Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

labutis. mano mazyte irgi labai isbere. veiduka,kakliuka ir ausytes,smulkiais spuogeliais verysad.gif maitinu tik savo pienu ir pati nevalgau nei vaisiu nei riesutu....nesuprantu nuo ko isbere verysad.gif gal ka patarsit?kas diena veiduka valau su ramunelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzlė @ 2008 05 13, 10:35)
labutis. mano mazyte irgi labai isbere. veiduka,kakliuka ir ausytes,smulkiais spuogeliais verysad.gif maitinu tik savo pienu ir pati nevalgau nei vaisiu nei riesutu....nesuprantu nuo ko isbere verysad.gif gal ka patarsit?kas diena veiduka valau su ramunelem g.gif

Vienas variantų - apie mėnesio laiko vaikiukams būna hormoninis bėrimas. Jis turėtų greitai praeiti. Tiesiog prisitaiko prie aplinkos. Juk su pieneliu, kiek žinau, patenka ir mamos hormonų (pataisykit, kas geriau išmano šį dalyką).
Kitas variantas - gal gulėjo ant patalynės/paviršiaus, kuris buvo skalbtas "aštresnėmis" skalbimo priemonėmis. Mano mažiui taip buvo, kai pas mamą lankydavomės. Ji skalbia paprastu Tide, o aš - alergiškiems skirtais skalbikliais.
Dar vienas variantas - padauginot baltymų. Bet kokių: pieno, mėsos. Tiesiog sumažinkit baltymų kiekį maiste ir žiūrėkit, ar yra skirtumas.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikos, nz ar mano mazytei alergija. bet nuo spalio men jau 10 kart sloga, is pradziu bega o poto uzsikemsa..pavargau jau nuo vibrocil, olynth, actifedu...daznai su sloga eina kosulys, toks kai atsikoset negali, buvo pora kart laringitas.. bet 3 kart per sloga isbere kojas ir rankas..nz ar cia sutapimas ar ne nes valge kiausini tuo metu taip, idomu ar po kiausinio valgymo gali isbert po 2d?

Buvom pas LOR, visiska gryba nors ale toks zymus vilniue daktaras, be tyrimu prirase tableciu kur suagusieji naudoja ir i nosi ximelin..sakau aciu ne..tada apsilankeme BAK pas alergologe, padare mums mix tyrima alergenams, laukiu atsako...kol laukiu vel prasidejo sloga, isbere kojas, koso... nu nz isprotesiu, kaip gaila vaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzlė @ 2008 05 13, 11:35)

labutis. na nezinau bijau ka ir patart, bet as tavo vietoj neplauciau veiduko su ramunelem. stenkis nenaudoti produktu kuriuose yra daug baltymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisvika: 13 gegužės 2008 - 23:06
pataline tai ir savo ir mazytes plaunu su "bobas" g.gif snd eisim pas gydytoja del viso pikto blush2.gif bet aciu uz pasiulymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2008 05 13, 21:04)
sveikos, nz ar mano mazytei alergija. bet nuo spalio men jau 10 kart sloga, is pradziu bega o poto uzsikemsa..pavargau jau nuo vibrocil, olynth, actifedu...daznai su sloga eina kosulys, toks kai atsikoset negali, buvo pora kart laringitas.. bet 3 kart per sloga isbere kojas ir rankas..nz ar cia sutapimas ar ne nes valge kiausini tuo metu taip, idomu ar po kiausinio valgymo gali isbert po 2d?

Buvom pas LOR, visiska gryba nors ale toks zymus vilniue daktaras, be tyrimu prirase tableciu kur suagusieji naudoja ir i nosi ximelin..sakau aciu ne..tada apsilankeme BAK pas alergologe, padare mums mix tyrima alergenams, laukiu atsako...kol laukiu vel prasidejo sloga, isbere kojas, koso... nu nz isprotesiu, kaip gaila vaiko verysad.gif

Šiaip, alerginė reakcija gali būti ir lėtojo tipo (pasireiškia po kelių dienų).
Kadangi su alergijom pakankamai "prisidraugavę", iš savo patirties galiu patarti pavartoti gerųjų bakteriju (linex, bifolac, etc. - tik paprastas, ne tas "vaikiškas" su skoniais).
Dar būtų gerai pavartoti homeopatinių Calcium Carbonicum (šitus dažniausiai skiria mažiams esant alergijai). Iš patirties sakau - geriausia kreiptis į patikimą homeopatą. Nes kas iš to, kad alergologas suras, kam alergiškas vaikas... Čia tik pasekmės. O organizmui reikia padėti "susireguliuoti", kad jis nereaguotų į viską priešiškai (t.y. nesidarytų alergija).
O nosytei, įtariu, paprastas purškiamas jūros vanduo nepadeda... g.gif Bandykit tuo dažniau plaut... Savo pakankamai dičkiui (8 metų) pradėjau nosį plauti paprasta pompyte (klizmute), tai rezultatas - nebėra sinusito, kuris visada būdavo pavasarį po šienligės.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 05 11, 21:30)
Hmm.. Tikrai aprašytos tik ašarojančios akys?
Šiaip, iš plačiausiai bent LT naudojami Heel produktai. Iš jų spec. akims yra vienintelis Oculoheel. Kiek mano kuklios žinios leidžia manyti, turėtų tikti Euphrasia (yra ir Oculoheel sudėtyje) arba Aconitum.
Jeigu prieinama, bandykit įsigyti žirniukais homeopatinėje vaistinėje. O atsiranda tiktai lauke? Tiesiog kartais gali būti akys jautrios dulkėms (jeigu lauke ilgai nelijo). Tai būtų tiesiog reakcija į dulkes (šiuo atveju irgi tiktų Euphrasia - nuo peštėjimo, paburkimo).
Šiaip, UK yra nebloga online store visokių natūropatinių vaistų:
http://www.sunfloweronline.co.uk/
Aš jau buvau pasišovusi vienus užsisakyti, bet kol kas (tfu-tfu) apsiėjom be jų.. Yra ten daug gerų dalykų.
Jeigu norite sužinoti daugiau apie homeopatinius vaistus, reikėtų skaityti ir pagal savo simptomus atsirinkinėti.
Pvz. vienas iš repertoriumų: http://www.homeoint....ak/rl2.htm#eyes
Čia tas pats tik ankstesnis puslapis. Sutrumpintas repertoriumas pagal atskiras sritis: http://www.homeoint....pak/leaders.htm

Didelis dekui uz atsakyma.
Taigi vakar akys pradejo ir asarot! Zodziu, prasteja. Nuo ko dar tiksliai nezinau, bet prasideda tik isejus i lauka. Ir dar nelabai gerai akis kondicionieriai veikia.. tai gal vistik dulkes?... g.gif
Skaiciau apie Oculoheel - visai tiktu, tik anglijoj, kiek suprantu, jie nepopuliarus, tai nezinau, kur nusipirkti.
Dar ziuresiu, ka pasiulys vaistinej. Man vaistai dabar nemokami, tai butu gerai.. tik va jie tai turbut cheminius vaistus duos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 14 gegužės 2008 - 12:19
QUOTE(zyzlė @ 2008 05 14, 10:46)
pataline tai ir savo ir mazytes plaunu su "bobas" g.gif snd eisim pas gydytoja del viso pikto blush2.gif bet aciu uz pasiulymus ax.gif

ploviau ir as su jais.... dabar plaunu tik su "RINGUVA" -pagerejo

QUOTE(obuoliux @ 2008 05 14, 11:33)
Kadangi su alergijom pakankamai "prisidraugavę", iš savo patirties galiu patarti pavartoti gerųjų bakteriju (linex, bifolac, etc. - tik paprastas, ne tas "vaikiškas" su skoniais).
Dar būtų gerai pavartoti homeopatinių Calcium Carbonicum (šitus dažniausiai skiria mažiams esant alergijai). Iš patirties sakau - geriausia kreiptis į patikimą homeopatą. Nes kas iš to, kad alergologas suras, kam alergiškas vaikas... Čia tik pasekmės. O organizmui reikia padėti "susireguliuoti", kad jis nereaguotų į viską priešiškai (t.y. nesidarytų alergija).O nosytei, įtariu, paprastas purškiamas jūros vanduo nepadeda... g.gif Bandykit tuo dažniau plaut... Savo pakankamai dičkiui (8 metų) pradėjau nosį plauti paprasta pompyte (klizmute), tai rezultatas - nebėra sinusito, kuris visada būdavo pavasarį po šienligės.

pritariu, mes gydomes pas homeopate -tai va geriam tuos zirniukus. plius vartojam gerasias bakterijas.
o del juros vandenuko, tai reikia stengtis nepiknaudziauti juo, retsykiais praplauti, nes per daznai irgi nera gerai
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 05 14, 11:33)
Dar būtų gerai pavartoti homeopatinių Calcium Carbonicum (šitus dažniausiai skiria mažiams esant alergijai). Iš patirties sakau - geriausia kreiptis į patikimą homeopatą. Nes kas iš to, kad alergologas suras, kam alergiškas vaikas... Čia tik pasekmės. O organizmui reikia padėti "susireguliuoti", kad jis nereaguotų į viską priešiškai (t.y. nesidarytų alergija).
O nosytei, įtariu, paprastas purškiamas jūros vanduo nepadeda... g.gif Bandykit tuo dažniau plaut... Savo pakankamai dičkiui (8 metų) pradėjau nosį plauti paprasta pompyte (klizmute), tai rezultatas - nebėra sinusito, kuris visada būdavo pavasarį po šienligės.

aciu uz atsakyma 4u.gif o bifolac tai suagusiems naudoti? g.gif O nosis sakau, juros vanduo mums baika, imun wash ir ne, vibrocil padeda kaip kada, olinth ir kaip kada, dar toki gaminama adrenalinas+furacilinas bandem, geriam actifeda, bet man jau negera ta chemija grust jai doh.gif o traukiu ir as snragliukus su tuo traukikliu rhynomer su slangute, o su pompa nesitraukia man schmoll.gif
O gal kas mamytes galit rekomentuoti gera hemeopata? 4u.gif nors kitos is manes juokias, sako cia labiau tikejiomas kad pades, nei padeda...na nz.

Virginija- ar jus Vilniete?pas kokia hemeopate gydotes?

o ka manot apie imuno stiprinima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2008 05 14, 14:03)
aciu uz atsakyma 4u.gif  o bifolac tai suagusiems naudoti? :

bifolac nuo gimimo su gydytojo rekomendacija, o siaip nuo dvieju metu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti