Įkraunama...
Įkraunama...

Simpsonai

Labai patinka thumbup.gif Rytais kaip užsižiūriu, tai po to niekur nespėju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 01 17, 15:52)
Labai patinka  thumbup.gif  Rytais kaip užsižiūriu, tai po to niekur nespėju  doh.gif  biggrin.gif

Man tai šeštadieniais patinka žiūrėt, kaip suprantu tada rodo naujausias serijas ax.gif
Atsakyti
ka vakar rodė? apie vestuves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 01 17, 17:25)
Man tai šeštadieniais patinka žiūrėt, kaip suprantu tada rodo naujausias serijas  ax.gif

O man tos šeštadieninės - schmoll.gif Mintys kūrėjų tikriausiai pasibaigę, tai naujose serijose vienos nesąmonės unsure.gif Užteko ištrauką pamatyt, kaip Houmeris milžinas buvo dry.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gal žinot atsakymą į tokį klausimą`: ką 22 serijoje įsigijo Simpsonai: kamuolį, baseiną ar mašiną?

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Mymy @ 2009 01 29, 15:43)
Sveikutės,

gal žinot atsakymą į tokį klausimą`: ką 22 serijoje įsigijo Simpsonai: kamuolį, baseiną ar mašiną?

AČIŪ

Manyciau,kad baseina,nes vakar rode kaip jie isigijo baseina lotuliukas.gif bet nezinau ar vakar buvo 22serija g.gif
Atsakyti
nera jam prilygstamo multiko
Atsakyti
Geriausias visu laiku filmukas, vienareiksmiskai... smile.gif tiek maziem (ne per maziem) tiek dideliem...
Atsakyti
sveikutes, gal zinote ats. i kl.:

Ką šeštos „Simpsonų“ dalies penktoje serijoje bando išsiaiškinti Bartas ir Liza?*

Kaip kepamas obuolių pyragas ?
Ar miesto meras teisėtai laimėjo rinkimus?

ziurejau shiandien ir ne ta rode. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2009 02 04, 17:04)
sveikutes, gal zinote ats. i kl.:

Ką šeštos „Simpsonų“ dalies penktoje serijoje bando išsiaiškinti Bartas ir Liza?*

Kaip kepamas obuolių pyragas ?
Ar miesto meras teisėtai laimėjo rinkimus?

ziurejau shiandien ir ne ta rode. schmoll.gif

gal galima būtų paklausti iš kur tokie klausimai kyla? bigsmile.gif tiesiog l.smalsu ax.gif
Atsakyti
Siaip visada rytais paziuriu, man patinka ax.gif Tik,kad vaikiskas filmukas butu tikrai nepasakyciau o tos serijos kur rode (apie velines) ti is vis kraupios, tikrai ne vaikams ziuret blink.gif
Atsakyti
man ir labai patinka.kai liūdnas labai greitai pralinksmina
Atsakyti