Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Mano pupa irgi nakti keldavosi n-kartu ir n-kartu valgydavo mano pieneli. doh.gif Bet viena diena nusprendziau: gana biggrin.gif Dabar nakti neduodu nieko. Aisku, prabunda ir verkia, bet tik pieno gauna anksti ryte, kai noriu dar paguleti ax.gif Nezinau, kaip bus toliau, bet dabar be dideliu isteriju thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,pas mane ta pati problema naktinis pieno gerimas,o ka daryt negaliu as jos virgdit ir neduoti to pieno tiesiog vaiko gaila atsigeria ant kito sono ir miega sau ramiai tada,manau kad ateis laikas ir nebesikels,bandziau duoti vandens,sulciu vistiek verkdavo ir prasydavo pieno tai dabar laukiu kada pati nebenores
Atsakyti
maniskis jau metinukas. nusibodo kilotis nakti kas 3-4 valandos ir maitinti, nutariau atpratinti... ir jau kokios 3 savaites, kai beveik nemiegu naktimis - papuko nebeduodu iki 6.30 ryto grieztai. tai vaikas prabunda kokius 10 kartu per nakti. stojasi, zirzia, kartais ir isiverkia. vandeni gerti is buteliuko dazniausiai atsisako. tai taip ir prasupu puse nakties loveleje.. laukiu nesulaukiu, kada tie kosmarai baigsis. tik pastebejau, jog jei nuraminti nakti prieina vyras, tai baisiausiai pyksta, verkia ne savu balsu. man nuraminti sekasi kur kas geriau, tai man ir tenka kilotis...
Atsakyti
Sveikos!

Mano sunus nevalgo pieno nuo pusantru metuku. Rugseji susirgo: temperatura, sloga, tai jam ir nesinorejo. Kai temperatura nukrito, pienuko gerti grieztai atsisake, uztat pradejo zirzti labai daznai. Verkia, as atnesu peinuko, o jis ne ir viskas! galiausiai pabusdavo alkanas kokia 3 val. nakties, tada duodavau batono gabaleli ar surelio. po 2-3 valandu uzmigdavo trumpam vel. Na vienu zodziu as beveik nemegojau, vaiksciojau kaip seselis smile.gif . bet po 2 savaiciu, kai jis galutinai pasveiko, o as galvojau, kad tuoj numirsiu is nuovargio, jis uzmigo vakare ir pabudo tik ryte thumbup.gif Dabar visai nebegeria pieno (nei diena nei nakti), bet anksti ryte, jei mazai pavalge vakarienei, (apie 5-6 val.) pageria sulciu ir miega toliau. Tad visada turiu salia pasiruosus svaru buteliuka ir sulciu buteliuka. kai papraso sulciu, atidarau sultis, ipylu i buteliuka ir duodu. Taip lengviau, nes niekur vaikscioti nereikia.

taigi, dabar tik liko atpratinti nuo sulciu gerimo nakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 11 18, 15:13)
Mano pupa irgi nakti keldavosi n-kartu ir n-kartu valgydavo mano pieneli.  doh.gif  Bet viena diena nusprendziau: gana  biggrin.gif  Dabar nakti neduodu nieko. Aisku, prabunda ir verkia, bet tik pieno gauna anksti ryte, kai noriu dar paguleti  ax.gif  Nezinau, kaip bus toliau, bet dabar be dideliu isteriju  thumbup.gif

Oi kaip ir as noreciau taip lengvai ja nuo papuko atpratint. Bet galvoju dar per ziema pamaitinsiu, gal kokiu liguisvengsim.

QUOTE(junga @ 2007 11 22, 02:33)
maniskis jau metinukas. nusibodo kilotis nakti kas 3-4 valandos ir maitinti, nutariau atpratinti... ir jau kokios 3 savaites, kai beveik nemiegu naktimis - papuko nebeduodu iki 6.30 ryto  grieztai.  tai vaikas prabunda kokius 10 kartu per nakti. stojasi, zirzia, kartais ir isiverkia. vandeni gerti is buteliuko dazniausiai atsisako. tai taip ir prasupu puse nakties loveleje.. laukiu nesulaukiu, kada tie kosmarai baigsis. tik pastebejau, jog jei nuraminti nakti prieina vyras, tai baisiausiai pyksta, verkia ne savu balsu. man nuraminti sekasi kur kas geriau, tai man ir tenka kilotis...

Kaip sunku, stiprybes. As saviskei nieko negaliu isiulyte buteliukastumia salin,saukia mam ir baigta, stojas rekia. Tai dar irpriimam i savo lova, tai jipasivalgo kada nori ir kiek nori. Nors as tai manau,kad cia labiau iprotis ir ne pienuko,o to papulio jai reik.
Atsakyti
galiu pasakyti kad mamos kurios pacios maitina ir turi pakankamai pieno negalima taip staigiai nutraukti naktiniu maitinimu,mano pazystama taip isigijo mastopatija ir dar daugiau vargo buvo su krutynes gydimu.ir vaikui negerai,isivaizduokit kad is jusu atima pvz-rytini kavos gerima blink.gif kantrybes mamos soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 23 lapkričio 2007 - 20:59
Taigi ir as pasiryzau. Labiau tai noreciau,kad jau diena nebeprasinetu. Bet turbut jai visai nenutrauksiu tai ir tai nepraeis.Nu, bet ziuresiu.
Atsakyti
Mano mergina iki dviejų metų gaudavo mano pienuko, tai nubusdavo naktį smile.gif . Bet dabar kokia savaitė atsibunda naktį ir rėkia niamni doh.gif . Ir einam į virtuvę ieškot kokio sausainiuko ar baronkos. Vakarais visada pavalgo vakarienę. Net nežinau ką daryt g.gif .
Atsakyti
Gal baronką padėti prie lovos?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2007 12 05, 14:26)
Gal baronką padėti prie lovos??  lotuliukas.gif

As taip ir darydavau biggrin.gif Kad nevaikscioti naktim. Padedu maisiuka baronkiu ar sausainiuku, ar batono ir jei pabusta alkanas, duodu pakramtyt biggrin.gif Bet jau seniai to nebereikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pasisakysiu ir aš, mano vyresnioji mergina naktimis keldavosi iki 1,8 mėn., tiek laiko kiek aš ją maitinau MP, kai nutraukiau pradėjo išmiegot visą naktį, o taip buvo košmaras, su mažąja buvo tas pats, jai 1,3 mėn., tai jau 2 savaites krūties nebegauna, nes nemiegodavau nei aš nei ji normaliai, o kai nutraukiau verkė 2 naktis, 1 labiau, antrą mažiau, dabar kartais suverkia per miegus, bet miega thumbup.gif išmiega ik 9 ryto, tada jau kertam košę greitai. Dabar pieno dieną dar šiek tiek nutraukiu ir jį gauna iš puodelio, visai nutraukti MP davimo dar nenoriu, gaila. O naktį, kai pirmą verkė, gavo vandens iš butelio, bet nelabai norėjo, o dabar nustumia ir visai negeria jo. Reikia kantrybės, užsispyrimo ir turėti tikslą kodėl tai darote, pvz. aš nutraukiau tą naktinį maitinimą dėl dantukų... buvo tikslas, ypač, kai pamatai, kad genda.
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2007 12 14, 22:21)
Sveikos,
pasisakysiu ir aš, mano vyresnioji mergina naktimis keldavosi iki 1,8 mėn., tiek laiko kiek aš ją maitinau MP, kai nutraukiau pradėjo išmiegot visą naktį, o taip buvo košmaras, su mažąja buvo tas pats, jai 1,3 mėn., tai jau 2 savaites krūties nebegauna, nes nemiegodavau nei aš nei ji normaliai, o kai nutraukiau verkė 2 naktis, 1 labiau, antrą mažiau, dabar kartais suverkia per miegus, bet miega  thumbup.gif  išmiega ik 9  ryto, tada jau kertam košę greitai. Dabar pieno dieną dar šiek tiek nutraukiu ir jį gauna iš puodelio, visai nutraukti MP davimo dar nenoriu, gaila. O naktį, kai pirmą verkė, gavo vandens iš butelio, bet nelabai norėjo, o dabar nustumia ir visai negeria jo.  Reikia kantrybės, užsispyrimo ir turėti tikslą kodėl tai darote, pvz. aš nutraukiau tą naktinį maitinimą dėl dantukų... buvo tikslas, ypač, kai pamatai, kad genda.

O tai nuo naktinio valgymo dantukai genda? g.gif
Atsakyti