QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 14:54)

objektyvas brangesnis nei fotikas

. O kur jūs perkat? Rimtai galvoju keisti objektyvą

. Va kai vyras nupirko mano norėtą Canon, tik tada sužinojau, kad gerokai permokėjo

. Būčiau jam pasufleravusi, kad galėjo pigiau nupirkt
Na, čia visai normalu, kad objektyvas kainuoja daugiau, nei fotoaparatas. Juk vaizdo kokybę iš esmės apsprendžia objektyvas, o ne fotoaparatas.
QUOTE(sillwio @ 2007 07 06, 19:56)
Sigma 70-300 APO DG Macro. Pradžioj džiaugiausi ir jis mane tenkino. Vėliau man pradėjo trūkti šviesos ir ryškumo. Prie 300 milimetrų fotografuoti be štatyvo galima drąsiai tik saulėtą dieną. Macro funkcija naudojausi keletą kartų (nes ji nėra tikra makro). Pradžiai buvo neblogas objektyvas, bet dabar suprantu, kad geriau būčiau iš karto įsigijęs rimtesnį. Skirtumą pajutau, kai dar turėjau abu (sigma 70-300 ir nikkor 70-300). Turiu pasakyti, kad už savo kainą sigma (butent APO versija) atiduoda viską, už ką sumokėta ir netgi lenkia nikkor analogus (G ir ED versijas).
Hmm, aš čia kažko nesuprantu. Juk visi Nikkor 70-300 yra lygiai tokio pat šviesumo kaip ir tavo minėtas Sigma...
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 15:11)
tai va, kad fotikai muitinej strige... sake kad 35, kad tikrai geresnis uz 400, tikrai ne 350. Net paciai smalsu.. ja jie si karta parveze
Kažko tau pribūrė. Canon 35D neegzistuoja.