QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 08, 11:07)
bet ir saunus tavo patiekalai

jei gali parasyk 2.belzebubai (šoninė įkepta į tešlą), 3. šoninė kepta su kiaušiniais, 4. dešrelių-šoninės suktinukai... receptukus
2.belzebubai - supjaustai sonine ar bet kokia kita riebia mesa, kuri paprastai kepta bus nelabai skani, suprieskoniauji ja, tada pasidarai tirsta blynine tesla, mirkai i ja mesos gabaliukus ir kepi...

iskeptus dedi ant serveteles ar popierinio ranksluoscio, kad susigertu riebalai. taip net pacia riebiausia mesa gali ma suvalgyti ir skonis buna tikrai geras. valgom su tomatu ir daug svieziu darzoviu.
3.parasciausia plonai supjaustyta ir suprieskoniauta sonine apkepi keptuveje ir po to uzkepi kiausiniu-pieno plakiniu (toks atset angliskas "bacon and eggs"

)
4. tuos suktinukus aprasiau biski ankstesniame poste
o vakar valgiau 2 rusiu idarytas paprikas: 1rusis - idariau mesa ir morkom, 2rusis - mesa ir ryziais. skanu, dietiska, tinka ir maziems vaikams

is 400g farso, 100g morku, 100g ryziu 2 kiausiniu ir trupucio dziuveseliu isejo idarytos 4 paprikos (kadangi buvo dideles, tai pjoviau isilgai ir gavosi 8 laiveliai, is likusio idaro isviriau dar 6 kukuliukus

tai buvo man ir MB valgis visai dienai ir dar maziui sumaitinau vakar 2 kukulius, 2 kukuliai liko dar ir siandienai
valgem su bulvem ir mano marinuotais agurkais
o siandien sutepiau seniai saldytuve pamirstu sokoladiniu kremu puse pakelio vafliu - cia desertas, dar kepsiu blynus miltinius pietums. Vakarienei turiu kelias rukytas nototenijas - atveze anyta.
Asio 
, jei netaupyciau rasyciau tokius patiekalus : pusryciai is Cili, pietus is Bajorkiemio, vakariene is kinieciu restorano

paivairinimui - blynai su ersketu ikrais.
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 08, 17:36)
kiekvienas taupo pagal savo galimybes,vieniems pietus pigu yra uz 10 lt,kitiems uz 5lt.
o as vakarienei prikepiau daug lietiniu,dali idariau su desrelemis,dali rytoj nusipirkus bananu irdarysiu ir bus kelioms dienoms mums
gera mintis

kad jau pradesiu siandien terliotis su blynu kepimu, tai tuo paciu ir lietiniu prisikepsiu, kurius bus galima idaryti ir uzsaldyti kitai dienai, kai nebus kada valgyt gaminti