Įkraunama...
Įkraunama...

Simpsonai

Man emulė neveikia kažko, daug kartų bandžiau ją tvarkytis, bet jokių gerų naujienų. O šitą FileZilla tai padarė man draugelis, iš pradžių sakiau, kad nereikia, bet db vien siuntimais ir gyvenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, kaip tau ten sekasi? nebandei to vartotojo kurt telekomo puslapy?
Atsakyti
Atsisiunčiau, ale kad nieko aš ten nesusigaudau wacko.gif
Kaip pradėt paiešką blink.gif
Atsakyti
O tai tu suvedei ten tuos duomenis ir susikūrei savo acount'ą? Deja deja ten paieška kažko neveikia, reikia rankiniu būdu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 01, 13:22)
O tai tu suvedei ten tuos duomenis ir susikūrei savo acount'ą? Deja deja ten paieška kažko neveikia, reikia rankiniu būdu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkokia nesąmonė, ieškau simpsonų, o ant dokumentų parašyta įmeskit prašau simpsonus, įmeskit.... keiksmažodžių pilna,,,,kaip Justele tu radai?
Atsakyti
Tu prie hdd1.takas.lt jungeisi? Tada turėtų būt, ieškok prie The Simpsons Movie smile.gif
Atsakyti
man tai atsisiunte zmule, cia tas pats ar ne?
Atsakyti
Kažką atsisiunčiu, taisykles kažkokias, ir jos kažkur dingsta blink.gif
Kur viskas įsirašo? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Justelė @ 2007 08 01, 13:28)
Tu prie hdd1.takas.lt jungeisi? Tada turėtų būt, ieškok prie The Simpsons Movie  smile.gif

Ne,aš prie hdd.takas.lt be jokio vieneto.
Atsakyti
Ten nusistatyt galima, bent jau pas mane tai viskas išsisaugoja ties "My computer" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 01, 13:32)
Ten nusistatyt galima, bent jau pas mane tai viskas išsisaugoja ties "My computer"  smile.gif

O pas mane į c diską fear.gif
Nereik man tos FileZillos, nieko ten nėr, kažkokia betvarkė biggrin.gif
Atsakyti
siunciuosi simsons movie thumbup.gif
Atsakyti
Viskas aišku, jungsiuos per hdd1 g.gif
Palaukit, mes čia ne į temą kalbam, einu sukurti temą Mamos Kompiuteryje apie FileZillą, nes galim gaut bart nuo Ciocios Polios g.gif
Atsakyti
Iš kur? thumbup.gif Aš jau parsisiuntus, apsitvarkau savo urvelį ir varysiu žiūrėt drinks_cheers.gif
Atsakyti