal kuri pagelbės?

Pamenu mama kazkada dare su uogom,bet ne su naminuke,o paprasta balta degtine.Tiesiog uzpildavo uogas,melynes,spanguoles,dar kazkokias,ir laikydavo apie 3 menesius.Bet sake ryte po tokio gerimo buna oj kaip gera ph34r.gif
Atsakyti
Is stipresniu labiausiai megstu si -->Southern Comfort likeris thumbup.gif

user posted image

Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Nemėgstu stiprių gėrimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 16, 00:13)
Nemėgstu stiprių gėrimų.  4u.gif

Juk nieks ir nevercia ju vartot.
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2005 08 13, 20:28)
man tai labai patinka KEGLEVICIUS.jis buna persiku,meliuonos skonio.

jo skanus gėrimas, ypač melionų
neatsisakau taurelės "Finlandia" ar "Absolut Vodka"
Atsakyti