Įkraunama...
Įkraunama...

Žiogo atėjimas:)

Nors po gimdymo jau praėjo 10 mėnesių ir artėja naujas gimdymas, viskas dar šviežia ir gražiai sudėta i vieną prisiminimų kertelę širdyje. Tad atėjo metas atverti tą kertelę ir Jums wub.gif
Be proto trokštamas ir laukiamas leliukas pagaliau nusileido po mano širdele ir pranešė apie save dviem raudonom juostelėm neštumo teste ,džiaugsmui nebuvo ribu... yahoo.gif
Kadangi labai troškau kuo greičiau pamatyti savo mažiuką ir įsitikinti, kad viskas gerai, 11-tą savaitę nulekiau i Antakalnio klinikas, kur išsiprašiau echo. Man padarė vagin echo, patvirtino, kad viskas gerai ir užtikrino, kad pilvinuke gyvena BERNIUKAS. Gydytoja, net kita gydytoja pasikvietė pažiūrėt, kaip gerai matos vaikiuko lytis tokiame nedideliame neštumo laike. Aišku gavau ir nuotraukyte wub.gif , lėkiau i kiemą ant sparnų, ten manes laukė vyras ir pirmasis sūnelis. Dar ilgai visi pakaitom nešiojomės mažojo nuotraukytę ir gėrėjomės.
Nėštumas ne ėjo,o bėgo,viskas buvo puiku, tik nuo kokios 33-ios savaitės labai pradėjo kamuoti paruošiamieji sarėmiai (per pirmą neštumą,jų išvis nejutau),tada kilo mintis, kad galbūt mažiukas gali gimti ir anksčiau, tačiau vijau tas mintis šalin....
Naktis praėjo beveik be miego, nes visą laik kamavo paruošiamieji, kelis kart jau norėjau žadint vyrą ir sakyt, kad jau prasideda, ale sulig tuo noru sarėmiai praeidavo... ir taip iki ryto... ryte turėjom važiuot pas gydytoją, su kuria tarėmės gimdyt. Kaip tik suėjo 39 savaitės, planavau, kad po apžiūros gryšim ir važiuosim su sūneliu į parką. Tačiau, gydytoja apžiūrėjusi,pasakė, kad galiu rinktis: ar važiuoti namo ir iki vakaro vis tiek sugryšiu, ar pasilikti ir laukti eilės gimdykloje. Tada net nekreipiau demesio i šiuos žodzius,kokios dar eiles gimdykloje irnesakyk.gif Aš buvau nusiteikus važiuot namo, bet aišku, visos žinot,kokie tie mūsų vyrai bailiukai. Iškart nusprendė palikti mane ligoninej, mat maža ką... doh.gif Niu,gerai lieku... visa laimė, kad jau kurį laiką gimdymui suruoštą krepšį vežiojomės mašinoj. Atsisveikinau su savo vyrukais, šįsyk turėjau gimdyt viena, nes neturėjome kur palikti sūnelio, bet labai neliūdėjau, nes žinojau, kad dabar mano geriausias draugas ir padėjėjas bus telefonas.
Sutvarkė visus popierius, aprengė mane gimdymo rūbais ir nuvedė i palatą(netoli gimdyklų) laukti, kada atsilaisvins nors viena gimdykla. Pasirodo, be manęs , tokių laukiančių buvo dar 7 blink.gif . Tada apsidžiaugiau, kad gimdymui tarėmės su konkrečia gydytoja, nors buvau tikra, kad neliksiu gimdyt koridoriuj, manim bus pasirūpinta. Taigi atsipalaidavau, telefoną į rankas ir šneku su savo namie paliktais vyrukais, bendrauju SMSais su draugem. Laimė truko neilgai, sarėmiai gan greitai stiprėja ir tarpai tarp jų trumpėja, ateina gydytoja,apžiūri mane ir sako, kad atsidarinėja gerai, bet kaip ir pirmą kart vandenis man teks nuleist, nes jie tikrai nenubegs. Nuleidžia vandenis, tada gydytoja sako, kad iki 5 val.tikrai pagimdysiu, aš žvilgt į laikrodį blink.gif ogi dar tik 12 doh.gif ,nieko nebus,po bemiegės nakties ir su neblogais sąrėmiais neištversiu, sakau noriu epidūro. Ale jo negali suleist čia, vis tiek teks laukt gimdyklos, doh.gif niu, ka, laukiu su savo draugu telefonu. Vyras migdo vaiką, tad netrukdau, skambinu draugėms,tos pakraupusios, kad aš ne gimdykloj,o kažkokioj palatoj kiurksau, man nuo to tik juokas ima, sakau baikit,nieko baisaus ir koridoriuj pagimdysiu didis.gif hihihi.gif
Pirmą valandą vel ateina gydytoja ir pasako, kad gimdykla laisva, ją tuoj iškvarcuos ir aš ten keliausiu. Valio,turėsim ramų kampelį.
Gimdykloj iškart užsiprašau epidūro, jį suleidus, vel pasijauciu žmogumi thumbup.gif guliu, apžiūrinėju gimdyklą, oho kokia, ant sienu paveikslai, kampe stovi trikampe vonia,prieš akis laikrodis,kuris rodo be 15 min 14 val . Imu i rankas draugą telefoną skambinu vyrui, draugėms, raportuoju situaciją ir ilsiuos. Stebiu monitoriu, prie kurio mes su mažiuku prijungti wub.gif nelabai ką suprantu, bet smagu jį stebėt ir ilsėtis... deja, poilsis truko neilgai, jau po 5 minučių jauciu vėl mane "riečia", kaip tik užeina manoji gydytoja,klausia kaip laikaus,sakau neblogai, tik epidūras kažkodėl jau baigėsi. Ta sako,niu pažiūrėkim ka mes cia turim. Įeina akušerė ir gydytoja atsisukus į ją, sako,nu ką,gimdom. unsure.gif Ir abi ruošiasi, aš griebiu draugą telefoną į rankas ir skambinu vyrui, gydytoja juokauja, kad padėčiau tą telefoną, nes jau neber kada skambinėt... Kaip aš padėsiu,jei reik informuot vyrą, kad jau gimdom... viskas ok,vyras informuotas,galim gimdyt karsta.gif Gydytoja sako akušerei,kad per 15 minučių turėčiau pagimdyt,akušerė purto galvą ir sako,kad per 10 blink.gif . Niu, ką, laukiam sąrėmių ir stumiam... dar kartelį, dar, tada laukiam, nes galvyte jau vainikuota, aš nelabai suprantu ar jau artėja sarėmis unsure.gif ir akušerė man pati pasako kada... stumiam... viskas, jau mažiukas stebukliukas pas mus... verkia... aš kartu... vis tik gime per 6 min wub.gif dabar gydytoja kiša man draugą telefoną, sako,va dabar skambink... paskambinu ir negaliu žodžio ištarti,pralemenu: klausyk ir nukreipiu telefoną į mūsų skardžiabalsį sūnelį... Tada girdžiu virpanti balsą: mes greit būsim...
Viskas,stebuklas įvyko, aš jį glaudžiu prie savęs ir jau pusvalandį abu gulime tyloje,palaimingoje ramybėje, mėgaujamės vienas kitu..., atsiveria durys ir prie mūsų prisijungia dar du mūsų vyrukai wub.gif Po kurio laiko visi keturi keliaujam i palatą,kur toliau mėgaujamės ta užplūdusia palaima ir pilnatve...
Ir iki išol dar mėgaujamės ir jaučiu mėgausimės iki gyvenimo pabaigos... wub.gif
Atsakyti
Kaip paprastai ir graziai aprasei ziogo atejima wub.gif pabaigoje vos neapsiverkiau blush2.gif Prisiminiau, kaip kartu laukem musu leliuku bigsmile.gif Nors praejo jau 9 menesiai, bet tuometiniai jausmai dar tokie ryskus ax.gif
Atsakyti
Visai smagi istorija, aukite sveiki 4u.gif tai svarbiausia jusu gausiai seimynai smile.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif vos neapsiverkiau doh.gif taip ir stovi tas gimdyklos vaizdas prieš akis, tas nepakartojamas jaudulys wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif Pabaigoje net ašaros susikaupė wub.gif
Atsakyti
oi kaip grazu wub.gif , o gale siurpuliukai pradejo begioti, visas kunas pasisiause pagaugais ir ciut asara neisriedejo wub.gif labai saunu, dziaugiuos uz jusu seima thumbup.gif sekmes ir lengvo tau treciojo leliuko gimdymo wub.gif
Atsakyti
Labai labai grazu wub.gif Net asara isspaudziau cray.gif
Atsakyti
Labai grazi ir silta istorija wub.gif wub.gif wub.gif Aukite sveikuciai ir diduciai 4u.gif
Atsakyti
ai,ai kaip grazu wub.gif tik labai gaila kad vyrelio nebuvo unsure.gif net kazkaip pagalvojau kad galeciau leliu jusu paziuret kad kartu pabutumet biggrin.gif sekmes jums,svarbiausia sveikatytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, tokia lengva grazi gimdymo istorija wub.gif I pabaiga ir as susigraudenau wub.gif
Tokia istorija reiktu duot paskaityt bijancioms gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif
Lengvai skaitosi ir galima gerai įsijausti rolleyes.gif .
Istorijos finale net apsiverkiau cray.gif
Atsakyti
Nuostabu wub.gif
Atsakyti