QUOTE(jur @ 2008 03 06, 12:37)
Musu mazyle jau nuo triju men. nebesikelia nakti valgyti. Jei sociai vakare pavalgo tai kam nakti valgyti iki ryto ir ismiega. Nemanau, kad tas naktinis maitinimas labai sveika, kai vaikas jau didesnis, reikia prie normalaus rezimo pratinti ir nesikels, negi jau 6 val. nakti neismiegos nepavalges netikiu(pvz. nuo 24val. iki 6 ryto)?
O as su tavimi ponia nesutinku su tavo paistalais, kiekviena turim savo tiesas, ir savo vaikus ir jie skirtingi . Vaikas keliasi netik noredamas pavalgyti yra simtai problemu, gal jam salta, o gal pampersas keisti reikia. VIENU ZODZIU NNUSIKalbek
QUOTE(TJolke @ 2008 03 14, 14:20)
pasakysiu savanaudiskai - net geriau pasijutau perskaiciusi sita tema... Gal del to, kad radau bendraminciu, nesijauciu tokia viena ir bevilstiska. Mano leliukas irgi keliasi sekmingai toliau naktimis, nors mums netoli 7 men. Nuo 2 iki 12 ar pan kartu. Atrodo ir naktys nesiskiria, nieko kazko neatsitiko, bet kiekviena naktis - loterija. Tikrai yra mamu, kurios mano, kad '' ai, ziopla, nesusitvarko'', arba sypsosi sau mintyse ir galvoja ''pati kalta, nemoki, nezinai ir turi''.
Paziurekite, kaip viskas skirtingai. Vienai padejo vienas dalykas, kitai - kitas... Tikrai yra tokiu, kurios rupestingai viska bande apsisarvojusios kantrybe - ir nieko... Kiti budai pavyzdziui man nera priimtini.
Bandysiu kaip imanoma naturaliai atpratinti. Mazeja pienuko - maziau suvalgo, reciau atsikelia del valgymo. Dar kosytes vakarais pradejom. Kartais uztenka - tik truputi pasupti, vel uzmiega.
Dar dantu neturime, tad daug kas laukia priesakyje...
QUOTE(Nolla @ 2008 03 14, 16:22)
Mano maziui 5 men budinejasi ir jis nakti. Pasiseka man, jei tik pora kartu pribunda, o siaip 4-5 kartus. Dabar padaznejo, nes dantukai dygsta. Su vyresne dukra irgi taip pat buvo. Vis laukiau kada baigsiu maitinti, kad pagaliau galeciau ramiai naktimis miegoti. Bet ne velnio

Triju metu merga, o vistiek beveik kiekviena nakti budinasi, saukia, kad pas ja ateitume

Kadangi as rupinuosi mazuoju, tai dabar vyras turi keltis ir eiti pas ja.... Zodziu turime abu po savo kudiki
Mano mazajai metai ir menuo dar ir dabar keliasi naktims ir valgo mano piena ir kas cia tokio , o be to ji apsiramina, nes dabar sloguoja kosti, jai nereikia soskes, nes ji jos nuo gimimo neima i burna.
ATEIS LAIKAS KAI VISKAS BAIGSIS O PO TO SAKYSIM KAIP BUVO GERA MAZA VAIKA GLAUSTI PRIE SAVES