Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Na, maniske kelesi naktimis beveik iki pat dvieju metuku. Ko tik nebuvau isbandziusi, kaip cia kai kurios buvo minejusios vandenuka, truputi saldinta arbatyte. Bet tik pajusdavo, kad tai ne pienukas, prasidedavo toks riksmas, kad namai skleisdavosi. Tokia naktis budavo kazkoks kosmaras, nes tada keldavosi kas 15min, o diena budavo baisi niurzga. O nemazesne niurzga budavau ir as blink.gif . Tad musu gydytoja patare, kol kelsis tol ir duokit! O atprato savaime, kai apsirgo NORA virusu. Tada labai veme ir burna nieko nenorejo imti. Tai po savaites ligos susiformavo yprotis nakti nebesikelti cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 04 birželio 2008 - 11:50
Mano abu dar valgo naktimis MP. O pradėti atpratinimą su vandenuku nesiryžtu - bijau, kad vienas kitą išbudins ir bus linksma... Gal po mėnesio kito patys pradės nebenorėti. g.gif
Atsakyti
Maniškis jau tris naktis išmiegojo nuo 21 iki 6 val ryto nevalgęs thumbup.gif Aišku, reikia keltis užkloti ar perversti ant kito šoniuko, bet ir nesitikiu, kad su mažu vaiku kitaip bus ax.gif

Šiaip aš buvau už tai, kad, jei vaikas prašo naktį valgyti, tai ir reikia jam duoti. Tai ir valgė maniškis naktį kas dvi valandas visus aštuonis mėnesius. Bet prireikė man vienai nakčiai jį palikti su bobute, tai prieš dvi savaites pradėjau pratinti gerti iš buteliuko mišinuką. Tai mano karalaitis geriau pasirinko būti visą naktį nevalgęs nei gerti iš buteliuko doh.gif Būdavo visko - kartais atsigerdavo vandenuko ir vėl užmigdavo, o kartais pusvalandį stovėdavo kaip žvakė lovytėje ir žliumdavo... Tos dvi savaitės buvo košmaras - visa šeima neišsimiegojusi vaikščiojo. Bet į antros savaitės pabaigą vis ilgiau ir ilgiau ramiai išmogodavo.

Taigi, kantrybės mamytės mirksiukas.gif Aš vis paskaitydavau šią temą, tai ji man būdavo ir paguoda, kad ne man vienai taip, ir ryžto suteikdavo, kad pagaliau miegosim ramiai 4u.gif
Atsakyti
Va mums ir jau 8 men, bet musu meskiukas ir keliasi 3 kartus valgyt... Viena diena nusprendziau , kad laikas jau pradet atpratint...na ir gavosi juokinga situacija...pirmus du kartus pasitenkino arbatele ar siaip apklojimu, bet va pries ryta atsibudes pradejo zysti, o mano krutines abi plysta nuo pieno...ir ka jus manot...paluzo mamyte o ne vaikas...pagailo savo kudikelio ir daviau MP... stai taip ir toliau keliames nakti valgyt, bet pagalvoju, kad daba kai dygsta dantukai vaikui kaip tik geriau, padeda pamasazuoti dantenas ir siaip apsiramina (bent jau skandalu nakti nedaro). Na ir nutariau, kad dar pavargsiu iki 10 menesiuku, o poto jau ziuresim kaip bus...
Atsakyti
Maniske keliasi nuo 3 iki 6 kartu per nakti doh.gif , ir tik vienas is ju valgymui, o kiti siaip sau, ar ciulptuka paduoti, ar, kad ant kito sono apverstu. Ir nezinau, kaip ja nuo to "nereikalingo prabudimo" atpratinti blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, prisijungiu ir as..Mano suneliui 5 men. iki 3 men. nesikeldavo nakti visai, nuo 3 menesiu iki dabar keliasi naktim kazkas 5 kartus, soskes neikisi, verkslena, kol negauna papuko...nebezinau jau ka daryti, nes keliuosi kas 2 val... g.gif
Atsakyti
Neatpratinsi, vaikas pats turi persilauzti. Maniskis pats pradejo atsisakyti naktiniu maitinimu.
Atsakyti
Mums dar tik trys menesiai, bet nuo gimimo nakti keliames tik 1 karta...
vakare 20 val. sociai pavalgo ir miega.
Atsakyti
... na maniske savaite jau kaip pradejo vel naktimis valgyt
ir taip valgo kaip niekad...siaip budavo 3 val 120ml suvalgo ir iki ryto...o dabar 1val 220ml blink.gif ir apie 6val 220ml blink.gif bet nieko nedarysiu ...reiskia reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
mums 1.5 m ir be pienuko nakti niekaip....
Atsakyti
o mes kaip kada, buvo keltas diena is eiles, kad ismiegodavo visa nakti, o dabar vel pabunda MP keliom minutem patraukia ir toliau miega biggrin.gif
Atsakyti
Čia patarimai keli smile.gif
http://www.supermama...;#entry21648132
ką manot?
Atsakyti