QUOTE(Paukšte @ 2008 02 15, 01:04)
Ojojoj, aktuali temelė
Mums dabar 4 mėnesiai. Nuo 1,5 mėn buvo pradėjęs naktimis nebevalgyti, bet nuo 3 mėnesių vėl padėjo. Valgydavo 2 kartus. Paskutinę savaitę išviso kažkas užėjo
Pradėjo valgyt kas 2-3 valandas
Nakčiai apie 23-24h duodu košytės, mišinuko (nors šiaip geria MP, tik iš buteliuko), bet po 4 val vis tiek atsibunda (apie 4-5 ryto). O po to jau kas 2 valandas. Paskutines dienas pradėjo pabudinėti ir verkti vos ne kas valandą
Bet valgyt nenori. Gal dantys jam čia ar koks velnias. O miego oi kaip trūksta. Bandžiau duot arbatytės, tai pageria truputį ir vėl rėkia. Arba žiūri, tipo, mama ką čia duodi 
Šią naktį 24h pavalgė košės su mišiniu, o atsibudo 1, po to 2h, po to 3h, po to 5 (tada pavalgė), po to 7 ir viskas. Jau žiūriu juokiasi, mane kalbina
Pradėjom gerti raminančias mikstūrėles, bet jos kažkaip priešingai suveikė
Tikiuos greit susitvarkys...

Mums dabar 4 mėnesiai. Nuo 1,5 mėn buvo pradėjęs naktimis nebevalgyti, bet nuo 3 mėnesių vėl padėjo. Valgydavo 2 kartus. Paskutinę savaitę išviso kažkas užėjo

Šią naktį 24h pavalgė košės su mišiniu, o atsibudo 1, po to 2h, po to 3h, po to 5 (tada pavalgė), po to 7 ir viskas. Jau žiūriu juokiasi, mane kalbina

Pradėjom gerti raminančias mikstūrėles, bet jos kažkaip priešingai suveikė

Tikiuos greit susitvarkys...
gali but,kad jam ta mikstura netinka,uztat ir keliasi daznai..esu girdejus,kad jeigu vaikuciui netinka,tai veikia priesingai..pabandyk neduoti..tas pats ir su arbatom,jeigu vaikiukui netinka,tai vaikelis pasidaro irzlus,daznai keliasi..